點解金甲龍獸會做到皇家騎士既?

1001 回覆
119 Like 7 Dislike
點解二手輔叫二手輔?
12月ps4有新game出
同舊果隻網絡偵探有咩分別

同故事線另一個主角既故事
而且加埋原本隻網絡偵探

姐係無玩1都完全無問題?同埋係咪psv 都有?

十二月果隻會包埋1
12月ps4有新game出
同舊果隻網絡偵探有咩分別

同故事線另一個主角既故事
而且加埋原本隻網絡偵探

姐係無玩1都完全無問題?同埋係咪psv 都有?

點會冇問題

有psv
next order 好唔好玩 想買黎撚下
咁落去可以開(2)

數碼暴龍集中討論

幾好吖學到好多野

好想開到2,好少數碼暴龍嘅劇情討論,多數d人傾玩具

其實出多D好似crosswar漫畫咁嘅類型嘅故事串連返咁多漫畫/動畫嘅世界/設定會好好多
依家咁多款設定同故事背景,根本就口同鼻呦,又唔知應該用邊套作準
算啦
熟數碼暴龍嘅fans好清楚
根本冇可能整合所有設定
隻隻嘅身份同能力都吹到天花龍鳳
又有分game設定同動畫設定
所以話數碼暴龍講設定係嘥氣
算啦
根本冇可能整合所有設定

同marvel一樣
好撚多設定
好撚多世界
想問設定上可以毀滅數碼世界嘅數碼暴龍係咪得最終千年同須佐之男?
想問設定上可以毀滅數碼世界嘅數碼暴龍係咪得最終千年同須佐之男?

奧古杜獸同克羅倫獸

網路偵探定next order好玩

兩隻都有玩

好難講邊隻好玩d...
究竟十鬥士本身好廢,定係拓也佢地廢

其實傳說十鬥士唔廢,係唔知點解分左體之後廢到仆街,至於拓也佢地重慘,根本一直都越級挑戰緊,重要成日肥仔同矮仔係到troll game,佢同輝二我真心覺得已經幾打得,重有輝一條線都好正

純平都好d 起碼殺過古洛頓獸
友樹就真係零戰績

肥仔後期覺悟左之後都幾幫得手,冰熊由頭柒到尾,重要d造型特別柒

如果拎埋對家d 裝甲黎進仲好睇d
不過集數又唔夠
好想佢出套講古代十鬥士

兩隻都有玩

好難講邊隻好玩d...

story同world好唔同
story比較似無生蛋ge pkmon 劇情向 回合制 升lv打boss
world就比較育成向 搵資源搵野食 隻精靈會死變返蛋再黎過
睇你鍾意邊隻
算啦
根本冇可能整合所有設定

同marvel一樣
好撚多設定
好撚多世界

佢有鬼好多世界
一堆根本得設定
有冇人有印象第一代數碼暴龍機注定打唔嬴第二代
果陣我用暴龍獸輸左比烈焰獸
跟住叫阿媽買第二代比我

鬥步數多

兩隻都有玩

好難講邊隻好玩d...

story同world好唔同
story比較似無生蛋ge pkmon 劇情向 回合制 升lv打boss
world就比較育成向 搵資源搵野食 隻精靈會死變返蛋再黎過
睇你鍾意邊隻

網偵個故好睇 套設定都好穩
算啦
根本冇可能整合所有設定

同marvel一樣
好撚多設定
好撚多世界

佢有鬼好多世界
一堆根本得設定

每個故事 每一隻都係獨立個體
但矛盾左 同一個組織 唔同故事有唔同指標
算啦
根本冇可能整合所有設定

同marvel一樣
好撚多設定
好撚多世界

佢有鬼好多世界
一堆根本得設定

每個故事 每一隻都係獨立個體
但矛盾左 同一個組織 唔同故事有唔同指標

佢係有幾個世界 不過一句起兩句止
跟住叫阿媽買第二代比我

我用二代帝皇龍甲獸打輸四代火神獸
跟住叫阿媽買第二代比我

果陣玩開日版機,同美版打多數嬴
不過有時唔知點解連唔到
跟住叫阿媽買第二代比我

不過有時唔知點解連唔到

日版機真係贏美版機
仲要日版機係正方形mon,d獸靚過美版好多
跟住叫阿媽買第二代比我

不過有時唔知點解連唔到

日版機真係贏美版機

日版貴個double
當年想買03紅蓮機 比老豆屌到飛天
跟住叫阿媽買第二代比我

不過有時唔知點解連唔到

日版機真係贏美版機

日版貴個double
當年想買03紅蓮機 比老豆屌到飛天

日版04果部真係掃到barcode
美版好似要入數字
邊到仲有暴龍機買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞