點解金甲龍獸會做到皇家騎士既?

1001 回覆
119 Like 7 Dislike

哩隻咩嚟
比真紅蓮同紅蓮騎士獸X邊隻勁啲?

呢隻係以前coco嘅X漫畫係話未進化做紅蓮X嘅型態

數碼暴龍D-Cyber 超進化龍魂戰記

紅蓮斧神獸

紅蓮騎士獸原本個名叫公爵獸
咁呢隻原本個名係咩
Btw dcyber嘅設定係咪官方設定黎?
套立體電影紅蓮X係普通紅蓮變成
漫畫就係呢隻變

中世纪公爵獸
Medieval Dukemon

哩隻咩嚟

紅蓮斧神獸

咁呢隻原本個名係咩
漫畫就係呢隻變

中世紀公爵獸
黑化既紅蓮騎士
真接用黑公爵獸
如果叫黑蓮騎士獸
而家先知咁多複雜設定
而家先知咁多複雜設定

當聽下故仔
無必要在意
成日都講邊隻最強

不如講下 邊隻究極體最廢最唔打得
成日都講邊隻最強

不如講下 邊隻究極體最廢最唔打得

黃金鼻涕獸?
而家先知咁多複雜設定

當聽下故仔
無必要在意

設定既野,唔洗太介意
黑化既紅蓮騎士
真接用黑公爵獸
如果叫黑蓮騎士獸

Chaos dukemon混沌公爵
金甲龍獸都做到皇家騎士咁戰鬥暴龍獸都做到啦

因為V仔獸係親生仔
金甲龍獸都做到皇家騎士咁戰鬥暴龍獸都做到啦

因為V仔獸係親生仔

戰暴個問題前幾頁先討論完,追下post 啦
黑化既紅蓮騎士
真接用黑公爵獸
如果叫黑蓮騎士獸

黑lin
黑化既紅蓮騎士
真接用黑公爵獸
如果叫黑蓮騎士獸

混沌騎士獸(カオスデュークモン / ChaosDukemon)
黑化既紅蓮騎士
真接用黑公爵獸
如果叫黑蓮騎士獸

混沌騎士獸(カオスデュークモン / ChaosDukemon)

其實有破滅魔龍根本唔洗有黑lin
紅蓮本身已經係病毒種,混沌版係點黎?又病毒?

原本正路好多WOR

所以照咁樣睇進化路線 龍帝 應該係藍色既 ...
不過以上所講都係廢案 ...

以下劣改 :

咁講斬龍年袍唔應該係綠色添

咩黎
紅蓮本身已經係病毒種,混沌版係點黎?又病毒?

性格反轉
想問而家數碼暴龍出左d咩figure
我想要哂皇家騎士

NX EDGESTYLE

點解無x抗 omega 同 紅蓮

係咪連官方都唔鐘意x抗咁型

之前OMEGA出嗰時唔記得去買
而家想搵返都難
屌佢唔撚肯復刻

哩隻咩嚟

紅蓮斧神獸

咁呢隻原本個名係咩
漫畫就係呢隻變

中世紀公爵獸

依家網上有冇得睇返d cyber?
有無人知之前k島有人貼嘅設定上小光暗戀太一嘅雜誌圖係咪真?
講開進化
哥瑪獸一直比人默認究極體係蛇頸龍獸
tri搵左維京毛人獸做究極體

其實轉左維京毛人好耐,5年前出過隻無印嘅psp game已經係進毛人,重有當時天女亦都已經改左進神聖天女唔係聖龍

算喇究天同聖龍俾人一掌拍到退化,廢到咁進黎把撚咩

果一刻係佢地進化係要傳送力量俾人
傳完先比人地一下打至幼年

係勁就自己去打啦,仲傳乜鬼
捧白帝果場,奧米加都打左陣先輸啦

無錯,嗰時細個睇,無左時空進化畫面已經夠失望,重要比人一掌拍到收皮,我睇到呆撚左,講真究天同聖龍實力點會差過金甲龍同金拉比

唔係因為未進化完咩

白帝死忠

哩隻咩嚟

紅蓮斧神獸

咁呢隻原本個名係咩
漫畫就係呢隻變

中世紀公爵獸

依家網上有冇得睇返d cyber?

搵到英文,中文就唔知
https://mangarock.com/manga/mrs-serie-60304
講開進化
哥瑪獸一直比人默認究極體係蛇頸龍獸
tri搵左維京毛人獸做究極體

其實轉左維京毛人好耐,5年前出過隻無印嘅psp game已經係進毛人,重有當時天女亦都已經改左進神聖天女唔係聖龍

算喇究天同聖龍俾人一掌拍到退化,廢到咁進黎把撚咩

果一刻係佢地進化係要傳送力量俾人
傳完先比人地一下打至幼年

係勁就自己去打啦,仲傳乜鬼
捧白帝果場,奧米加都打左陣先輸啦

無錯,嗰時細個睇,無左時空進化畫面已經夠失望,重要比人一掌拍到收皮,我睇到呆撚左,講真究天同聖龍實力點會差過金甲龍同金拉比

唔係因為未進化完咩

劇情殺唔需要理由
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞