點解金甲龍獸會做到皇家騎士既?

1001 回覆
119 Like 7 Dislike
如果大門大係tri 可以點屌打隻閪貓

一拳打死到佢變返蛋囉
同佢講玩呀?

大門大=數碼暴龍世界既一拳超人
Omega x好alpha對打好似唔會有結果
Alpha招技好似係不斷rewind

Tri隻alpha廢到仆街

係太一嗰隻奧米加勁到仆街
詳情有睇01 02劇場版就明

太一大和隻奧米加02劇場版被人打到仆街喎

要出白帝
六翅獸都只係完全體夠可以做7魔王啦

Btw 奧法勁d定金剛武神獸勁

設定上金剛武神應該同世界樹差唔多level
同alpha唔同層次

大門大獸贏世界樹

大門大獸>>>>>all

大門大獸係真. Admin
利維坦獸設定係咪好勁
依前儲暴龍卡張張都好高攻
連c都有900

要出白帝

要犧牲奧米加俾白帝上位

要出白帝

要犧牲奧米加俾白帝上位

奧米加一個打晒嘅話
點俾二手輔有啲作為

唉,合體打啦合體打啦

我屋企隻皇騎先最勁
大家睇得太多究極體係主角寵就覺得隻隻都係主角嗰隻?

上面講咩戰暴有救世界嘅心,真係呆左

之前都已經有人出過圖講皇騎隻omega唔係太一佢地嗰隻

最明顯係太一佢地嗰隻肚位有半個勇氣半個友情紋章,普通奧米加得粒珠

https://youtu.be/rOGlEC_Udqc?t=63
真係有半個勇氣半個友情紋章?

https://youtu.be/QA1OEIJ7XqE
我都係早幾個星期睇呢條片先認識到呢12個
利申 唔知條片係咪完全正確

十二神設定上同皇騎同一實力
但係係第2個ser叫Ilias ,
唔同既係 十二神本身真係管理住 ilias ,
而呢面ser , 皇騎係under 世界樹, 世界樹先係管理者

12神就真係唔似勁野

近排出左呢隻 , 係兩隻十二神合出黎 ,
你當係兩隻皇騎lv既合體
加埋有泰坦獸 普魯托獸之類
雖然個風格上真係冇皇騎果種霸氣

可唔可以講下關於十二神嘅嘢
例如出處 我只係睇卡通 好多遊戲
小說 漫畫內容都唔知
依隻合體又係邊到出現呢

得官方設定
無作品係主力關於12神

呢隻叫Grace Novamon 銀河型數碼暴龍
阿波羅獸同戴安娜合體而成 體內有大爆炸級ge能量
以前Iliad差d滅亡ge時候出黎做救世主 有d似白帝
必殺技係閃光掌同超級龍騎兵
係咁多

我記得nds有隻數碼暴龍係用阿波羅獸同戴安娜獸做主⻆

我都想問,係咪即係nds太陽月亮果2隻合體
4聖獸係咪同金剛武神同一個level?
大家睇得太多究極體係主角寵就覺得隻隻都係主角嗰隻?

上面講咩戰暴有救世界嘅心,真係呆左

之前都已經有人出過圖講皇騎隻omega唔係太一佢地嗰隻

最明顯係太一佢地嗰隻肚位有半個勇氣半個友情紋章,普通奧米加得粒珠

https://youtu.be/rOGlEC_Udqc?t=63?t=63
真係有半個勇氣半個友情紋章?

https://youtu.be/r7w9GzamxjU
4聖獸係咪同金剛武神同一個level?

佢四隻返屋企
除左識擺款 比敵人封印
仲識咩

要出白帝

要犧牲奧米加俾白帝上位

奧米加一個打晒嘅話
點俾二手輔有啲作為

唉,合體打啦合體打啦

01果隻有人類加buff

12神就真係唔似勁野

小說 漫畫內容都唔知
依隻合體又係邊到出現呢

得官方設定
無作品係主力關於12神

係咁多

我都想問,係咪即係nds太陽月亮果2隻合體

果隻獅子狗同月兔
金甲龍件甲好似係數碼世界最硬合金造成
佢係咁多隻最高防,所以佢得防禦力,注定係俾人打果個
另外件甲好似有奇蹟力量,所以佢先入到

Btw如果照樓豬講,應該得alpha同omega X有資格做皇家騎

究v 完全體夠贏omg

原版太一嗰隻v龍獸係古代種,再加埋訓練員係真正嘅太一所以先咁勁
情況就好似二手輔嗰隻用鼻涕獸靠嚇進化嘅v仔ex咁,都係古代種,但配埋二手輔就廢撚到仆街,隻v仔喺前傳game同秋山遼拍檔嗰陣就好撚勁

巴打知唔知邊到睇到v龍個漫畫,細個coco好似有連載

呢套度度都有線上版 好多人睇
我自己都翻睇過幾次
金甲龍件甲好似係數碼世界最硬合金造成
佢係咁多隻最高防,所以佢得防禦力,注定係俾人打果個
另外件甲好似有奇蹟力量,所以佢先入到

Btw如果照樓豬講,應該得alpha同omega X有資格做皇家騎

究v 完全體夠贏omg

原版太一嗰隻v龍獸係古代種,再加埋訓練員係真正嘅太一所以先咁勁
情況就好似二手輔嗰隻用鼻涕獸靠嚇進化嘅v仔ex咁,都係古代種,但配埋二手輔就廢撚到仆街,隻v仔喺前傳game同秋山遼拍檔嗰陣就好撚勁

巴打知唔知邊到睇到v龍個漫畫,細個coco好似有連載

呢套度度都有線上版 好多人睇
我自己都翻睇過幾次

http://m.manhuagui.com/comic/7673/

十二神設定上同皇騎同一實力
但係係第2個ser叫Ilias ,
唔同既係 十二神本身真係管理住 ilias ,
而呢面ser , 皇騎係under 世界樹, 世界樹先係管理者

12神就真係唔似勁野

小說 漫畫內容都唔知
依隻合體又係邊到出現呢

得官方設定
無作品係主力關於12神

係咁多

Sun and moon
要勁先入得不如搵大門大
要勁先入得不如搵大門大

咁佢一個夠,其他多餘
金剛武神好勁,不過唔夠型
金剛武神好勁,不過唔夠型

數碼暴龍收皮過檔去機戰做超級系都仲得

依隻就有D霸氣
但隻腳 企都企唔穩呀

講腳傑斯獸咪一樣

新個D 數碼暴龍 全部都起哂角

岩岩GOOGLE左泰坦獸 有種奧加獸究極體嘅FEEL

真係進到上去

再搵搵真係奧加獸條線

係奧加獸啊 果時特登幫佢整突極體
仲有巨龍獸都有 紅鏽巨龍獸
詳情可以睇陽神個blog

http://blog.xuite.net/link790321/digimon/82477628-%E3%80%90%E6%95%B8%E7%A2%BC%E7%8D%B8%E8%80%83%E5%AF%9F%E3%80%91%E3%80%8E%E3%83%A9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%86%E3%82%A3%E3%83%A9%E3%83%8E%E3%83%A2%E3%83%B3%28%E7%B4%85%E9%8A%B9%E5%B7%A8%E9%BE%8D%E7%8D%B8%29%E3%80%8F%E3%80%81%E3%80%8E%E3%82%BF%E3%82%A4%E3%82%BF%E3%83%A2%E3%83%B3%28%E6%B3%B0%E5%9D%A6%E7%8D%B8%29%E3%80%8F%E8%AA%95%E7%94%9F%E5%AF%86%E8%A9%B1

奧加獸揸暴龍獸骨,泰坦獸揸喪屍暴龍獸骨

有種像順便的感覺,奧加獸終於也有了究極體。
但跳過了完全體。不過這不嚴重,畢竟數碼獸本來就自由進化的,隨便找隻類似的來湊也行
......雖然是這麼說

但找百撘的蛋蛋獸還真是預料之外...違和感也開太大了吧!
雖然都是綠腳,但腳趾的數量和指甲顏色不對阿喂

搵蛋蛋獸涉位
笑到仆街

依隻就有D霸氣
但隻腳 企都企唔穩呀

講腳傑斯獸咪一樣

新個D 數碼暴龍 全部都起哂角

岩岩GOOGLE左泰坦獸 有種奧加獸究極體嘅FEEL

真係進到上去

再搵搵真係奧加獸條線

係奧加獸啊 果時特登幫佢整突極體
仲有巨龍獸都有 紅鏽巨龍獸
詳情可以睇陽神個blog

http://blog.xuite.net/link790321/digimon/82477628-%E3%80%90%E6%95%B8%E7%A2%BC%E7%8D%B8%E8%80%83%E5%AF%9F%E3%80%91%E3%80%8E%E3%83%A9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%86%E3%82%A3%E3%83%A9%E3%83%8E%E3%83%A2%E3%83%B3%28%E7%B4%85%E9%8A%B9%E5%B7%A8%E9%BE%8D%E7%8D%B8%29%E3%80%8F%E3%80%81%E3%80%8E%E3%82%BF%E3%82%A4%E3%82%BF%E3%83%A2%E3%83%B3%28%E6%B3%B0%E5%9D%A6%E7%8D%B8%29%E3%80%8F%E8%AA%95%E7%94%9F%E5%AF%86%E8%A9%B1

奧加獸揸暴龍獸骨,泰坦獸揸喪屍暴龍獸骨

有種像順便的感覺,奧加獸終於也有了究極體。
但跳過了完全體。不過這不嚴重,畢竟數碼獸本來就自由進化的,隨便找隻類似的來湊也行
......雖然是這麼說

但找百撘的蛋蛋獸還真是預料之外...違和感也開太大了吧!
雖然都是綠腳,但腳趾的數量和指甲顏色不對阿喂

搵蛋蛋獸涉位
笑到仆街

笑什麼,大家都是綠色

搵鼻涕獸吖笨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞