[背囊撚] 仲煩緊揹咩背囊嘅巴絲入一入黎

1001 回覆
44 Like 12 Dislike
屌,原本想買orbit個R102,但唔知幾時restock,於是尋日就買咗個Cig101,跟著頭先就見到r102 restock soon
屌,原本想買orbit個R102,但唔知幾時restock,於是尋日就買咗個Cig101,跟著頭先就見到r102 restock soon

屌問下我先嘛
佢黎緊有新product 仲要幾撚正
我已訂左

冬甩新袋個樣幾得

個款堅合心水,下星期去睇睇現貨,應該人即買

你唔覺得有啲個樣熟口熟面

我諗住入手,其實抄邊過

Mystery ranch urban assault
我自己覺得佢起碼抄左七成

冬甩就不嬲都成日抄款
雖然好多大牌子都有抄款
但無咁誇張ga
不過冬甩平好多

港產野不嬲靠抄,黑色揹出街搏人唔知係冬甩好過撞一街中學生

都係嘅
希望我有生之年可以整下背囊仔,唔使抄黎抄去
諗緊買mystery ranch既3day定Coulee40好,銅巴會點衡量呢兩個選擇?
我主要想用黎出下短途旅行(3-5日)
thx!

你拎黎去邊先?
城市定郊外
我個人推薦coulee 40多啲 3day個樣軍味太over
除非你好撚鐘意軍味濃啲嘅 如果唔係 我一般唔建議

去城市呀,明白晒,thx

如果兩個揀加埋睇樣,coulee 40 for sure

一黎40L仲要輕過3 day assault
仲有佢預你拎黎all day hiking
實會舒服啲
但人氣就3 day assault高啲
睇你點揀

我都prefer coulee多d,一黎輕少少,二黎容量又大d,外型我都覺得幾好
至於點解會考慮埋3day都係諗住佢係MR既旗艦級,用料又好d(當然亦重d),而且又係美製
銅巴應該兩個袋都用過?又想請教下MR美製同菲製既差距其實係咪真係咁大?

我淨係有coulee咋
美製間間廠唔同,但個人覺得唔值得加咁貴為嘅係made in USA
可能有啲廠usa真係高質嘅,但真係覺得差不多
但車工一般,線口粗糙,好多線口要自己整
菲整就未知

冬甩新袋個樣幾得

個款堅合心水,下星期去睇睇現貨,應該人即買

你唔覺得有啲個樣熟口熟面

我諗住入手,其實抄邊過

Mystery ranch urban assault
我自己覺得佢起碼抄左七成

冬甩就不嬲都成日抄款
雖然好多大牌子都有抄款
但無咁誇張ga
不過冬甩平好多

但我睇唔過眼係扮原創

屌問下我先嘛
我已訂左

有咩新野
樓主點評價
Volcano
Flight line 賣緊3500台

屌問下我先嘛
我已訂左

有咩新野

R201 upgraded version 有svr同xpac揀

屌問下我先嘛
我已訂左

有咩新野

R201 upgraded version 有svr同xpac揀

巴打有無link睇下
有冇巴打知香港邊度有MILLICAN?

旺角 好似見過

我係呢間買過

廢事比人話打手了

Millican官網直送香港
想搵一個返學加旅行用
唔好太大個
瘦撚 1米75上下
樓主點評價
Volcano

補link
https://www.flightlineshop.com/商品/【flightline】volcano-能量系-防水戶外-帥氣旅行大容量-多功能/?currency=TWD

flightline
樓主我等睇你個ks ultralight到左先後開箱
想問下 想買個背囊出街 會咩重野 放15.6寸電腦 想要多格 有蓋係頂(唔知點形容)

感謝巴打分享

想商務 軍事 定 戶外樣

有蓋?咁樣?

係啊 感動巴打你明咩係有蓋
causal 出下街為主
樓主點評價
Volcano

補link
https://www.flightlineshop.com/商品/【flightline】volcano-能量系-防水戶外-帥氣旅行大容量-多功能/?currency=TWD

flightline

有問題

屌問下我先嘛
我已訂左

有咩新野

巴打有無link睇下

D details 係我私下問佢架
我諗佢release之前都唔會expose嘅
佢話十二月頭會有貨賣

到左 兼第一次field test埋
但近排忙緊自己野 唔得閒做個詳細review住
但我個人覺得可以狗衝
亦都可以等埋我個review睇下點
樓主點評價
Volcano

補link

flightline

有問題

無野了 淘寶平一半
樓主點評價
Volcano

補link

flightline

有問題

商譽不太好
上網睇好似有點可疑
樓主點評價
Volcano

補link

flightline

有問題

商譽不太好
上網睇好似有點可疑

有冇類似嘅款推薦?

但我個人覺得可以狗衝

巴打你有幾多個袋係手 點解款款你都好似有買咁
山と道mini

山と道 three

山と道 one

一定要走去日本買

但我個人覺得可以狗衝

想狗衝好耐,呢排使錢多所以無出手
等你review
樓主點評價
Volcano

補link

flightline

有問題

無野了 淘寶平一半

對我黎講好有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞