[背囊撚] 仲煩緊揹咩背囊嘅巴絲入一入黎

1001 回覆
44 Like 12 Dislike
留名

我好鐘意買背囊 明明夠用都好想買,好似有d病態
有無巴打知道邊度有實物睇

mystery ranch?

Yes
買左個aer duffel pack 2
岩哂放工做gym
追晒上一個post 都冇咩邊個岩
想巴打幫下眼
budget 1000-1500
for 返工+出街用 唔想太大個 (唔夠高
皮/nylon, roll top/其他款都OK
想簡潔少少, 又唔想太斯文, 因為唔洗著西裝返工
有款自己幾鍾意 Whipping Post roll top leather backpack
但香港好似搵唔到 而且roll top又好似好大咁
btw, 巴打點睇 Michael Kors, 好似幾靚咁
唔該晒

Yes

永高行有
有冇巴打知Orbit Gear 落左單到底幾時dispatch 已經過左幾日個shipping status 都係未改過
有冇巴打想收code 10
有咩啲咩袋個料係易清潔 即係污糟咗一抹就得 最好可以放放到一對波鞋加條褸
想返工用
有咩啲咩袋個料係易清潔 即係污糟咗一抹就得 最好可以放到一對波鞋加件褸
想返工用
想巴打幫下眼
有款自己幾鍾意 Whipping Post roll top leather backpack
唔該晒

要全leather backpack你個budger太少,多一個double都已經唔多選擇,ted baker都要3k幾啦全皮背囊嘅話
michael kors唔多建議,硬係覺得哩個brand唔入流
有咩啲咩袋個料係易清潔 即係污糟咗一抹就得 最好可以放到一對波鞋加件褸
想返工用

牛皮背囊

我一早放左
成日返工就係係到睇上一個post
樓主介紹嗰個orbit gear好吸引
想問下佢個啲modular係點整上去? 魔術貼?
或者有冇多啲類似嘅介紹

我一早放左

其實有點睇唔透點解個個咁鐘意code10但又講唔出佢有咩好
我自己覺得佢係作為一個防水袋黎講叫做above average,因為佢係比起一般設計多啲細袋嘅
成日返工就係係到睇上一個post
樓主介紹嗰個orbit gear好吸引
想問下佢個啲modular係點整上去? 魔術貼?
或者有冇多啲類似嘅介紹

啪扣同魔術貼
呢種叫modular backpack,有好多隻牌子嘅
有啲貴啲會用磁扣
想巴打幫下眼
唔該晒

要全leather backpack你個budger太少,多一個double都已經唔多選擇,ted baker都要3k幾啦全皮背囊嘅話
michael kors唔多建議,硬係覺得哩個brand唔入流

Leather backpack就認識唔多,但你要真皮加有design嘅話,以我所知1000-1500就應該無
有冇巴打知Orbit Gear 落左單到底幾時dispatch 已經過左幾日個shipping status 都係未改過

佢剩係得兩種status,一係你落左單,二就係已完成交易
訂得Orbit gear真係要俾多啲耐性

佢剩係得兩種status,一係你落左單,二就係已完成交易
訂得Orbit gear真係要俾多啲耐性

Between tracking no要你自己問佢攞
所以都有可能寄出左而你唔知啫
incase icon

男仔咩呢一款背囊會唔會太奇怪

唔會呀

我用緊呢個牌子
越南花
留名
用緊mission workshop,壞處真係背脊會好易熱同出汗
有睇過
http://mixedworks.com

http://www.ks-ultralightgear.com
不過其實都夠袋用
同埋窮,就暫時都未買

我一早放左

其實有點睇唔透點解個個咁鐘意code10但又講唔出佢有咩好
我自己覺得佢係作為一個防水袋黎講叫做above average,因為佢係比起一般設計多啲細袋嘅

個陣買純粹平同個款睇落幾好 點知實物好差,用左一次之後放晒兩個
好想搵d好多間隔既背囊
發現唔係好多
其實諗緊買F/CE.
但唔知仲有冇d咩選擇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞