點解金甲龍獸會做到皇家騎士既?

1001 回覆
119 Like 7 Dislike
點解大門大做唔到皇家騎士?
一拳打爆幾隻究極體既男人

閃光暴龍獸係進黎載大門大獸上天既騎寵
一般排名係
一法二奧三龍帝
然後頑固師徒,紅蓮
究v其實係常規皇騎排得比較後
最廢應該係劍皇杜納斯

同意,其他戰績差太遠

但究v有得上超究極

未來形態

超究係v01設定 無論bamdie定東映都當睇唔到 所以以後都無新超究呢樣野

之後亞古獸已經識飛 進都廢事
同OMG果幾個梗係冇得比,但係望埋髏骨果幾個冗員就會發覺金甲都唔係咁差姐
有冇人知呢幾隻亞種係咩來頭

有無人有皇家騎士團完整list
一般排名係
一法二奧三龍帝
然後頑固師徒,紅蓮
最廢應該係劍皇杜納斯

同意,其他戰績差太遠

但究v有得上超究極

未來形態

但上左就唔計…

但明明係同一隻

我覺得其實同之前劇場版隻奧米加/紅蓮一樣

x抗之後其實實力更上左一層樓,不過佢依然係皇家騎士團一員

不過官方設定依然係用普通奧米加/紅蓮做圖

真紅蓮同超v未來形態應該都係騎士團一員,只係形態唔同左咁解

超v

之後亞古獸已經識飛 進都廢事

大門大獸係人類定數碼獸 ?
有無人有皇家騎士團完整list

https://m.gamer.com.tw/home/creationDetail.php?sn=3047309
其實上邊張圖齊哂
名就呢度有
引戰題
alpha定 omega X 隻揪邊個贏

Omega X > Alpha > Omega

其實點解個個都話omega x勁過alpha,alpha玩時間,理得你omega x del乜野預判乜野,其實都無可能避到alpha d招

神矩陣,出哂水
仲要用究V, 奧米加同垃圾究天
D童年番哂黎
四聖獸+黃龍獸 對比皇家騎士係咩lv?

我估淨係黃龍獸都屌打omega

最有印象都係馴獸師
隻boss好恐怖好震撼 生好多好詭異嘅怪 又搞到氣氛好壓抑
引戰題

其實點解個個都話omega x勁過alpha,alpha玩時間,理得你omega x del乜野預判乜野,其實都無可能避到alpha d招

其實應該係實力相近先岩
引戰題

設定上係打到2046都唔會分勝負
改時間等自己hit中vs絕對預判
一般排名係
一法二奧三龍帝
然後頑固師徒,紅蓮
最廢應該係劍皇杜納斯

同意,其他戰績差太遠

但究v有得上超究極

未來形態

但上左就唔計…

但明明係同一隻

我覺得其實同之前劇場版隻奧米加/紅蓮一樣

x抗之後其實實力更上左一層樓,不過佢依然係皇家騎士團一員

不過官方設定依然係用普通奧米加/紅蓮做圖

真紅蓮同超v未來形態應該都係騎士團一員,只係形態唔同左咁解

超v

皇騎果隻紅蓮無證據講係03果隻,所以唔一定上到真紅,但究v就暗示咗係零丸

神矩陣,出哂水
D童年番哂黎

12月14日
引戰題

設定上係打到2046都唔會分勝負
改時間等自己hit中vs絕對預判

正解
btw其實近年出既動畫/漫畫都buff緊omega
傾向將佢同alpha睇齊
網偵都放埋佢入超究
dxw漫畫寫到佢有omega force
身為細個睇劇場版睇住佢轟死萬6隻超惡魔既fans都覺得非常開心
02劇場版就當係黑歷史啦
千年獸呢隻大家點睇 同皇家騎士頭2位有冇得比
引戰題

其實應該係實力相近先岩

其實同之前好多悟空勁定多啦a夢勁嘅post一樣,只要有其中一個係玩時間,根本無可能會輸,理得單體實力幾強都一樣,alpha重要有把玩空間嘅皇龍劍

係咪少左半張

神矩陣,出哂水
D童年番哂黎

12月14日

買買買
千年獸呢隻大家點睇 同皇家騎士頭2位有冇得比

鬥煩膠?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞