[背囊撚] 仲煩緊揹咩背囊嘅巴絲入一入黎

1001 回覆
44 Like 12 Dislike
買osprey 定 deuter 好?
Osprey AG 60 L
Deuter aircontact lite 50+10
Btw osprey邊到買平 overlander 要食正價冇折
見到個山と道 U.L.FramePack ONE Custom Edition $2500 二手, 究竟應唔應該買, 等開團真係等到傻
巴打仲有無D類似orbit R102嘅袋介紹,佢無左R102得R103但未計運費都成千蚊,r102之前$400
100%NEW
放Patagonia Lightweight Black Hole® Cinch Backpack 20L
價議,有意 t.me/winvin

patagonia.com/product/lightweight-black-hole-cinch-backpack-20-liters/49040.html

終於爬晒文
覺得prvke 21 同 peloton asphalt 幾靚下
可惜asphalt 好似太大,我170cm 高
但睇間隔, 想問下prvke 21 除左放notebook 個隔放到a4外(好似空間好細好薄咁),如果放厚少少a4文件就一定要拆相機個part 間隔先放到前面?
另外有無巴打有買continew backpack, speed backpack or falcon s? 覺得點?
用緊prvke 21 答你
我大概放到7cm厚嘅a4文件
thx
7cm 咁都應該夠我用了
但想問下係同時放緊notebook 既情況?定無放notebook 先放到7cm?
冇放notebook 呀
同埋7cm係max 會有d勉強
同巴打差唔多高 想搵個裝得多野又好睇既backpack 好難
想問下揹上身覺得點?
eg 負重個舒適感覺,背部會唔會焗之類?(夏天揹背囊。。。 )
yup
asphalt 本身幾好,可惜感覺上揹上我身就會太大
我之前用過prima system 覺得太大賣咗
我同你差唔多高 加上瘦 但prvke 21個size唔錯
揹落都舒服 唔會太焗
巴打係咪直接官網訂?
我見我試訂送黎hk,佢話no shipping method available
巴打係點訂?and 郵費大約幾多?
我買二手架 幫唔到你
好似單調左啲同埋間隔可以再好啲?
依個價錢可以再搵下其他
好 我再搵下 有冇推介
香港有無TOPO DESIGN既實物? 想試下DAYPACK個背先決定。
點睇mystery ranch?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞