[背囊撚] 仲煩緊揹咩背囊嘅巴絲入一入黎

1001 回覆
44 Like 12 Dislike
ORBIT 新個隻R103完全唔靚,
又唔岩返工用, 可唔可以賣返102俾我啊

唔怪得佢要請designer intern

邊到重會搵到R102

Send email問下佢
想買個daypack, invisible backpack roll top 掂唔掂 幾鍾意個款

或者有冇介紹
chrome urban ex rolltop
如何?
有無用家分享

aer duffel pack 2已入手 仲要85折free shipping
真係唔錯 可以裝唔少野 最正係揹得舒服 袋形又修長就算容量大都唔怕個樣肥

邊度85折🙇🏻🙇🏻
有冇人用緊DSPTCH DAYPACK ,買左黑色兩個月 SO FAR幾好, 雖然帶返學有小小大個,同埋我覺得前面果格唔太好用 可能我放太多野入去果格. 有冇同好? 佢其他款細小小既唔靚 用到爛應該買多個同款NAVY色

會唔會好淋?
考慮緊買唔買

Dsptch個型好挺 唔使擔心

咁講法 搞到好想買曬兩個
有冇人用緊DSPTCH DAYPACK ,買左黑色兩個月 SO FAR幾好, 雖然帶返學有小小大個,同埋我覺得前面果格唔太好用 可能我放太多野入去果格. 有冇同好? 佢其他款細小小既唔靚 用到爛應該買多個同款NAVY色

會唔會好淋?
考慮緊買唔買

Dsptch個型好挺 唔使擔心

咁講法 搞到好想買曬兩個

可以一戰,睇你咩身型,個袋算大
Adidas Ops 26L巴打們覺得點?
好似周街都冇貨
btw 身高179cm但條腰好長
push
放個新淨coulee25 黑色
年中買入, 用左幾次

有S鋪單

@fujjjiii
分開黎買 今個月買dsptch
雞骨 arcteryx
想問下有邊d背囊品牌以動物做logo
e.g MAMMUT係長毛象, tasmania tiger係袋狼, mountain wolf係狼, Osprey係鷹(?)
雞骨 arcteryx
仲有冇
對動物做logo既背囊有份莫名既執著想買

chrome
推下先
買左個 Samsonite red
https://youtu.be/lRTsjNWnzqA
上面話鐘意trakke嘅巴打可以睇下
仲有鐘意invisible嘅外形都可以睇下
我都係鐘意佢啲packing cubes同gask多啲
狐狸仔唔識串
有冇巴打用過heimplanet monolith daypack
睇facebook有廣告見唔錯
youtube review講得幾好
有冇巴可以俾啲意見關於3V gear backpack,有冇巴買過
我170高,主要買黎行山同埋放工去做gym,完全粗用
https://3vgear.com/packs-and-bags/3vgear-velox-ii-tactical-assault-pack.html

https://3vgear.com/packs-and-bags/3vgear-subrosa-urban-assault-pack.html
五折果時買, 用左好耐,用到腰位海綿有磨損, 但前而乜事都無。 我覺得就好舒服好抵用, 不過真係好怕水,0跣水純索水

睇咗上個post 想請問呢個袋邊度仲有?
去過專賣店同官網都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞