[背囊撚] 仲煩緊揹咩背囊嘅巴絲入一入黎

1001 回覆
44 Like 12 Dislike
??
有冇d啱去5-7日backpack旅行用既
希望多少少暗格 個款sporty
應該唔需要放相機macbook
筆直ard 2000
邊度有mystery ranch嘅slate blue coulee25現貨睇下
邊度買平
urban assault同coulee點揀好
樓上買咗The Frenchie Co. Speed backpack可唔可以包吓膠
諗緊買依個定LBB The Peloton ASPHALT好啲
https://www.wandrd.com/products/prvke?variant=3383258251287
我想買呢個prvke 21l 我想問下
㩒唔㩒用 拎野麻唔麻煩 會唔會好易榻落黎
同埋有冇人加左腰扣 我拎去行山露營有冇需要加扣
呢款係幾靚不過呢個位又好似唔太保障咁
㩒唔㩒用 唔明
我用左2個月無損無爛囉
個袋唔會點榻
外觀係幾靚...但幾大份下...每次坐巴士坐近走廊位有人出入都有d麻煩
我拎野多數由左側面(原先設計方便拎相機) / NOTEBOOK位 (有拉鍊網同大袋位隔住..但我會一直保持拉開)
可能對我講算大份...攪到拎野覺得有D唔方便....
但用上身又唔會覺得大份
扣果到本身會包胸扣...額外加其他扣覺得太貴又唔點用..無買
有個aer travel pack black有冇人有興趣
之前買左frenchie speed backpack嘅巴打收到貨未 有冇包膠
想知係咪真係咁重
幫推
啱啱買咗個burton true black ,運緊返嚟
好詳細 唔該巴打
請問返office用有無推薦?
主要裝laptop, A4 paper, 遮同外套

另外,有無巴打有下圖個款全黑推薦?
巴打,有無日本背囊品牌可以推薦一下

最後買左呢個
但覺得30L原來唔係好大
lm

之前日森減價唔洗6舊買咗
46L
push
push
用開同一個花嘅46L
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞