點解金甲龍獸會做到皇家騎士既?

1001 回覆
119 Like 7 Dislike
其實數碼暴龍實力不嬲都好混亂
好似上面講既金剛武神
本來人獸裝甲合出黎已經係勁過 古代究極體 > 究極體
跟住每隻五套甲合出黎既究極體
就算只係5隻古代究極體 就咁估 應該至少都1線啦
跟住仲要呢兩隻再合出黎既金剛武神
應該係神一樣既level
但係佢唯一表現就係俾光墮虐

比較高人氣既皇家騎士就至少一半係對應住七魔王
奧法更加係個個作品都係世外高人咁
你地解決唔到我就出手

果d重設世界 , 刪除一切 呢種級數既技能 隨便數都過十隻
所以要比較邊隻勁d 幾乎係冇可能
你只可以分級數 奧古杜 千年 呢d係T1咁
每個TIER入面再比較就只係主觀鍾意既問題

雖然個人對金剛武神無愛,不過佢連六獸墮落形態都(一隻同奧古杜同級,甚至再勁少少既獸,另一個七大魔王化身)雖然最後每個戰魂一人一刀,都叫勉強handle到,真係不得不佩服佢既威力

其實都無辦法,我覺得只係因為作品既情節需要而影響左我地對d獸既實力既觀感同印象.
好似金剛武神咁,係動畫因為劇情需要所以同六翅墮天mode撒旦mode打都有d就住就住咁,我覺得只係因為兒童向多所以d友情熱血元素多過流暢打鬥畫面,事實係金剛武神獸要吊打六翅根本唔係咩難事
好似奥米加獸咁,都會因為作品風格而改變左戰鬥方式.係我們的戰爭遊戲到隻奥米加同X進化隻奥米加比,後者打起上黎乾淨利落同無乜猶豫,反而細個睇就會覺得可能要就返小朋友所以你會feel到奥米加好正義唔冷血. 學你個分法,02套大電影隻滅世魔獸頂盡係T2,但係為左引出白帝出黎,結果打贏左T1中間既奥米加獸

無x 嘅奧米加邊有資格入t1 點解成日都要神化奧米加,我真係唔明

係神化既,反正數碼世界咁多出名既究極體,有x抗體咪T1既top 10,無咪係T1既中游位置lor

X左都入不到top 10,有鬼佬已經跟設定pick左頭10,上面有巴打post左片

愈出愈多真係跟唔上la

N.E.O招必殺 無條件將你變返0同1
4聖獸係咪同金剛武神同一個level?

佢四隻返屋企
除左識擺款 比敵人封印
仲識咩

推自己友去死

四聖獸係第一期被選中嘅細佬最終進化 其實係有五個細佬 不過第五個死左令其他四個進化

第五個係因為比另外四個推出去先死咋

當同伴飛彈咁用

係邊套漫畫
4聖獸係咪同金剛武神同一個level?

佢四隻返屋企
除左識擺款 比敵人封印
仲識咩

推自己友去死

四聖獸係第一期被選中嘅細佬最終進化 其實係有五個細佬 不過第五個死左令其他四個進化

第五個係因為比另外四個推出去先死咋

當同伴飛彈咁用

係邊套漫畫

tri
12生肖年獸係咩來歷

點解十二神會幫墜天整武器

http://digimons.net/digimon/vulcanusmon/index.html(殘體警告!)
設定話係咁就係咁
12生肖年獸係咩來歷

名係十二個佛教神祇
外形係十二生肖
其實數碼暴龍實力不嬲都好混亂
好似上面講既金剛武神
本來人獸裝甲合出黎已經係勁過 古代究極體 > 究極體
跟住每隻五套甲合出黎既究極體
就算只係5隻古代究極體 就咁估 應該至少都1線啦
跟住仲要呢兩隻再合出黎既金剛武神
應該係神一樣既level
但係佢唯一表現就係俾光墮虐

比較高人氣既皇家騎士就至少一半係對應住七魔王
奧法更加係個個作品都係世外高人咁
你地解決唔到我就出手

果d重設世界 , 刪除一切 呢種級數既技能 隨便數都過十隻
所以要比較邊隻勁d 幾乎係冇可能
你只可以分級數 奧古杜 千年 呢d係T1咁
每個TIER入面再比較就只係主觀鍾意既問題

雖然個人對金剛武神無愛,不過佢連六獸墮落形態都(一隻同奧古杜同級,甚至再勁少少既獸,另一個七大魔王化身)雖然最後每個戰魂一人一刀,都叫勉強handle到,真係不得不佩服佢既威力

其實都無辦法,我覺得只係因為作品既情節需要而影響左我地對d獸既實力既觀感同印象.
好似金剛武神咁,係動畫因為劇情需要所以同六翅墮天mode撒旦mode打都有d就住就住咁,我覺得只係因為兒童向多所以d友情熱血元素多過流暢打鬥畫面,事實係金剛武神獸要吊打六翅根本唔係咩難事
好似奥米加獸咁,都會因為作品風格而改變左戰鬥方式.係我們的戰爭遊戲到隻奥米加同X進化隻奥米加比,後者打起上黎乾淨利落同無乜猶豫,反而細個睇就會覺得可能要就返小朋友所以你會feel到奥米加好正義唔冷血. 學你個分法,02套大電影隻滅世魔獸頂盡係T2,但係為左引出白帝出黎,結果打贏左T1中間既奥米加獸

無x 嘅奧米加邊有資格入t1 點解成日都要神化奧米加,我真係唔明

係神化既,反正數碼世界咁多出名既究極體,有x抗體咪T1既top 10,無咪係T1既中游位置lor

X左都入不到top 10,有鬼佬已經跟設定pick左頭10,上面有巴打post左片

愈出愈多真係跟唔上la

N.E.O招必殺 無條件將你變返0同1

D設定真係好多拍得住美漫
只係佢多數限定係網絡世界咁解
12生肖年獸係咩來歷

名係十二個佛教神祇
外形係十二生肖

03咪出過十二生肖
有無人細個睇過coco套漫畫
用皇家騎士做背景
最後主角進化到奧法獸
部暴龍機係揭蓋手機
呢套係無出過動畫

仲有皇龍獸果套?
講皇龍既成長期同alpha 成長期果套?

多路獸d 進化分支真係睇唔明,點解會無啦啦進到alpha

隻奧法好似會拎左條龍做武器

究極皇龍劍

究極戰刃皇龍劍

http://digimons.net/digimon/vulcanusmon/index.html(殘體警告!)
設定話係咁就係咁

姐係墜天本身冇槍係人地整比佢?

設定話係咁就係咁

姐係墜天本身冇槍係人地整比佢?

可能本身都有不過唔好用
12生肖年獸係咩來歷

名係十二個佛教神祇
外形係十二生肖

03咪出過十二生肖

人哋叫 十二神將 / 十二帝魔

有冇人知呢隻係何方神聖?
十幾廿年前睇coco見過,
但風格完全同數碼暴龍唔夾

多路戰龍獸,究極體,但個色怪怪地嘅

有冇人知呢隻係何方神聖?
十幾廿年前睇coco見過,
但風格完全同數碼暴龍唔夾

多路獸正常進化嘅究極體好似係

似係閃光暴龍分支進化

閃光暴龍死撚開ok
諗極都唔明點解戰鬥暴龍獸做唔到皇家騎士
唔好話乜抗物抗都打唔贏邊隻
我講梗01太一果隻
最勁果隻呀

死返去睇你既01啦 盲撚
諗極都唔明點解戰鬥暴龍獸做唔到皇家騎士
唔好話乜抗物抗都打唔贏邊隻
我講梗01太一果隻
最勁果隻呀

死返去睇你既01啦 盲
12生肖年獸係咩來歷

名係十二個佛教神祇
外形係十二生肖

03咪出過十二生肖

黑大耳獸
唔計xroswar
歷代動畫最渣既主角最終進化型係帝皇龍甲獸定閃光暴龍獸爆裂形態?
唔計xroswar
歷代動畫最渣既主角最終進化型係帝皇龍甲獸定閃光暴龍獸爆裂形態?

點計最終進
單一主角?唔包同伴力量?
戰暴 金仔 真紅蓮 火龍獸 閃光暴龍獸爆裂形態
自已揀
唔計xroswar

點計最終進
戰暴 金仔 紅蓮 火龍獸 閃光暴龍獸爆裂形態
自已揀
唔計xroswar

留意返Ds主角係大門大獸
閃光就唔好拎黎講了
紅蓮求鳩其舞2野班主角就訓低哂
唔計xroswar

點計最終進
自已揀

咁講
唔計xroswar 隻外掛怪
眾主角係xroswar 大雜燴o個集所出場既精靈
最廢係邊隻?
唔計xroswar

點計最終進
戰暴 金仔 真紅蓮 火龍獸 閃光暴龍獸爆裂形態
自已揀

如果咁計一定係火龍啦
睇下前5代係xroswar出現嗰集你就明火龍有幾撚廢 唔講以為佢係完全體
唔計xroswar

點計最終進
自已揀

咁講
唔計xroswar 隻外掛怪
眾主角係xroswar 大雜燴o個集所出場既精靈
最廢係邊隻?

火龍For sure
佢發幾粒bb彈 打都打唔入對面
仲要面有難色咁唔知做乜鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞