點解金甲龍獸會做到皇家騎士既?

1001 回覆
119 Like 7 Dislike
有無高手解釋下x抗係乜

係編年史個數碼世界入面
因為太多進化 電腦容量就黎爆 世界樹就啟動方舟計劃 唔要舊世界 整個新世界
但係問題就係唔可以將所有數碼獸搬過 賣咁一樣會爆
所以就派皇家騎士去消滅所有數碼獸
而果班數碼獸因為唔想死 就變成x抗 實力加強左
紅蓮x話x抗就係"想活著" ge證明

好多作品都講世界樹搞事

其實個樹就係AI

其實編年史boss都唔係世界樹
雖然元凶係佢
但係之後就瘋狂bin佢屍
有無高手解釋下x抗係乜

係編年史個數碼世界入面
因為太多進化 電腦容量就黎爆 世界樹就啟動方舟計劃 唔要舊世界 整個新世界

好多作品都講世界樹搞事

其實個樹就係AI

其實編年史boss都唔係世界樹
雖然元凶係佢
但係之後就瘋狂bin佢屍

仲要編年史果個世界樹仲係正常d
其實V仔獸EX唔靠合體自己上唔上到完全體

人地亞古拉獸都進到伽僂達獸

進到天空v龍
係動畫要紋卡力量先局住要聯展

點解紋卡力量 走去聯展

明明一代每人都可以用紋卡進到完全?

初頭係進唔到
只係後尾大平賣 事實天女獸出場多過聯展

果隻聯展 係X坑體幾好。02 就算la 都唔知男定女黎 一個老牛聲的麻雀獸 同迪路獸 進化

進到天空v龍

點解紋卡力量 走去聯展

初頭係進唔到

但係可以進到成熟果時 已經無黑柱
講開進化
哥瑪獸一直比人默認究極體係蛇頸龍獸
tri搵左維京毛人獸做究極體

其實轉左維京毛人好耐,5年前出過隻無印嘅psp game已經係進毛人,重有當時天女亦都已經改左進神聖天女唔係聖龍

算喇究天同聖龍俾人一掌拍到退化,廢到咁進黎把撚咩

果一刻係佢地進化係要傳送力量俾人
傳完先比人地一下打至幼年

係勁就自己去打啦,仲傳乜鬼
捧白帝果場,奧米加都打左陣先輸啦

奧加 斷手果刻 真心超Sad
你老母 都唔係廢成咁

Tri就最好奸角Win 班主角無撚用到咁

應該係Budget唔夠

其實唔明點解後期打得咁辛苦
放銀鏡獸出黎開反射盾
乜嘢皇家龍球 速火砲都反死佢地啦

屈機神技
七重天堂都反到

好記得細個以為究極天使獸好撚勁,一下比人反死左

到底智商有幾低先會覺得突極天使獸好勁

果陣究天未出場,神天好撚勁,諗住究天會仲勁
點知究天0勝率

神聖天使真心型同勁

天使獸充分表達出型既盡頭便是柒

始終都有情意結
由細到大都覺得天水圍墮天地獄獸好撚型

想問下佢仲有冇更勁既mode?

X抗

Xwars 果隻?

唔係 x抗係紅色面具 得卡有出

呢隻點睇?

人性化過頭 無左魔王feel

感覺上佢似天使系
但佢條女好正

成隻安杜路獸咁

進到天空v龍

點解紋卡力量 走去聯展

初頭係進唔到

黑柱係阻進成熟only
睇返27集光子朗分析因為無左紋章所以進唔到完全 不過唔代表之後進唔到
聯展進化係恆常性參考奧米加融合而開發出黎用黎進完全體

進到天空v龍

點解紋卡力量 走去聯展

初頭係進唔到

黑柱係阻進成熟only
睇返27集光子朗分析因為無左紋章所以進唔到完全 不過唔代表之後進唔到

有無高手解釋下x抗係乜

係編年史個數碼世界入面

咁既然係要殺哂所有數碼獸,洗咩整個新世界?
如果整個新世界既,又洗咩再理個舊世界?

因為舊世界會大爆炸
官方後補左招屈機技比金甲龍獸
有無高手解釋下x抗係乜

係編年史個數碼世界入面

因為舊世界會大爆炸

咁劇場版係平行時空?
omega x最後係想反世界樹 唔係殺數碼獸
有無高手解釋下x抗係乜

係編年史個數碼世界入面

因為舊世界會大爆炸

會炸埋個新世界咁on9 ?
如果係咁,其實唔洗整新世界,殺哂舊世界數碼獸呢個計劃就足夠了

應該係舊世界 數碼精靈存在本身就已經用左d數據位
就算死左(del左) 都唔會free返d空間出黎
所以結論係點都會大爆炸?
我覺得奧米加個design係最靚

Alpha型好多

Alpha要郁先型,唔郁好肥大,omega個流線好靚,再加暴劍同加魯魯手,好有合體feel得黎又唔會覺得格硬將兩樣野合埋一齊,再加上係咁多年前嘅設計,個設計師真係

戰鬥暴龍同加魯魯左右手好型
型過金剛武神獸左右手個龜頭好多

外型Omega=Alpha>Susanoo

Alpha型好多

Alpha要郁先型,唔郁好肥大,omega個流線好靚,再加暴劍同加魯魯手,好有合體feel得黎又唔會覺得格硬將兩樣野合埋一齊,再加上係咁多年前嘅設計,個設計師真係

外型Omega=Alpha>>>>Susanoo
有無高手解釋下x抗係乜

係編年史個數碼世界入面

因為舊世界會大爆炸

咁劇場版係平行時空?
omega x最後係想反世界樹 唔係殺數碼獸

係 最大分別係呢個
原作編年史係omega x明知世界樹意途都執意清除所有數碼獸
有無高手解釋下x抗係乜

係編年史個數碼世界入面

因為舊世界會大爆炸

會炸埋個新世界咁on9 ?
如果係咁,其實唔洗整新世界,殺哂舊世界數碼獸呢個計劃就足夠了

應該係舊世界 數碼精靈存在本身就已經用左d數據位
就算死左(del左) 都唔會free返d空間出黎
所以結論係點都會大爆炸?

舊世界你唔理佢都不斷生新數碼獸同進化架嘛 進化都會增加數據
就係唔想佢爆 去新世界因為要upgrade

進到天空v龍

點解紋卡力量 走去聯展

初頭係進唔到

黑柱係阻進成熟only

02個設定根本就係用黎壓低01主角實力
01最後一集就已經唔需要紋卡,就可以進到完全體同究極體
但02後期就算冇左黑柱,都要青龍獸力量先進到

屈機神技
七重天堂都反到

點知究天0勝率

神聖天使真心型同勁

始終都有情意結

其實天使獸一直都唔勁,打惡魔獸係靠吸同伴體力+自爆先贏到,小丑王又唔夠力吸入去要靠人補力先吸到怪,打黑戰直頭吸唔入輸埋啦 ,究天直頭唔知想點

進到天空v龍

點解紋卡力量 走去聯展

初頭係進唔到

黑柱係阻進成熟only

二代班細路都無自己紋卡(除左光武, 賢仔其實有不過動畫無出)
所以無得靠自己上完全體

點知究天0勝率

神聖天使真心型同勁

始終都有情意結

其實天使獸一直都唔勁,打惡魔獸係靠吸同伴體力+自爆先贏到,小丑王又唔夠力吸入去要靠人補力先吸到怪,打黑戰直頭吸唔入輸埋啦 ,究天直頭唔知想點

我覺得只係天使族對邪惡既有加成先夠打
本身實力好廢 只不過係天使族較少見先比人錯覺以為好勁

天使只係神級既手下咋
亞保加利獸
好有感觸 所有進化失敗數碼暴龍既集合體
由一班隨時掌握進化力量既人擊敗
真係好諷刺

Alpha型好多

你完全feel到佢想學omega左右二合一,可惜失敗左,不過金剛都型嘅講真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞