點解金甲龍獸會做到皇家騎士既?

1001 回覆
119 Like 7 Dislike
邊隻最強

我覺得金剛武神勁D
高質po
https://youtu.be/X6d-luab1Ag
https://youtu.be/05SPuTM5GqU
有鬼佬研究過最強既top 10

https://youtu.be/H3N3x9GbegI
皇家騎士

比個大概d獸點黎
其實v龍獸漫畫個太一同01個太一有咩關係

02隻v仔獸又同game個隻係同一隻?

1.無關系 只係果時v01賣得 動畫先用同一個人設
2.係 所以先恥笑二手輔做二手輔

你當平行世界咁睇
咁白帝 係唔係皇騎黎?

唔係 佢只係始創人 可能經歷左個危機之後覺得要有一隊人保護數碼世界

結果搞到數碼世界仆街ge好多都係皇騎本身

咁白帝算係咩級數 =金剛武神?

絕對唔係,暫時皇騎無人同到金剛武神同級,金剛係admin黎

設定寫有得重設os 唔代表佢係世界樹果種admin
唔代表佢> 皇家騎士
暫時任何作品入面金剛武神都係冇任何地位
連出場果部第4部都唔夠光墮抽

我就係咁意思
而且我覺得佢係針對系統檔 例如世界樹呢d
可能同普通精靈打又無特別優勢

好簡單,當金剛武神係"系統還原"

類似
無記錯舊登有人討論過係 超級巨雞獸>>>>世界樹>=金剛武神>>>>all

金剛武神係當系統出問題時 出黎將成個世界還原 我當佢係洗機咁
至於打其他 好似好弱咁
你會唔會用洗機去del 一首歌?
套野成日D進化都由男變女
邊隻最強

你當omega係可以delete file
但金剛係可以del鳩你個os 你話邊個勁喇
都係果句,數碼暴龍d設定唔洗咁上心認真
奧米加除左係第一代主角合體 人氣高之外根本無咁勁
奧米加除左係第一代主角合體 人氣高之外根本無咁勁

咪就係
講型 alpha 型幾撚多
講勁 alpha打撚到佢仆街都似
大門大獸:在座各位都是垃圾
因為靠關係
吹水大會 正式開始
都係果句,數碼暴龍d設定唔洗咁上心認真

同意
六翅獸都只係完全體夠可以做7魔王啦

Btw 奧法勁d定金剛武神獸勁

設定上金剛武神應該同世界樹差唔多level
同alpha唔同層次

大門大獸贏世界樹
六翅獸都只係完全體夠可以做7魔王啦

Btw 奧法勁d定金剛武神獸勁

設定上金剛武神應該同世界樹差唔多level
同alpha唔同層次

大門大獸贏世界樹

大門大獸>>>>>all
應該問 點解大門大獸唔係皇家騎士

太勁
如果大門大係tri 可以點屌打隻閪貓
Omega x好alpha對打好似唔會有結果
Alpha招技好似係不斷rewind

Tri隻alpha廢到仆街

係太一嗰隻奧米加勁到仆街
詳情有睇01 02劇場版就明
Omega x好alpha對打好似唔會有結果
Alpha招技好似係不斷rewind

Tri隻alpha廢到仆街

係太一嗰隻奧米加勁到仆街
詳情有睇01 02劇場版就明

太一大和隻奧米加02劇場版被人打到仆街喎

講左好多次啦 神人型係唔可以做架

https://youtu.be/QA1OEIJ7XqE
我都係早幾個星期睇呢條片先認識到呢12個
利申 唔知條片係咪完全正確

十二神設定上同皇騎同一實力
但係係第2個ser叫Ilias ,
唔同既係 十二神本身真係管理住 ilias ,
而呢面ser , 皇騎係under 世界樹, 世界樹先係管理者

12神就真係唔似勁野

近排出左呢隻 , 係兩隻十二神合出黎 ,
你當係兩隻皇騎lv既合體
加埋有泰坦獸 普魯托獸之類
雖然個風格上真係冇皇騎果種霸氣

可唔可以講下關於十二神嘅嘢
例如出處 我只係睇卡通 好多遊戲
小說 漫畫內容都唔知
依隻合體又係邊到出現呢

得官方設定
無作品係主力關於12神

呢隻叫Grace Novamon 銀河型數碼暴龍
阿波羅獸同戴安娜合體而成 體內有大爆炸級ge能量
以前Iliad差d滅亡ge時候出黎做救世主 有d似白帝
必殺技係閃光掌同超級龍騎兵
係咁多

我記得nds有隻數碼暴龍係用阿波羅獸同戴安娜獸做主⻆
如果大門大係tri 可以點屌打隻閪貓

一拳打死到佢變返蛋囉
同佢講玩呀?
硬係覺得阿波羅獸同火神獸有d關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞