點解金甲龍獸會做到皇家騎士既?

1001 回覆
119 Like 7 Dislike
搭單問一問
02個咩波高獸的海即係咩 細個睇果集睇到
同埋果個究極魔獸集團又係咩 出得幾集就唔見左人

波高獸個集有人話好唔同
成個格調唔同左
同埋究極魔獸應該勁過吸血魔多多聲啦
好想佢出04講古代十闘士

套電影出得兩隻

04 個世界級係寫得好神秘 但唔明點解唔講埋 古代十隻野
03 個故仔寫得最連貫
01就真係賣冒險同結局甩帽
04唔出哂十隻野真係好鬼唔過癮

根本數碼暴龍個世界觀有大把故事可以講 但都可以整到tri咁柒

衰在04開始打亂D等級(唔計02裝甲體)

02裝甲 有D連成熟期都未去到的感覺
唔計xroswar
歷代動畫最渣既主角最終進化型係帝皇龍甲獸定閃光暴龍獸爆裂形態?

點計最終進
單一主角?唔包同伴力量?
戰暴 金仔 紅蓮 火龍獸 閃光暴龍獸爆裂形態
自已揀

咁講
唔計xroswar 隻外掛怪
眾主角係xroswar 大雜燴o個集所出場既精靈
最廢係邊隻?

火龍For sure
佢發幾粒bb彈 打都打唔入對面
仲要面有難色咁唔知做乜鳩

邊隻係火龍?
搭單問一問

波高獸個集有人話好唔同
成個格調唔同左

達高獸
果集腳本係小中千昭 佢只係寫過呢一集 所以好唔同
搭單問一問

波高獸個集有人話好唔同
成個格調唔同左

係咪講緊達高獸?
個集應該係仿克蘇魯神話嘅風格
達高獸個樣係克蘇魯 個名都係舊神
唔計xroswar
歷代動畫最渣既主角最終進化型係帝皇龍甲獸定閃光暴龍獸爆裂形態?

點計最終進
單一主角?唔包同伴力量?
戰暴 金仔 紅蓮 火龍獸 閃光暴龍獸爆裂形態
自已揀

咁講
唔計xroswar 隻外掛怪
眾主角係xroswar 大雜燴o個集所出場既精靈
最廢係邊隻?

火龍For sure
佢發幾粒bb彈 打都打唔入對面
仲要面有難色咁唔知做乜鳩

邊隻係火龍?

火既雙重戰魂,個翻譯亂咁黎火神加炎龍就變火龍

剛剛醒起當年買卡曾經抽中過呢張, 但後來整唔見咗, 原來而家都值5000 yen

巴打, 我都有依張, 果時細細個淨係抽到一張金卡, 就係依張

個時一抽就中第一張金剛武神 老板娘都呆撚咗
有無高手解釋下x抗係乜
鋼鐵悟空獸係數碼合金
防禦力差金甲龍幾多?

鋼鐵悟空獸空心既

剛剛醒起當年買卡曾經抽中過呢張, 但後來整唔見咗, 原來而家都值5000 yen

巴打, 我都有依張, 果時細細個淨係抽到一張金卡, 就係依張

個時一抽就中第一張金剛武神 老板娘都呆撚咗

我係有barcode之前就無抽
最鍾意都係張白帝
其實V仔獸EX唔靠合體自己上唔上到完全體

人地亞古拉獸都進到伽僂達獸

進到天空v龍
係動畫要紋卡力量先局住要聯展

點解紋卡力量 走去聯展

明明一代每人都可以用紋卡進到完全?
講開進化
哥瑪獸一直比人默認究極體係蛇頸龍獸
tri搵左維京毛人獸做究極體

但祖頓獸進維京毛人好似比較合理
我都咁諗
我覺得奧米加個design係最靚

Alpha型好多

Alpha要郁先型,唔郁好肥大,omega個流線好靚,再加暴劍同加魯魯手,好有合體feel得黎又唔會覺得格硬將兩樣野合埋一齊,再加上係咁多年前嘅設計,個設計師真係

戰鬥暴龍同加魯魯左右手好型
型過金剛武神獸左右手個龜頭好多
有無高手解釋下x抗係乜

係編年史個數碼世界入面
因為太多進化 電腦容量就黎爆 世界樹就啟動方舟計劃 唔要舊世界 整個新世界
但係問題就係唔可以將所有數碼獸搬過 賣咁一樣會爆
所以就派皇家騎士去消滅所有數碼獸
而果班數碼獸因為唔想死 就變成x抗 實力加強左
紅蓮x話x抗就係"想活著" ge證明
講開進化

其實轉左維京毛人好耐,5年前出過隻無印嘅psp game已經係進毛人,重有當時天女亦都已經改左進神聖天女唔係聖龍

算喇究天同聖龍俾人一掌拍到退化,廢到咁進黎把撚咩

果一刻係佢地進化係要傳送力量俾人
傳完先比人地一下打至幼年
由細到大都覺得天水圍墮天地獄獸好撚型

想問下佢仲有冇更勁既mode?

X抗

Xwars 果隻?

唔係 x抗係紅色面具 得卡有出

呢隻點睇?

04 個世界級係寫得好神秘 但唔明點解唔講埋 古代十隻野
03 個故仔寫得最連貫
01就真係賣冒險同結局甩帽
04唔出哂十隻野真係好鬼唔過癮

應該係Budget唔夠

其實唔明點解後期打得咁辛苦
放銀鏡獸出黎開反射盾
乜嘢皇家龍球 速火砲都反死佢地啦

屈機神技
七重天堂都反到

好記得細個以為究極天使獸好撚勁,一下比人反死左

到底智商有幾低先會覺得突極天使獸好勁

果陣究天未出場,神天好撚勁,諗住究天會仲勁
點知究天0勝率

神聖天使真心型同勁

X抗

Xwars 果隻?

呢隻點睇?

人性化過頭 無左魔王feel

應該係Budget唔夠

其實唔明點解後期打得咁辛苦
放銀鏡獸出黎開反射盾
乜嘢皇家龍球 速火砲都反死佢地啦

屈機神技
七重天堂都反到

好記得細個以為究極天使獸好撚勁,一下比人反死左

到底智商有幾低先會覺得突極天使獸好勁

果陣究天未出場,神天好撚勁,諗住究天會仲勁
點知究天0勝率

神聖天使真心型同勁

天使獸充分表達出型既盡頭便是柒
有無高手解釋下x抗係乜

係編年史個數碼世界入面
因為太多進化 電腦容量就黎爆 世界樹就啟動方舟計劃 唔要舊世界 整個新世界

好多作品都講世界樹搞事
有無高手解釋下x抗係乜

係編年史個數碼世界入面

好多作品都講世界樹搞事

其實個樹就係AI

X抗

Xwars 果隻?

呢隻點睇?

人性化過頭 無左魔王feel

感覺上佢似天使系
但佢條女好正
講開進化

其實轉左維京毛人好耐,5年前出過隻無印嘅psp game已經係進毛人,重有當時天女亦都已經改左進神聖天女唔係聖龍

算喇究天同聖龍俾人一掌拍到退化,廢到咁進黎把撚咩

果一刻係佢地進化係要傳送力量俾人
傳完先比人地一下打至幼年

係勁就自己去打啦,仲傳乜鬼
捧白帝果場,奧米加都打左陣先輸啦
其實V仔獸EX唔靠合體自己上唔上到完全體

人地亞古拉獸都進到伽僂達獸

進到天空v龍
係動畫要紋卡力量先局住要聯展

點解紋卡力量 走去聯展

明明一代每人都可以用紋卡進到完全?

初頭係進唔到
只係後尾大平賣 事實天女獸出場多過聯展
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞