[背囊撚] 仲煩緊揹咩背囊嘅巴絲入一入黎

1001 回覆
44 Like 12 Dislike
巴打 有冇啲似north face purple label 3 ways既背囊
睇左你上面放既TOPO
https://topodesigns.com/collections/bags/products/travel-bag
個款幾好 但係佢少色 同埋唔太中意個豬鼻

麻煩曬
睇料就應該耐用
但32升唔細隻喎 仲幾重下 日日揹 諗清楚
原諒我冇時間睇post

我返工長期要拎14 吋notebook加charger加一套運動衫加拖鞋真係重到仆街,腰骨都斷

想揾個40l拎黎裝晒上面堆野, 諗緊買個overnight類既backpack, 起碼有條腰帶分擔下, 真係太重我已經唔care shirt西褲加個有腰帶既backpack怪唔怪

果日行過見到個northface shadow 40+10, 好似個樣都ok, 返工都唔太7, 希望巴打俾下意見

條腰真係痛呀屌
Herschel pop quiz平靚正
有無人有用targus newport 3in1 convertible?
個weight distribution 如何?
有無巴打賣ua projectrock backpack

用呢隻嘅巴打有無袋電腦
你地袋係入面定係佢個電腦格
我 13 吋放電腦格好似會頂住背脊咁
請問日本除左wilderness exxxxxx,mspcxxxxduct,porter

仲有咩日本made既牌子介紹

30000yen樓下

thx
想放13" laptop
水樽
外套
筆袋
少量A4紙
平時會用packing cubes for cables and mouse
但如果隔格好我會放棄packing cubes

最理想係打開拉鏈後可以攤開 (e.g. Aer Travel Pack)
想斯文同輕便

有冇好介紹 Thanks.
用緊呢個

暫時睇中左Aer travel pack同 lbb asphalt
想問下d網店如flightline平過官網(Usd220/230) 係咪正常
觀塘係咪都係低過官網價?
咩名
7⃣️
我想放lbb peloton asphalt
換aer travel pack/ v4m pack
有冇話去邊買wilderness experience 好?
啱啱係觀塘睇左實物 落左travel pack坑了
訂左黑色
S SIZE 大概幾多L?
有無啲平價~500 左右嘅背囊推薦
日日揹 (裝水樽,褸,納雜野)
感謝
個CELL PHONE PUCH 係 STANDARD SIZW?
上網睇中左個jansport 的背囊,但各大代理都冇貨。想問一下有冇樓上店多機會搵到jansport?
有冇人知道邊到可以睇到 Fjallraven Kanken high coast 24 嘅實物
我想買個用黎返工
平時返工係恤衫西褲會唔會好奇怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞