點解金甲龍獸會做到皇家騎士既?

1001 回覆
119 Like 7 Dislike
好想佢出04講古代十闘士
好想佢出04講古代十闘士

套電影出得兩隻
諗極都唔明點解戰鬥暴龍獸做唔到皇家騎士
唔好話乜抗物抗都打唔贏邊隻
我講梗01太一果隻
最勁果隻呀

講太一個隻更加廢 連x抗都無遠遠比唔上劇場版個隻 勝利暴龍獸同閃光暴龍獸都已經勁過佢 0102入面戰績仲要唔係好
轉眼就20週年,哈克獸感覺都唔係出左好耐,咁又5年

我覺得奧米加個design係最靚

無啦啦拉返legend-arms個設定出黎 又唔填坑

咩game 黎
我講梗01太一果隻
最勁果隻呀

講太一個隻更加廢 連x抗都無遠遠比唔上劇場版個隻 勝利暴龍獸同閃光暴龍獸都已經勁過佢 0102入面戰績仲要唔係好

太一果隻點會廢
佢可以秒殺鋼鐵海龍獸同機械邪龍獸

戰暴打龍有攻擊加成

咩game 黎

翻兜初代暴龍機
http://p-bandai.hk/bandaiasiawebshop/item-1100005495

咩game 黎

翻兜初代暴龍機
http://p-bandai.hk/bandaiasiawebshop/item-1100005495

wa diu, 咁都要260
我講梗01太一果隻
最勁果隻呀

太一果隻點會廢

戰暴打龍有攻擊加成

拎鋼鐵海龍獸同機械邪龍出嚟做戰績怕唔怕比人笑 本身戰鬥暴龍係龍族克星 無論邊隻既戰暴都輕鬆屌打龍族 仲要鋼鐵海龍獸同機械邪龍係究極體下面只係中下游 要講戰績05閃暴仲撚勁 單挑皇騎同打撚死貝爾菲獸 淨係睇過01 童年大撚過你老母個閪就咪衝出嚟柒
唔計xroswar
歷代動畫最渣既主角最終進化型係帝皇龍甲獸定閃光暴龍獸爆裂形態?

點計最終進
單一主角?唔包同伴力量?
戰暴 金仔 真紅蓮 火龍獸 閃光暴龍獸爆裂形態
自已揀

如果咁計一定係火龍啦
睇下前5代係xroswar出現嗰集你就明火龍有幾撚廢 唔講以為佢係完全體

到依家我都仲係覺得火龍獸只係完全體最高級
凱撒暴龍先係究極體

真紅蓮>閃暴爆裂形態>>>>>戰暴>金甲>火龍
其實講技能
金甲龍獸點可能會輸

代表住奇蹟

奇蹟=咩事都會發生
唔計xroswar
歷代動畫最渣既主角最終進化型係帝皇龍甲獸定閃光暴龍獸爆裂形態?

點計最終進
自已揀

如果咁計一定係火龍啦
睇下前5代係xroswar出現嗰集你就明火龍有幾撚廢 唔講以為佢係完全體

凱撒暴龍先係究極體

全部爆裂形態都好型
唔計xroswar

點計最終進
自已揀

如果咁計一定係火龍啦

凱撒暴龍先係究極體

全部爆裂形態都好型

開頭都好d 後尾出果d根本只係色違
其實講技能
金甲龍獸點可能會輸

代表住奇蹟

奇蹟=咩事都會發生

=輸都可能發生
由細到大都覺得天水圍墮天地獄獸好撚型

想問下佢仲有冇更勁既mode?
其實講技能
金甲龍獸點可能會輸

代表住奇蹟

奇蹟=咩事都會發生

=輸都可能發生

但係個奇蹟講明就輸先會發生反勝
由細到大都覺得天水圍墮天地獄獸好撚型

想問下佢仲有冇更勁既mode?

X抗
其實講技能
金甲龍獸點可能會輸

代表住奇蹟

奇蹟=咩事都會發生

=輸都可能發生

講奇蹟既 成長期一野收超究極體啦

奇蹟呢個詞真係無撚敵
我講梗01太一果隻
最勁果隻呀

太一果隻點會廢

戰暴打龍有攻擊加成

拎鋼鐵海龍獸同機械邪龍出嚟做戰績怕唔怕比人笑 本身戰鬥暴龍係龍族克星 無論邊隻既戰暴都輕鬆屌打龍族 仲要鋼鐵海龍獸同機械邪龍係究極體下面只係中下游 要講戰績05閃暴仲撚勁 單挑皇騎同打撚死貝爾菲獸 淨係睇過01 童年大撚過你老母個閪就咪衝出嚟柒

你先係唔好衝出黎柒
黑暗四天皇都唔識你好打極有限

黑暗四天王有幾勁
木偶弱智仔
小丑比完全體秒左
鋼鐵海龍比隻成熟期海鯨撞到訓低
機械邪龍比堆鼻涕獸痴上身反抗唔到

條友明派膠啦 唔好理佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞