[背囊撚] 仲煩緊揹咩背囊嘅巴絲入一入黎

1001 回覆
44 Like 12 Dislike
有無用緊Prima System嘅巴打
個質料o唔ok

廠仲未出貨

係喎,睇番佢官網講尋日先開始ship

師兄一齊夾運費Share?

Shipping幾錢?

USD39

兩個shipping係59usd
有無用緊Prima System嘅巴打
個質料o唔ok

廠仲未出貨

Shipping幾錢?

USD39

我有興趣
揹緊U記果隻

廠仲未出貨

Shipping幾錢?

USD39

我有興趣

3個係90USD

Shipping幾錢?

USD39

我有興趣

3個係90USD

Shipping咁貴嘅
有冇巴打買左the brown buffalo既conceal pack

Shipping幾錢?

USD39

我有興趣

3個係90USD

Shipping咁貴嘅

夾完都係慳個幾廿蚊
巴打有冇anti theft嘅背囊介紹

買個上掀蓋 索帶款 / 褶褶口袋
外邊無插袋
逼住一定係高你好多先有機會落手

好多人以為無拉鏈好易偷
但其實拉鏈款係最易偷
D拉鏈收埋係背果D款 當我無講過
巴打有冇anti theft嘅背囊介紹

買個上掀蓋 索帶款 / 褶褶口袋
外邊無插袋
逼住一定係高你好多先有機會落手

好多人以為無拉鏈好易偷
但其實拉鏈款係最易偷
D拉鏈收埋係背果D款 當我無講過

個d真係好柒
除咗the north face 之外
有冇其他平價Duffle牌子香港有門市?
諗住買嚟去旅行hand carry
前幾日係unwire hk訂左個lbb The Peloton ASPHALT

寄到過黎發現都係flightline借unwire個網寄賣

不過都唔緊要 最緊要品質啫

實物睇落真係唔夠黑 反而係灰灰地色

揹上身係都好大舊 平日揹係有少少誇張

不過貪佢function同去旅行裝到多野就都無問題

不過check check下就發現寄黎個個袋

兩條揹帶係有長短不一既情況

而家背脊既墊有個直徑4cm既圓位係壓到平左

就咁講好難明 摸上手感覺就少左一忽咁

所以我就即刻揾番客服諗住換啦

咁佢地個態度同速度都幾好既

最後我上左flightline個倉到換

個職員話lbb背脊個塊棉係咁 壓得耐係會壓扁左

佢其他個d都有咁既情況發生

而揹帶長短不一就無我個個咁嚴重

最後佢話如果其他有少少問題既我都接受唔到既話

就可以安排番退錢

最後我都無要到 然後無幾耐都有番封退款確認信寄番比我

比想買lbb既巴絲參考下
山之道 mini 依家接受預訂
想問下做唔做到集運返黎?

600蚊有一個
算抵玩

600蚊有一個
算抵玩

唔該哂巴打
但係呢隻冇得當背囊用
應該唔會買
巴打點睇osprey farpoint 40L/55L?
旅行5日 hand carry 上機
一部單反 1-2鏡
可能會帶大腳架

55應該上唔到機
40你諗下要帶幾多衫先
上次去歐洲三個packing cubes加件外套
帶部無反加多枝鏡已經要另外拎袋裝
細L黎講真係咁多個入面arro22最舒服

揹係ok 但係間隔垃撚圾呢
有冇人買過Code 10?
佢D 用料掂唔掂?

我都想知 好想買埋mini
Lm
佢D 用料掂唔掂?

黑色睇圖同實物有差別
收到果陣9秒9放左
佢D 用料掂唔掂?

黑色睇圖同實物有差別
收到果陣9秒9放左

太多人有太多嘅幻想

Btw 唔平喎 咁嘅容量 同埋你預入面唔塞野會塌得好誇張 因為佢個背得mesh支撐 唔係一般嘅硬板
攞黎行山一兩日就無敵 因為可以綁行山杖黎撐起個袋 但edc我覺得會無咁好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞