點解金甲龍獸會做到皇家騎士既?

1001 回覆
119 Like 7 Dislike

其實轉左維京毛人好耐,5年前出過隻無印嘅psp game已經係進毛人,重有當時天女亦都已經改左進神聖天女唔係聖龍

算喇究天同聖龍俾人一掌拍到退化,廢到咁進黎把撚咩

果一刻係佢地進化係要傳送力量俾人
傳完先比人地一下打至幼年

係勁就自己去打啦,仲傳乜鬼
捧白帝果場,奧米加都打左陣先輸啦

奧加 斷手果刻 真心超Sad
你老母 都唔係廢成咁

Tri就最好奸角Win 班主角無撚用到咁

當年bandai個腦裝屎
天使獸究極體係人型 天女居然變左隻龍

倒轉都易D接受
其實Bandai成日都想整死數碼暴龍
睇佢Tri就知

動畫東映出架 唔係日昇 Bandai無得武力介入

仆街東映

Bandai而家出舊野算都知套tri奶野
有無高手解釋下x抗係乜

係編年史個數碼世界入面
因為太多進化 電腦容量就黎爆 世界樹就啟動方舟計劃 唔要舊世界 整個新世界
但係問題就係唔可以將所有數碼獸搬過 賣咁一樣會爆
所以就派皇家騎士去消滅所有數碼獸
而果班數碼獸因為唔想死 就變成x抗 實力加強左
紅蓮x話x抗就係"想活著" ge證明

我記得係世界樹派發病毒殺大量數碼獸
但當中有d數碼獸發生突變
產生出x抗體
世界樹唔容許x抗體存在
先派皇家騎士去追殺擁有x抗既數碼獸

係咪04個暴龍機送

yup

未打爆過04果隻暴龍機一直係我童年遺憾
有無高手解釋下x抗係乜

係編年史個數碼世界入面
因為太多進化 電腦容量就黎爆 世界樹就啟動方舟計劃 唔要舊世界 整個新世界
但係問題就係唔可以將所有數碼獸搬過 賣咁一樣會爆
所以就派皇家騎士去消滅所有數碼獸
而果班數碼獸因為唔想死 就變成x抗 實力加強左
紅蓮x話x抗就係"想活著" ge證明

我記得係世界樹派發病毒殺大量數碼獸
但當中有d數碼獸發生突變
產生出x抗體
世界樹唔容許x抗體存在
先派皇家騎士去追殺擁有x抗既數碼獸

https://youtu.be/NRfktPSpesY

係咪04個暴龍機送

yup

04右上角個野一直唔知正確點玩
淨係捉到個節奏遮開遮咁就咩都100%
03就用幾張卡片包膠慢慢拉

係咪04個暴龍機送

yup

冇記錯好似係morse code咁, 短/長/長短交替對應三種攻擊

係咪04個暴龍機送

yup

冇記錯好似係morse code咁, 短/長/長短交替對應三種攻擊

係1010咁遮光
有叔父係皇家騎士團做leader 點會入唔到
V仔獸根本係皇騎入面既二世組
其實D數碼裝甲可唔可以交換用?

有冇咩網可以睇到有X抗體咩樣
好似好難搵

溫柔裝甲冇係卡通出過?

溫柔裝甲冇係卡通出過?

巴達獸果d好k胎

誠實全部都係海戰型
雖然係哥瑪姐

誠實全部都係海戰型
雖然係哥瑪姐

真心覺得裝甲體係黑歷史黎
根據官方TWITTER爆料 , 原本想法是 翔龍獸 進化是 龍帝 ...

這是後來的正式設定 :

這是原本的想法 :

所以呢你睇 龍人型的 斬龍獸 一身造型斗蓬盔甲不是更像皇騎風格 ?
根據官方TWITTER爆料 , 原本想法是 翔龍獸 進化是 龍帝 ...

這是後來的正式設定 :

這是原本的想法 :

所以呢你睇 龍人型的 斬龍獸 一身造型斗蓬盔甲不是更像皇騎風格 ?

誠實全部都係海戰型
雖然係哥瑪姐

真心覺得裝甲體係黑歷史黎

射手獸似勇氣+友情合體

這是後來的正式設定 :

這是原本的想法 :

原本正路好多WOR

原本正路好多WOR

所以照咁樣睇進化路線 龍帝 應該係藍色既 ...
不過以上所講都係廢案 ...

以下劣改 :
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞