Apple Watch 用家討論區(2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike

手造皮帶

巴打邊度整

個case個樣都好似唔錯

帶自己整
殻就淘寶

轉左apple果隻皮帶 又幾舒服

我有興趣喎
實物好差咩?諗住放幾多?

樣係好睇既
帶得唔舒服
質感麻麻

要帶一排 就軟熟

帶兩日已經軟晒

柒到爆炸
當初點解會決定用架

無阿 諗住番工應該會好易刮花咪淘張玩下

係咪搣左佢算數

搣啦,咁柒
做個真男人

當初我都有貼 但貼極都唔好

索性事但 花就花

無阿 諗住番工應該會好易刮花咪淘張玩下

係咪搣左佢算數

搣啦,咁柒
做個真男人

當初我都有貼 但貼極都唔好

索性事但 花就花

支持
係the club免費換左隻AW S1,要三日後先拎得,好期待
想問下九巴個到站App係咪可以出到通知係隻AW度?

巴打邊度整

個case個樣都好似唔錯

帶自己整
殻就淘寶

好靚
巴打條帶邊度整同幾錢?
個㷤有冇link?
依家先發現apple watch唔可以按接聽,然後用藍芽聽電話,同理用aplle watch打電話,然後用藍芽聽 但用airpods就可以,仆街apple,逼人買佢
我想問,s1用唔用到Nike run club apps?
間中跑步,定係一定要買s2?定要買nike 版?
如果用到呢個apps可唔可以好似電話咁有得紀錄自己跑左幾長?即係一路跑一路計,唔洗拎電話都得?

樣係好睇既
帶得唔舒服
質感麻麻

有興趣收
我telegram: https://t.me/jacky422

我都唔知賣幾錢好
買返來先係果三舊幾

你開價喇

巴打賣左未?
有意
有冇人有興趣收我淘返黎條鋼帶同黑米蘭錶帶?
如果用到呢個apps可唔可以好似電話咁有得紀錄自己跑左幾長?即係一路跑一路計,唔洗拎電話都得?

兩件事
1. apple watch都可裝nike app,冇分s1 s2。nike apple watch獨有嘅只係條蓮蓬錶帶同埋獨家錶面
2. s2先有內置GPS
隻s2無端端死左
畫面黑哂咩都做唔到
拎左俾天才搞
要寄去新加坡整
隻s2無端端死左
畫面黑哂咩都做唔到
拎左俾天才搞
要寄去新加坡整

冇買care?
隻s2無端端死左
畫面黑哂咩都做唔到
拎左俾天才搞
要寄去新加坡整

冇買care?

所以先冇咁驚
隻s2無端端死左
畫面黑哂咩都做唔到
拎左俾天才搞
要寄去新加坡整

冇買care?

所以先冇咁驚

call hotline 嘛 3日搞掂

冇買care?

所以先冇咁驚

3日換新?

我有同天才講我有ac+
佢話要寄去新加坡整
整完寄番我屋企
如果check到係人為問題先要收換錶錢
有冇人有興趣收我淘返黎條鋼帶同黑米蘭錶帶?

唔貴的話 有興趣 telegram
https://telegram.me/fatjaicarson

所以先冇咁驚

3日換新?

我有同天才講我有ac+
佢話要寄去新加坡整
整完寄番我屋企
如果check到係人為問題先要收換錶錢

有特快更換服務架
門市都唔駛去

兩件事
1. apple watch都可裝nike app,冇分s1 s2。nike apple watch獨有嘅只係條蓮蓬錶帶同埋獨家錶面

咁s1可唔可以紀錄跑步時間長短?如不可,即是要買s2,咁跑步時間要唔要帶埋電話連住藍芽,aw先紀錄到?定就無帶住隻錶就得?
Gps 作用係咩?
唔該哂,sorry 1999
仲考慮緊實用性大唔大,值唔值得購買
38定42

用開初代鋁金
尋日係大阪見到開過封未用過既初代黑鋼42mm Apple Watch
只需1700港紙
即買😂

咁撚抵 條黑帶一手都千幾銀
即係幾舊水買初代鋼殻

用開初代鋁金
尋日係大阪見到開過封未用過既初代黑鋼42mm Apple Watch
只需1700港紙
即買😂

咁撚抵 條黑帶一手都千幾銀
即係幾舊水買初代鋼殻

超超超抵

兩件事

咁s1可唔可以紀錄跑步時間長短?如不可,即是要買s2,咁跑步時間要唔要帶埋電話連住藍芽,aw先紀錄到?定就無帶住隻錶就得?
Gps 作用係咩?
唔該哂,sorry 1999
仲考慮緊實用性大唔大,值唔值得購買
38定42

S1 要連電話計
S2 唔洗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞