[背囊撚] 仲煩緊揹咩背囊嘅巴絲入一入黎

1001 回覆
44 Like 12 Dislike
感謝銅巴
有冇巴打用過black diamond既背窶? 有冇咩評價?

細佬我想搵個背窶番工/出街用 追左廿幾頁post見到好多好介紹
睇中左個haglofs miro 但係去鋪頭問 佢話全香港冇晒貨 訂都係得綠色

想問下如果1.5k筆直 想搵個黑/灰色 有防水功能 同埋要有得裝13" laptop既有咩好介紹

見好多巴打po出黎既款都係方少少 有冇d冇咁方
係,同埋運費太貴,不過一睇到嗰下太鐘意
點睇 Bobby bizz

[url]https://www.xd-design.com/bobby-bizz
[/url]

想有個背囊可以揹/拎兩用, 最好冇咁毒之餘又可以拎出去interview當briefcase咁用, 去旅行用呢個好似比較安全

雖然我知道冇咩可能一袋走天崖
Wilderness experience 日本邊度有得買?
樓主有無推介咩款
巴打orbit gear r102係咪已經無得買啦?
官網無左,遲D會唔會restock?
我上網買 但香港店 行貨黎 免運費 好似係旺角有樓上鋪
我都係google/price.com search
唔記得咩名要check返
記得幫趁網店要有https先安全
無咁易中伏
色差就無乜 同 網店相一樣 我買navy
我有個袋條肩帶調較好之後條尾好長
有咩方法可以收好佢?
幫佢行宮刑
大家對mixed works falcon有咩睇法
同埋邊度有得買
THX!!
咁爸打用左幾多錢?
我見到price個到要$1060, yahoo store 就有折,$864
我另一個袋有條類似橡筋嘅野
知唔知呢舊野叫咩名?

頭先send左email去話2月中先會有R102 mk ii
有排等
同埋邊度有得買

有冇巴打用過black diamond既背? 有冇咩評價?

細佬我想搵個背番工/出街用 追左廿幾頁post見到好多好介紹
睇中左個haglofs miro 但係去鋪頭問 佢話全香港冇晒貨 訂都係得綠色

想問下如果1.5k筆直 想搵個黑/灰色 有防水功能 同埋要有得裝13" laptop既有咩好介紹

見好多巴打po出黎既款都係方少少 有冇d冇咁方

想問下有咩日本牌子推介?

最近有睇fire first 而個牌子,請問佢算唔算出名?

有冇人識
咁應該係$1060果間買 個online shop整得靚D 好似可靠少少
我whatsapp過去 問左好多野
埋單$880包郵
可能唔係最平 但客服幾好傾
幾百蚊 試左報告返啦
第二隻得20L 你夠用?
係 始祖鳥
個LOGO係始祖鳥化石黎 佢死左架啦
你買咩型號 ?
巴打們覺得mystery ranch買唔買得過?
同埋邊度有得買

推一推,就去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞