點解金甲龍獸會做到皇家騎士既?

1001 回覆
119 Like 7 Dislike
紅蓮騎士獸呢
13騎入面算中間??

佢除左係奧米加嘅好朋友之外,好似無乜特別待遇同設定

負責死
漫畫版omega輸俾完全體
點解有人話佢勁

咁確實嗰本野係有小小實力失衡同神化主角,為左保持100勝率其實有d野係唔太合理
戰鬥暴龍獸都做唔到皇家騎士真係世紀大bug

戰鬥暴龍獸

戰鬥暴龍獸憑咩做皇家騎士 究極體入面又唔係勁 打非龍族收曬皮 仲要係龍人型 淨係睇過01連做皇家騎士既基本條件都唔知係乜仲好意思衝出黎柒話bug

其實好明顯佢係假膠嚟
唔洗理架
紅蓮騎士獸呢
13騎入面算中間??

負責死

因為03果陣係主角,仲有個真紅蓮mode所以會覺得勁,但係事實上又係冇乜特殊能力
紅蓮騎士獸呢
13騎入面算中間??

但最撚型係佢(個人意見)
細個買過
全套好似得2本
有無人細個睇過coco套漫畫
用皇家騎士做背景
最後主角進化到奧法獸
部暴龍機係揭蓋手機
呢套係無出過動畫

仲有皇龍獸果套?
講皇龍既成長期同alpha 成長期果套?

多路獸d 進化分支真係睇唔明,點解會無啦啦進到alpha

隻奧法好似會拎左條龍做武器

究極皇龍劍

搵到張圖
真正嘅第五代數碼暴龍
圖中金色果隻好似就係進奧法嘅前身

有無巴打知邊到有得睇返

細個買過
全套好似得2本

大家都係金甲
點睇?

大家都係金甲
點睇?

大耳進翻自己既究極體仲好
最型肯定係金剛武神獸 不服來辯

大家都係金甲
點睇?

大耳進翻自己既究極體仲好

唔進最好
有無人細個睇過coco套漫畫
用皇家騎士做背景
最後主角進化到奧法獸
部暴龍機係揭蓋手機
呢套係無出過動畫

仲有皇龍獸果套?
講皇龍既成長期同alpha 成長期果套?

多路獸d 進化分支真係睇唔明,點解會無啦啦進到alpha

隻奧法好似會拎左條龍做武器

究極皇龍劍

搵到張圖
真正嘅第五代數碼暴龍
圖中金色果隻好似就係進奧法嘅前身

有無巴打知邊到有得睇返

細個買過
全套好似得2本

嗰陣余遠鍠原本畫緊魔法王子,滾水淥腳咁完咗就係為咗畫呢套
一般排名係
一法二奧三龍帝
然後頑固師徒,紅蓮
究v其實係常規皇騎排得比較後
最廢應該係劍皇杜納斯

如果上面個奧米加唔係X版
而究V(太一版)好似贏過奧米加
咁究V唔係勁過奧米加咩?

所以根本呢d就口同鼻拗,講戰績,奧米加柒到無倫,講實力,究v係速度最快嘅皇騎,可攻可守,打遊擊戰根本無得輸,但設定上奧米加係最強皇騎,你吹得官方帳咩

我都覺
但如果係omega X又唔同講法
到時Omega X=奧法>究V(雖然我都係覺得奧法係勁OmegaX少少 )
有無人覺得暗黑騎士獸幾型

但究v有得上超究極

未來形態

但上左就唔計…

但明明係同一隻

我覺得其實同之前劇場版隻奧米加/紅蓮一樣

x抗之後其實實力更上左一層樓,不過佢依然係皇家騎士團一員

不過官方設定依然係用普通奧米加/紅蓮做圖

真紅蓮同超v未來形態應該都係騎士團一員,只係形態唔同左咁解

超v

皇騎果隻紅蓮無證據講係03果隻,所以唔一定上到真紅,但究v就暗示咗係零丸

皇騎隻究V 係漫畫隻零丸? 邊到出處,game 定係?
係就真係

Xw 漫畫嗰隻係
連迪路獸都係小光嗰隻

但究v有得上超究極

未來形態

但上左就唔計…

但明明係同一隻

超v

皇騎果隻紅蓮無證據講係03果隻,所以唔一定上到真紅,但究v就暗示咗係零丸

係就真係

Xw 漫畫嗰隻係
連迪路獸都係小光嗰隻

xw漫畫格硬將01-07放落同一條時間線 fans會睇得好開心 但係就做唔到官方設定

但究v有得上超究極

未來形態

但上左就唔計…

但明明係同一隻

超v

係就真係

Xw 漫畫嗰隻係
連迪路獸都係小光嗰隻

xw漫畫格硬將v01, 01-07放落同一條時間線 fans會睇得好開心 但係就做唔到官方設定

但明明係同一隻

超v

係就真係

Xw 漫畫嗰隻係
連迪路獸都係小光嗰隻

xw漫畫格硬將v01, 01-07放落同一條時間線 fans會睇得好開心 但係就做唔到官方設定

不過好睇過動畫第二代
一般排名係
一法二奧三龍帝
然後頑固師徒,紅蓮
最廢應該係劍皇杜納斯

所以根本呢d就口同鼻拗,講戰績,奧米加柒到無倫,講實力,究v係速度最快嘅皇騎,可攻可守,打遊擊戰根本無得輸,但設定上奧米加係最強皇騎,你吹得官方帳咩

我都覺
到時Omega X=奧法>究V(雖然我都係覺得奧法係勁OmegaX少少 )

邊到設定奧米加係最強皇騎 頂多係代隊長
奧法反而係官方親生仔 比奧米加迷酸得好緊要
有無人覺得暗黑騎士獸幾型

sor 我以為混沌騎士獸
皇家騎士勁果啲通常係有披風
一般排名係
一法二奧三龍帝
然後頑固師徒,紅蓮
最廢應該係劍皇杜納斯

我都覺

小說好似omg贏過alpha一次?
一般排名係
一法二奧三龍帝
然後頑固師徒,紅蓮
最廢應該係劍皇杜納斯

我都覺

小說好似omg贏過alpha一次?

同人鳩作 大家都互贏過一次 打和 super
一般排名係
一法二奧三龍帝
然後頑固師徒,紅蓮
最廢應該係劍皇杜納斯

我都覺

之前真係有張官圖係話奧米加係最強皇騎,不過係好多年前,當時未有龍帝,頑固,傑斯呢d 出左alpha之後奧米加(表面)最強之位受威脅,梗係比人酸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞