[背囊撚] 仲煩緊揹咩背囊嘅巴絲入一入黎

1001 回覆
44 Like 12 Dislike
翻工長期著西裝
用咩背襄好
Budget 1500內
放到13 inch macbook
個袋幾好睇,
同聽質料好, 價錢又岩我budget
想問如果背位冇咩特別透氣design, 夏天長期揹住去旅行會唔會好唔舒服?
仲有個肩帶又薄薄地會唔會揹得耐膊頭痛呢?
早二個月先買 天氣唔係好熱
但經驗話我知無乜問題
肩帶舒服
個袋防唔防水 好似真係幾正
早幾年買個背囊都係三四百,而家要預成千
留意緊ad-lid而個牌子,想問下算唔算出名。品牌又如何?

見佢d書包都多間隔

https://www.adlibfashion.com
跣水料係基本啦 靚料黎
防水=掉落泳池都無問題 應該無乜袋做到啦
係正 又唔洗撞款
留名先
用緊兩個chrome industries嘅背囊

係咪urban ex 嗰隻?
喺邊度買好?
窮j留名
點睇Nixon landlock

32-33L

如果得173-175cm

會唔會睇落好厚重
有冇背囊係間隔多又冇咁公廁?
Yalta 2.0 非尼龍版同 Niko camera bag
兩隻都係上官網訂
唔急的話可以等佢減價或者搞抽獎果陣買
之前抽獎中左個20% off
有無人知日本邊度買到 wildernesses experience google 過行咗幾度都無
去旅行買樣香港都有ga野
做乜
機票 酒店 都要錢
玩下 睇下風景算啦
日常用會太大
除非你好多野揹
一般outdoor果隻款 得18-20 L
Gregory Day 都係26
建議買20-26就夠
肥仔另計
順便姐
都唔知點解咁難搵
有無人買咗mixed works falcon?
俾D意見
買咗幾錢,加咗咩配件?
依排睇中個Hanchor tuff
http://tw.hiking.biji.co/index.php?q=news&act=info&id=10369

有無巴打買過hanchor既袋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞