[背囊撚] 仲煩緊揹咩背囊嘅巴絲入一入黎

1001 回覆
44 Like 12 Dislike
Gregory隻新花幾靚

我十幾年前開始已經唔多鍾意gregory啲花紋
不過我明係口味問題嘅
前幾日係unwire hk訂左個lbb The Peloton ASPHALT

寄到過黎發現都係flightline借unwire個網寄賣

不過都唔緊要 最緊要品質啫

實物睇落真係唔夠黑 反而係灰灰地色

揹上身係都好大舊 平日揹係有少少誇張

不過貪佢function同去旅行裝到多野就都無問題

不過check check下就發現寄黎個個袋

兩條揹帶係有長短不一既情況

而家背脊既墊有個直徑4cm既圓位係壓到平左

就咁講好難明 摸上手感覺就少左一忽咁

所以我就即刻揾番客服諗住換啦

咁佢地個態度同速度都幾好既

最後我上左flightline個倉到換

個職員話lbb背脊個塊棉係咁 壓得耐係會壓扁左

佢其他個d都有咁既情況發生

而揹帶長短不一就無我個個咁嚴重

最後佢話如果其他有少少問題既我都接受唔到既話

就可以安排番退錢

最後我都無要到 然後無幾耐都有番封退款確認信寄番比我

比想買lbb既巴絲參考下

我係直接喺官網訂
佢一大個紙皮箱寄過黎都無事,就咁睇肩帶都無長短不一嘅問題
唔知會唔會flightline 處理得無咁好

係Flightline 買左rooftop 好撚正
返工有咩背囊好介紹
p.s要著西裝
返工有咩背囊好介紹
p.s要著西裝

Victorinox
有冇人用緊DSPTCH DAYPACK ,買左黑色兩個月 SO FAR幾好, 雖然帶返學有小小大個,同埋我覺得前面果格唔太好用 可能我放太多野入去果格. 有冇同好? 佢其他款細小小既唔靚 用到爛應該買多個同款NAVY色

會唔會好淋?
考慮緊買唔買
and wander啲袋點睇
值唔值個價
想要多間隔 sporty款 容量大
Budget 2000樓下
主要去旅行同戶外活動用多
各位巴打有冇咩建議
ORBIT 新個隻R103完全唔靚,
又唔岩返工用, 可唔可以賣返102俾我啊
細L黎講真係咁多個入面arro22最舒服

揹係ok 但係間隔垃撚圾呢

arro 22 真係得個樣
想買個daypack, invisible backpack roll top 掂唔掂 幾鍾意個款
前幾日係unwire hk訂左個lbb The Peloton ASPHALT

就可以安排番退錢

我係直接喺官網訂

官網買,埋單幾銀?
north face kaban 邊度買會抵

唔怪得佢要請designer intern
巴打 唔知你覺得呢隻袋如何?
http://trakke.co.uk/shop/assynt17/

本身想買the brown baffalo 但發覺好多色都無

有啲貴
睇你係咪好鐘意個樣 如果你覺得個樣係值嘅咪狗沖
我無聽過呢個牌子嘅野呀

就可以安排番退錢

我係直接喺官網訂

官網買,埋單幾銀?

我買三樣野 330usd外加3x美金運費
有冇人用緊DSPTCH DAYPACK ,買左黑色兩個月 SO FAR幾好, 雖然帶返學有小小大個,同埋我覺得前面果格唔太好用 可能我放太多野入去果格. 有冇同好? 佢其他款細小小既唔靚 用到爛應該買多個同款NAVY色

會唔會好淋?
考慮緊買唔買

Dsptch個型好挺 唔使擔心
大家都講緊外國都出名既brand
唔知大家對 incase d backpack 點睇呢?

明年請早, black friday 已過
Invisible backpack mini要點保持個外型...
請教樓主 想送禮物比男朋友
佢本身有個會載電腦嘅袋有啲大
想要個細啲薄啲但載到iPad pro size 嘅背囊平時出街用
最好唔係全黑但易襯
筆直1200以下 有咩推介
自己唔太識 見開男裝款啲背囊都大大個咁

唔怪得佢要請designer intern

邊到重會搵到R102
我岩岩買左新visvim 22L黑粗用 , 會唔會俾人笑老MK
chrome urban ex rolltop
如何?
有無用家分享
我岩岩買左新visvim 22L黑粗用 , 會唔會俾人笑老MK

你叫y3啲人情何以堪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞