點解金甲龍獸會做到皇家騎士既?

1001 回覆
119 Like 7 Dislike
數碼暴龍本身玩進化,原本都好地地,去到04變左玩戰魂,但套野都幾好睇,都接受到,再到大門大個套除左大門大之外都過得去
但之後套數碼暴龍xros wars就真係接受唔到,我睇到有隻狼咁既獸做同伴就無睇
套野無左最應有既進化之餘,劇情又無聊,下下玩合體,原本2隻合,合下合下唔知變左幾多隻合做一隻,完全唔覺得呢套係數碼暴龍,再之後依家套咩應用怪獸都已經無睇
可唔可以回歸返原點,變返做個同同伴冒險同埋單單簡簡玩進化既數碼暴龍

睇漫畫版,正好多

合體戰爭中段條線都ok
笨大一心兒童化賣玩具搞死數碼暴龍

漫畫好多串連前幾代真係

巫師獸

第一隻巫師獸

合體呢個設定我覺得真係過哂火,以前奧米加,帝皇龍甲獸都仲幾好,但隻高吼獸同咩都合得體咁,D數碼獸變到勇者特急個D機械人咁,無左數碼暴龍既感覺

佢個設定話數碼世界既歷史係會跟人類世界而改變, 所以令到進化之力失去左,所以先出現xros既合體
Crosswar玩合體個概念其實幾過癮
係錯在用喺本身有進化系統嘅數碼暴龍
十鬥士同古代十鬥士有咩關係?
十鬥士即係火神獸個十隻戰魂
古代十鬥士係古代暴龍獸 古代加魯魯獸
隻隻都係究極體
隻隻都係究極體

古代十鬥士分拆開做兩個戰魂將力量留比後世,戰魂進化出黎既就係十鬥士
隻隻都係究極體

古代十鬥士分拆開做兩個戰魂將力量留比後世,戰魂進化出黎既就係十鬥士

5個屬加埋 凱撒暴龍獸同鎧甲加魯魯獸
先有究極體級
但係古代十鬥士隻隻都係究極體
咁04班主角咪好廢下
隻隻都係究極體

先有究極體級
咁04班主角咪好廢下

咁本體係究極,但留低既得靈魂,中途都可能比人消耗哂

有某個人既人影
有無人訂新果隻網絡偵探限定版?

有某個人既人影

最強數碼獸
大門大

邊到訂
隻隻都係究極體

先有究極體級
咁04班主角咪好廢下

唔係啊 人已經成熟 獸係完全 人獸已經究極架啦
講個笑話 究極體級

講個笑話 究極體級

究極體之中應該都算最廢
講個笑話 究極體級

究極體之中應該都算最廢

我一直都當雙重戰魂係完全體級數

邊到訂

幾錢
就爆
講個笑話 究極體級

究極體之中應該都算最廢

真係好廢
講個笑話 究極體級

究極體之中應該都算最廢

真係好廢 比魔蛋獸撳住黎打
講個笑話 究極體級

究極體之中應該都算最廢

真係好廢

bb彈獸
竟然推到去1000
搵人開個數碼暴龍集中區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞