[背囊撚] 仲煩緊揹咩背囊嘅巴絲入一入黎

1001 回覆
44 Like 12 Dislike
大家點睇north face duffel bag
想入一個但唔知香港賣緊幾錢
依邊賣緊1200hkd 好驚買貴咗sosad

最後買咗 aer duffel pack 2
謝樓主
有冇買左pirma system嘅巴打 評價下實物
巴打你推介完之後,orbit R102 sold out

Haha
係架
仲有以我所知 我估佢restock都係最多30件到 所以我建議你都係set佢個網做首頁 等你日日mon住
我遲啲都可能會買佢個xpac version r201

想問下巴打你有冇建議如果R102架話,
佢個MOD+ system 點買法?
因為佢網站都無咩圖講解佢個玩法
http://igg.me/at/the-speed-backpack/x/17689839

我俾個巴打走左數
宜家用優惠價放返出黎睇下有無人要
有意者 pm
黑色, 布版

tg nightd1
http://igg.me/at/the-speed-backpack/x/17689839

我俾個巴打走左數
有意者 pm
黑色, 布版

tg nightd1

唔記得打價錢折實 1315

我俾個巴打走左數
有意者 pm
黑色, 布版

tg nightd1

你無收錢先咩

我俾個巴打走左數
有意者 pm
黑色, 布版

tg nightd1

你無收錢先咩

果陣見大家反應幾好
無收

不過我都係差佢1個姐
最憎周街撞袋, 而家最公廁係hershel, mysteric ranch 同arro 22

用緊vx touring 感覺良好
想問下 想買個背囊出街 會咩重野 放15.6寸電腦 想要多格 有蓋係頂(唔知點形容)

感謝巴打分享

想商務 軍事 定 戶外樣

有蓋?咁樣?

冬甩新袋個樣幾得

個款堅合心水,下星期去睇睇現貨,應該人即買

你唔覺得有啲個樣熟口熟面
諗緊買mystery ranch既3day定Coulee40好,銅巴會點衡量呢兩個選擇?
我主要想用黎出下短途旅行(3-5日)
thx!

你拎黎去邊先?
城市定郊外
我個人推薦coulee 40多啲 3day個樣軍味太over
除非你好撚鐘意軍味濃啲嘅 如果唔係 我一般唔建議

仲未有實物
巴打你推介完之後,orbit R102 sold out

Haha
係架
仲有以我所知 我估佢restock都係最多30件到 所以我建議你都係set佢個網做首頁 等你日日mon住
我遲啲都可能會買佢個xpac version r201

想問下巴打你有冇建議如果R102架話,
佢個MOD+ system 點買法?
因為佢網站都無咩圖講解佢個玩法

佢而家啲係新mod
理論上佢夠黐到兩個細 或者一個大嘅
但佢而家個樣又唔同左 你當住兩個細pouch 一個中size嘅cube
諗緊買mystery ranch既3day定Coulee40好,銅巴會點衡量呢兩個選擇?
thx!

你拎黎去邊先?
城市定郊外
我個人推薦coulee 40多啲 3day個樣軍味太over

去城市呀,明白晒,thx

冬甩新袋個樣幾得

我諗住入手,其實抄邊過
thx!

你拎黎去邊先?
城市定郊外

如果兩個揀加埋睇樣,coulee 40 for sure
thx!

你拎黎去邊先?
城市定郊外

一黎40L仲要輕過3 day assault
仲有佢預你拎黎all day hiking
實會舒服啲
但人氣就3 day assault高啲
睇你點揀

冬甩新袋個樣幾得

我諗住入手,其實抄邊過

Mystery ranch urban assault
我自己覺得佢起碼抄左七成

冬甩新袋個樣幾得

我諗住入手,其實抄邊過

Klattermusen

冬甩新袋個樣幾得

我諗住入手,其實抄邊過

冬甩就不嬲都成日抄款
雖然好多大牌子都有抄款
但無咁誇張ga
不過冬甩平好多

冬甩新袋個樣幾得

我諗住入手,其實抄邊過

冬甩就不嬲都成日抄款
雖然好多大牌子都有抄款
但無咁誇張ga
不過冬甩平好多

抄出個未來
thx!

你拎黎去邊先?
城市定郊外

一黎40L仲要輕過3 day assault
仲有佢預你拎黎all day hiking
實會舒服啲
但人氣就3 day assault高啲
睇你點揀

我都prefer coulee多d,一黎輕少少,二黎容量又大d,外型我都覺得幾好
至於點解會考慮埋3day都係諗住佢係MR既旗艦級,用料又好d(當然亦重d),而且又係美製
銅巴應該兩個袋都用過?又想請教下MR美製同菲製既差距其實係咪真係咁大?

仲未有實物

冬甩新袋個樣幾得

我諗住入手,其實抄邊過

冬甩就不嬲都成日抄款
雖然好多大牌子都有抄款
但無咁誇張ga
不過冬甩平好多

港產野不嬲靠抄,黑色揹出街搏人唔知係冬甩好過撞一街中學生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞