點解金甲龍獸會做到皇家騎士既?

1001 回覆
119 Like 7 Dislike
lmmm
4聖獸係咪同金剛武神同一個level?

佢四隻返屋企
除左識擺款 比敵人封印
仲識咩

推自己友去死

四聖獸係第一期被選中嘅細佬最終進化 其實係有五個細佬 不過第五個死左令其他四個進化

第五個係因為比另外四個推出去先死咋

有冇詳情?

佢四隻返屋企
除左識擺款 比敵人封印
仲識咩

推自己友去死

四聖獸係第一期被選中嘅細佬最終進化 其實係有五個細佬 不過第五個死左令其他四個進化

當同伴飛彈咁用
姐係金剛武神獸係最頂端
跟全就奧法奧米加
其他皇家騎士
咁七魔王實力點排
同埋千年獸定位如何

金剛武神唔係皇騎
點解大門大做唔到皇家騎士?
一拳打爆幾隻究極體既男人

大門大唔係聖騎士type
次次數碼暴龍post都有班人拎大門大嚟搞笑
其實好煩
其實好煩

咩搞笑
大門大堅係最勁
其實好煩

邊隻最強

你當omega係可以delete file
但金剛係可以del鳩你個os 你話邊個勁喇

洗機武神?
即係冇一隻夠佢打?
佢唔屬於任何勢力?

你當世界樹d fd

佢四隻返屋企
除左識擺款 比敵人封印
仲識咩

推自己友去死

有冇詳情?

TRI講,一開始有五個,跟住仲係完全體嗰陣唔夠人打
之後四個將第五個同伴當炮彈咁射出去,射完之後四個進化左做四聖獸
而第五個同伴都就咁死左

佢四隻返屋企
除左識擺款 比敵人封印
仲識咩

推自己友去死

有冇詳情?

TRI講,一開始有五個,跟住仲係完全體嗰陣唔夠人打
之後四個將第五個同伴當炮彈咁射出去,射完之後四個進化左做四聖獸
而第五個同伴都就咁死左

咁嗰第5個同伴係乜嘢嚟㗎

第五個好似係食夢獸既完全體百萬龍獸
岩岩睇返,唔係射完先進化,好似係四個進化完將第五個同伴當炮彈射出去打四天王
唔係好記得,總之就四聖獸將同第五個同伴射左出去死
其實數碼暴龍實力不嬲都好混亂
好似上面講既金剛武神
本來人獸裝甲合出黎已經係勁過 古代究極體 > 究極體
跟住每隻五套甲合出黎既究極體
就算只係5隻古代究極體 就咁估 應該至少都1線啦
跟住仲要呢兩隻再合出黎既金剛武神
應該係神一樣既level
但係佢唯一表現就係俾光墮虐

比較高人氣既皇家騎士就至少一半係對應住七魔王
奧法更加係個個作品都係世外高人咁
你地解決唔到我就出手

果d重設世界 , 刪除一切 呢種級數既技能 隨便數都過十隻
所以要比較邊隻勁d 幾乎係冇可能
你只可以分級數 奧古杜 千年 呢d係T1咁
每個TIER入面再比較就只係主觀鍾意既問題
究竟咁多漫畫/game邊啲設定先係官方認可

成日搞到好撚亂 一隻數碼獸又有幾種進化路線

重覆出現又唔知係咪同一隻

每個數碼世界都係唔同server
世界樹係其中一部server
01,02,tri嘅係另一部(abc)
電話game嘅又另一部
同埋有冇巴打知邊度有得睇馬子龍+黑暗巨龍獸做主角個套漫畫
同埋有冇巴打知邊度有得睇馬子龍+黑暗巨龍獸做主角個套漫畫

呢套搵左好耐
其實好煩

咩搞笑
大門大堅係最勁

官方正傳出既都唔講得?
你當官方搞笑?
其實好煩

咩搞笑
大門大堅係最勁

人地就係話緊你煩呀

我立即

無辦法,除非佢完全reboot一次成個宇宙
成個"Digimon"始終係由唔同人創作,設定上搞到有好多野犯駁,仲要不斷追加新設定
要睇邊幾輯先會明你地討論 01 - 03全部 + 06小小都睇過但個post 好多名都未聽過

睇哂佢
https://wikimon.net/Main_Page

呢個網主要係翻譯返官方Digimon Reference Book 唔會好似其它wiki咁加大量非官方同人描寫落去

Digimon Reference Book個網 bamdie自已出
http://digimon.net/reference/

最少睇埋第13皇家騎士同v01漫畫

無辦法,除非佢完全reboot一次成個宇宙
成個"Digimon"始終係由唔同人創作,設定上搞到有好多野犯駁,仲要不斷追加新設定

其實咁樣幾好
玩家先會花啲心思去研究
其實好煩

咩搞笑
大門大堅係最勁

官方正傳出既都唔講得?
你當官方搞笑?

成班係度講人獸合體又得
大門大獸一拳人地皮又唔得
要睇邊幾輯先會明你地討論 01 - 03全部 + 06小小都睇過但個post 好多名都未聽過

睇哂佢
https://wikimon.net/Main_Page

呢個網主要係翻譯返官方Digimon Reference Book 唔會好似其它wiki咁加大量非官方同人描寫落去

Digimon Reference Book個網 bamdie自已出
http://digimon.net/reference/

最少睇埋第13皇家騎士同v01漫畫

13皇騎同原作編年史已經好大衝突
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞