點解金甲龍獸會做到皇家騎士既?

1001 回覆
119 Like 7 Dislike
引戰題
alpha定 omega X 隻揪邊個贏

Omega X > Alpha > Omega

其實點解個個都話omega x勁過alpha,alpha玩時間,理得你omega x del乜野預判乜野,其實都無可能避到alpha d招

設定上係打到2046都唔會分勝負
改時間等自己hit中vs絕對預判

正解

預判唔一定中同贏
編年史打death-x就係用左預判得出ge結果係打唔贏
引戰題

其實點解個個都話omega x勁過alpha,alpha玩時間,理得你omega x del乜野預判乜野,其實都無可能避到alpha d招

其實應該係實力相近先岩

其實同之前好多悟空勁定多啦a夢勁嘅post一樣,只要有其中一個係玩時間,根本無可能會輸,理得單體實力幾強都一樣,alpha重要有把玩空間嘅皇龍劍
所以我當有bug技ge會係同一等級 無分強弱 無果d次一級
有無一集係佢地出晒
有冇人知呢幾隻亞種係咩來頭

1. 第二種暴龍同第二種加魯魯合
2.黑奧米加死左復活
3.好似係第一隻黑化左
有冇人知呢幾隻亞種係咩來頭

第一隻唔知
第二係Omegamon Zwart Defeat
病毒化既omega
係數碼世界next order既執行者
第三隻係第二隻既進化
Omegamon Alter-B
四聖獸+黃龍獸 對比皇家騎士係咩lv?

我估淨係黃龍獸都屌打omega

最有印象都係馴獸師
隻boss好恐怖好震撼 生好多好詭異嘅怪 又搞到氣氛好壓抑

03係我童年陰影
最廢既皇家騎士係邊隻

咪就係呢隻

劍皇同杜納斯一定廢過佢

杜納斯起碼有招大技見得下人
劍皇只係騎士獸既領班

呼吸無氣

最有印象都係馴獸師

03係我童年陰影

四聖獸廢架喎
唔好唔記得四大天封印左佢哋四隻

最有印象都係馴獸師

03係我童年陰影

四聖獸廢架喎

四大龍都好過四聖獸

最有印象都係馴獸師

03係我童年陰影

四聖獸廢架喎

四大龍都好過四聖獸

廢物4聖,要射9個fd子去自爆
引戰題

其實應該係實力相近先岩

其實同之前好多悟空勁定多啦a夢勁嘅post一樣,只要有其中一個係玩時間,根本無可能會輸,理得單體實力幾強都一樣,alpha重要有把玩空間嘅皇龍劍

d omega迷真係迷到弱弱地智,之前有人話omega x係最強數碼,靠all delete,重要話普通omega都屈所有皇騎機,我真係笑而不語
戰鬥暴龍獸都做唔到皇家騎士真係世紀大bug

戰鬥暴龍係龍人型都做到皇騎就真係世界大bug喇

戰鬥暴龍獸
數碼其實不嬲係世界樹個面先係奸

戰鬥暴龍係龍人型都做到皇騎就真係世界大bug喇

聖騎士型是基本

係咪少左半張

搵到原圖
引戰題

其實應該係實力相近先岩

d omega迷真係迷到弱弱地智,之前有人話omega x係最強數碼,靠all delete,重要話普通omega都屈所有皇騎機,我真係笑而不語

delete係電腦世界根本就唔係咩一回事
白帝始初化就惡d啦

戰鬥暴龍獸

戰鬥暴龍獸憑咩做皇家騎士 究極體入面又唔係勁 打非龍族收曬皮 仲要係龍人型 淨係睇過01連做皇家騎士既基本條件都唔知係乜仲好意思衝出黎柒話bug

勝利暴龍唔係可以同無限加魯魯合體嘅咩?
冇人提過八腳馬

佢返去守護佢ge海底遺蹟啦

同意,其他戰績差太遠

但究v有得上超究極

未來形態

但上左就唔計…

但明明係同一隻

我覺得其實同之前劇場版隻奧米加/紅蓮一樣

x抗之後其實實力更上左一層樓,不過佢依然係皇家騎士團一員

不過官方設定依然係用普通奧米加/紅蓮做圖

真紅蓮同超v未來形態應該都係騎士團一員,只係形態唔同左咁解

超v

皇騎果隻紅蓮無證據講係03果隻,所以唔一定上到真紅,但究v就暗示咗係零丸

皇騎隻究V 係漫畫隻零丸? 邊到出處,game 定係?
係就真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞