[背囊撚] 仲煩緊揹咩背囊嘅巴絲入一入黎

1001 回覆
44 Like 12 Dislike
係啊,反正都免運費傢啦,而且平過香港買
觀塘駱駝漆一樓有間賣袋既有實物睇啊,我都係去睇完先買
有無人有prima system包膠?

https://www.kickstarter.com/projects/1131502390/the-nomatic-backpack-and-travel-pack
有個全新nomatic travel pack想賣有冇人有興趣?
YouTube 有,你有興趣搵返上幾個留言加我tg影比你。
想買個淨色 樸素backpack 返工用 平時用黎裝飯盒多 size 盡細 裝到飯盒加衫褲就得 返工要開裇衫西褲皮鞋 有時可能帶衫 收工做運動
budget 2000樓下

有無推介
有興,遲啲搵你
加我tg傾下先?
放mystery ranch crewcab

有意 tg
https://t.me/Mogunkindle
樓主有無斯文款啱番工西裝用
巴打有冇啲好似mixed works falcon 個啲款嘅背囊
mission workshop
btw mixed works falcon好正
用咗兩個禮拜
個扣好好J
multicam
想去k11買隻AER
有無人有九折?
有冇實物圖
想買invisible two,邊度最抵?
新年買新袋
著褸就記得唔好揹背囊
想買prvke 21 做平日出街返工用,有無Ching 有其他建議?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞