點解金甲龍獸會做到皇家騎士既?

1001 回覆
119 Like 7 Dislike

同意,其他戰績差太遠

但究v有得上超究極

未來形態

但上左就唔計…

但明明係同一隻

我覺得其實同之前劇場版隻奧米加/紅蓮一樣

x抗之後其實實力更上左一層樓,不過佢依然係皇家騎士團一員

不過官方設定依然係用普通奧米加/紅蓮做圖

真紅蓮同超v未來形態應該都係騎士團一員,只係形態唔同左咁解

超v

皇騎果隻紅蓮無證據講係03果隻,所以唔一定上到真紅,但究v就暗示咗係零丸

皇騎隻究V 係漫畫隻零丸? 邊到出處,game 定係?
係就真係

太一隻V龍唔係叫 斯路咩

zero=零丸=斯路

但究v有得上超究極

未來形態

但上左就唔計…

但明明係同一隻

超v

皇騎果隻紅蓮無證據講係03果隻,所以唔一定上到真紅,但究v就暗示咗係零丸

係就真係

Xros war漫畫,但條仆街仔唔記得左太一,淨係話人地係人類
冇人提過八腳馬

八腳馬我幾鍾意,好型,只係實力同奧米加奧法冇得比,05果時可以見到實力同紅蓮騎士差唔多
戰鬥暴龍獸都做唔到皇家騎士真係世紀大bug

戰鬥暴龍獸

戰鬥暴龍獸憑咩做皇家騎士 究極體入面又唔係勁 打非龍族收曬皮 仲要係龍人型 淨係睇過01連做皇家騎士既基本條件都唔知係乜仲好意思衝出黎柒話bug

你話係就係呀?
戰鬥暴龍獸咁勁都比你吹到廢
真係比你吹到啤一聲

痴線,我自己係戰暴死忠都係咁話,戰暴廢到咁有乜資格做皇騎 後期d數碼暴龍唔係玩個人實力,係玩能力,戰暴乜都無,得對會爛嘅爪,有乜資格
點睇晶界獸
有無人細個睇過coco套漫畫
用皇家騎士做背景
最後主角進化到奧法獸
部暴龍機係揭蓋手機
呢套係無出過動畫

仲有皇龍獸果套?
講皇龍既成長期同alpha 成長期果套?

多路獸d 進化分支真係睇唔明,點解會無啦啦進到alpha

隻奧法好似會拎左條龍做武器

究極皇龍劍

戰鬥暴龍獸

戰鬥暴龍獸憑咩做皇家騎士 究極體入面又唔係勁 打非龍族收曬皮 仲要係龍人型 淨係睇過01連做皇家騎士既基本條件都唔知係乜仲好意思衝出黎柒話bug

你話係就係呀?
真係比你吹到啤一聲

痴線,我自己係戰暴死忠都係咁話,戰暴廢到咁有乜資格做皇騎 後期d數碼暴龍唔係玩個人實力,係玩能力,戰暴乜都無,得對會爛嘅爪,有乜資格

條友真係盲撐到
大家睇得太多究極體係主角寵就覺得隻隻都係主角嗰隻?

上面講咩戰暴有救世界嘅心,真係呆左

之前都已經有人出過圖講皇騎隻omega唔係太一佢地嗰隻

最明顯係太一佢地嗰隻肚位有半個勇氣半個友情紋章,普通奧米加得粒珠
一般排名係
一法二奧三龍帝
然後頑固師徒,紅蓮
究v其實係常規皇騎排得比較後
最廢應該係劍皇杜納斯

如果上面個奧米加唔係X版
而究V(太一版)好似贏過奧米加
咁究V唔係勁過奧米加咩?

所以根本呢d就口同鼻拗,講戰績,奧米加柒到無倫,講實力,究v係速度最快嘅皇騎,可攻可守,打遊擊戰根本無得輸,但設定上奧米加係最強皇騎,你吹得官方帳咩
數碼其實不嬲係世界樹個面先係奸

世界樹勁啲定03個boss勁啲?

search得返設定
原來咁複雜,細路仔點睇呀

最明顯係太一佢地嗰隻肚位有半個勇氣半個友情紋章,普通奧米加得粒珠

算啦 條友淨係睇過01

戰鬥暴龍獸

你話係就係呀?
真係比你吹到啤一聲

條友真係盲撐到

好多人睇呢d係睇童年回憶,唔睇設定

未來形態

但上左就唔計…

但明明係同一隻

超v

係就真係

Xros war漫畫,但條仆街仔唔記得左太一,淨係話人地係人類

可唔可以比條link 黎

戰鬥暴龍獸

你話係就係呀?
真係比你吹到啤一聲

條友真係盲撐到

agger 皇騎入面金甲龍起碼有套甲頂下 戰暴攻又唔勁 防更加廢到乜咁 又無勁既技 出到去棧比人恥笑

算啦 條友淨係睇過01

其實奧米加呢樣野又係好亂,講到明紋章嗰隻奧米加專for太一大和,但我而家玩緊網絡偵探女主角隻奧米加又係心口係紋章

但上左就唔計…

但明明係同一隻

超v

係就真係

Iphone用漫畫人apps就有,search 數碼寶貝 合体大戰爭 好似係,咪屌我殘體

戰鬥暴龍獸

你話係就係呀?
真係比你吹到啤一聲

條友真係盲撐到

agger 皇騎入面金甲龍起碼有套甲頂下 戰暴攻又唔勁 防更加廢到乜咁 又無勁既技 出到去棧比人恥笑

加上其實奧米加咪等於半隻戰暴,都當入左一半家喇,有乜好執著
冇人提過八腳馬

中流砥柱
勁一定無佢份
講廢又唔會數到佢

好冇存在感
攻唔高之餘冇特別能力,講防又唔及金甲,鬥快又比唔上究v

但明明係同一隻

超v

係就真係

Iphone用漫畫人apps就有,search 數碼寶貝 合体大戰爭 好似係,咪屌我殘體

聽日番晏,今晚煲煲佢先
有無人覺得暗黑騎士獸幾型
紅蓮騎士獸呢
13騎入面算中間??

戰鬥暴龍獸

你話係就係呀?
真係比你吹到啤一聲

條友真係盲撐到

加上其實奧米加咪等於半隻戰暴,都當入左一半家喇,有乜好執著

唔係太一個隻戰暴既話佢唔會死心架
紅蓮騎士獸呢
13騎入面算中間??

佢除左係奧米加嘅好朋友之外,好似無乜特別待遇同設定
漫畫版omega輸俾完全體
點解有人話佢勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞