[背囊撚] 仲煩緊揹咩背囊嘅巴絲入一入黎

1001 回覆
44 Like 12 Dislike
如果想買個背囊 黑色或者灰色 儘量細嘅 有冇推介?筆直700左右
如果想買個背囊 黑色或者灰色 儘量細嘅 有冇推介?筆直700左右

男仔用
巴打點睇cycop新出個嗰day pack
我見ks而家有得back
巴打點睇cycop新出個嗰day pack
我見ks而家有得back

https://www.kickstarter.com/projects/cycop-life/daypac-the-ultimate-backpack-for-work-and-play
早幾日black fri買咗aer travel pack去旅行用依家到咗 埋單千五都唔使抵到爛
依家又好想買lbb 但又無用
巴打推薦果然無錯

咩網,我都想買個
原價成千7
屌,原本想買orbit個R102,但唔知幾時restock,於是尋日就買咗個Cig101,跟著頭先就見到r102 restock soon

屌問下我先嘛
佢黎緊有新product 仲要幾撚正
我已訂左

巴打有冇link?
我原本都諗住買102了

無拎呀 但佢話就出喎 俾左啲相我睇之後我叫佢幫我留左個

佢都係可以用個MOD+ system?
有冇相啊,可唔可以順手留多個?

佢ig有呀
幫你問緊

102落左架
屌,原本想買orbit個R102,但唔知幾時restock,於是尋日就買咗個Cig101,跟著頭先就見到r102 restock soon

屌問下我先嘛
我已訂左

巴打有冇link?
我原本都諗住買102了

佢ig有呀
幫你問緊

102落左架

佢可能諗住出新背囊
但新個樣有點柒

屌問下我先嘛
我已訂左

巴打有冇link?
我原本都諗住買102了

佢ig有呀
幫你問緊

102落左架

佢可能諗住出新背囊
但新個樣有點柒

巴打知唔知新果两個messenger咩價錢
好似幾吸引 但係佢講到每款得20個咁好驚買唔到
有無用緊Prima System嘅巴打
個質料o唔ok
想問買左 lbb peloton rolltop 既巴打幾個問題

1. 用落方唔方便 因為我個人覺得rolltop拎野比較麻煩
2. 背脊會唔會好焗
3. 整體覺得好唔好用

無言感激

push

巴打有冇link?
我原本都諗住買102了

佢ig有呀
幫你問緊

102落左架

佢可能諗住出新背囊
但新個樣有點柒

巴打知唔知新果两個messenger咩價錢
好似幾吸引 但係佢講到每款得20個咁好驚買唔到

已狗沖
比舊201嘅價錢加多20-25usd到

屌問下我先嘛
我已訂左

巴打有冇link?
我原本都諗住買102了

佢ig有呀
幫你問緊

102落左架

佢可能諗住出新背囊
但新個樣有點柒

我原本重諗住買...
又要重新搵過個岩既
個質料o唔ok

我都想知 巴打諗住買?
個質料o唔ok

我都想知 巴打諗住買?

係呀,睇咁多款都係佢啱心水
http://igg.me/at/the-speed-backpack/x/17689839

我俾個巴打走左數
宜家用優惠價放返出黎睇下有無人要
有意者 pm
黑色, 布版

tg nightd1

仲有冇人巴打會放?
見到最快都要3 月先拎到
不過1 月會飛去法國所以想買個anti-theft 嘅backpack
巴打有冇anti theft嘅背囊介紹
http://igg.me/at/the-speed-backpack/x/17689839

我俾個巴打走左數
宜家用優惠價放返出黎睇下有無人要
有意者 pm
黑色, 布版

tg nightd1

仲有冇人巴打會放?
見到最快都要3 月先拎到
不過1 月會飛去法國所以想買個anti-theft 嘅backpack

留番tg 先 https://t.me/Lihkbro
個質料o唔ok

廠仲未出貨
個質料o唔ok

廠仲未出貨

上網睇話全部sold out
個質料o唔ok

廠仲未出貨

係喎,睇番佢官網講尋日先開始ship
個質料o唔ok

廠仲未出貨

上網睇話全部sold out

個質料o唔ok

廠仲未出貨

師兄一齊夾運費Share?
個質料o唔ok

廠仲未出貨

Shipping幾錢?
個質料o唔ok

廠仲未出貨

Shipping幾錢?

USD39
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞