點解金甲龍獸會做到皇家騎士既?

1001 回覆
119 Like 7 Dislike
有冇人鐘意比多獸

成隻烏蠅咁都有人LIKE

但tri進究極比多嗰到真係好燃,睇到流馬尿

你們真的要以這副模樣道別嗎?大家會傷心的

咁多個主角 都係得IT毒撚 最有腦
同想解決問題
其他人都係On 99咁 得個喊字
果一刻個阿猛見到佢隻天使獸
暴走 佢個樣我好心涼

但有無人講返點解Tri 果時會有 隻暗帝皇龍甲

提都冇人提,仲問都唔問就還手添

太一 唔通我地真係要親手殺死自己同伴咩!

帝皇龍甲獸呢咁屌你地

好撚mean btw雖然唔多鍾意02班人,但都真心想佢交代清楚

所以成套tri都係垃撚圾

同想解決問題
暴走 佢個樣我好心涼

帝皇龍甲獸呢咁屌你地

好撚mean btw雖然唔多鍾意02班人,但都真心想佢交代清楚

劇情垃圾 畫風柒 新女主唔討好 成鳩日係到嗌mei醬 煩撚到閪咁 快撚啲打撚死隻貓

同想解決問題
暴走 佢個樣我好心涼

帝皇龍甲獸呢咁屌你地

劇情垃圾 畫風柒 新女主唔討好 成鳩日係到嗌mei醬 煩撚到閪咁 快撚啲打撚死隻貓

有咁正既世界觀都唔撚識用 浪費曬啲設定
有冇人鐘意比多獸

當初比多係集合比多同古加資料
鍬型蟲同獨角仙既最多昆蟲
真係扯晒
有冇人鐘意比多獸

當初究極比多係集合比多同古加資料
鍬型蟲同獨角仙既最強昆蟲
真係扯晒

打錯好多字
皇家騎士之中攻擊力最高唔係龍帝咩?
網絡偵探講過 同埋差不多秒到紅蓮

其實每一套遊戲 動畫作品 同時會出現唔同官設

唔同ser唔同設定
攪到集集都亂

秒到紅蓮唔出奇
龍帝根本就係大型移動要塞
攻擊力基本上屈哂機

唔同ser唔同設定
攪到集集都亂

秒到紅蓮唔出奇
攻擊力基本上屈哂機

紅蓮根本係皇騎入面偏廢 不過金甲仲廢

唔同ser唔同設定
攪到集集都亂

秒到紅蓮唔出奇
攻擊力基本上屈哂機

設定上金甲差唔多勁過半數皇騎,最高防不特止,官方仲要後補左招神技比佢,係動畫表現問題睇落廢姐

唔同ser唔同設定
攪到集集都亂

秒到紅蓮唔出奇
攻擊力基本上屈哂機

設定上金甲差唔多勁過半數皇騎,最高防不特止,官方仲要後補左招神技比佢,係動畫表現問題睇落廢姐

二手輔問題

老實講 代表得奇蹟既又點會係廢
究竟十鬥士本身好廢,定係拓也佢地廢
根本皇騎得一半到係真係可以叫做打得
其他個啲

其實傳說十鬥士唔廢,係唔知點解分左體之後廢到仆街,至於拓也佢地重慘,根本一直都越級挑戰緊,重要成日肥仔同矮仔係到troll game,佢同輝二我真心覺得已經幾打得,重有輝一條線都好正
咁落去可以開(2)
咁落去可以開(2)

數碼暴龍集中討論
咁落去可以開(2)

數碼暴龍集中討論

幾好吖學到好多野
12月ps4有新game出
同舊果隻網絡偵探有咩分別

續集

同故事線另一個主角既故事
而且加埋原本隻網絡偵探
嘩頂
原來咁多人有玩過ws隻數碼暴龍
有冇人識整粒seed黎玩
好想玩返

其實傳說十鬥士唔廢,係唔知點解分左體之後廢到仆街,至於拓也佢地重慘,根本一直都越級挑戰緊,重要成日肥仔同矮仔係到troll game,佢同輝二我真心覺得已經幾打得,重有輝一條線都好正

純平都好d 起碼殺過古洛頓獸
友樹就真係零戰績

友樹好似有殺花龍獸 分子獸比獸型裝甲果集

純平都好d 起碼殺過古洛頓獸
友樹就真係零戰績

肥仔後期覺悟左之後都幾幫得手,冰熊由頭柒到尾,重要d造型特別柒
咁落去可以開(2)

數碼暴龍集中討論

幾好吖學到好多野

好想開到2,好少數碼暴龍嘅劇情討論,多數d人傾玩具

同故事線另一個主角既故事
而且加埋原本隻網絡偵探

姐係無玩1都完全無問題?同埋係咪psv 都有?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞