[背囊撚] 仲煩緊揹咩背囊嘅巴絲入一入黎

1001 回覆
44 Like 12 Dislike
屌,原本想買orbit個R102,但唔知幾時restock,於是尋日就買咗個Cig101,跟著頭先就見到r102 restock soon

屌問下我先嘛
佢黎緊有新product 仲要幾撚正
我已訂左

巴打有冇link?
我原本都諗住買102了

無拎呀 但佢話就出喎 俾左啲相我睇之後我叫佢幫我留左個

佢都係可以用個MOD+ system?
有冇相啊,可唔可以順手留多個?
早幾日black fri買咗aer travel pack去旅行用依家到咗 埋單千五都唔使抵到爛
依家又好想買lbb 但又無用
巴打推薦果然無錯
以原野色彩為主調,反樸歸真,回歸自然採用韓國1000D Cordura防水尼龍,配上真皮配件, 使Woodland更顯挺身。

cordura 唔係美國架咩
防水解浸水都唔入 係咪咁堅
屌,原本想買orbit個R102,但唔知幾時restock,於是尋日就買咗個Cig101,跟著頭先就見到r102 restock soon

屌問下我先嘛
我已訂左

巴打有冇link?
我原本都諗住買102了

佢ig有呀
幫你問緊
以原野色彩為主調,反樸歸真,回歸自然採用韓國1000D Cordura防水尼龍,配上真皮配件, 使Woodland更顯挺身。

cordura 唔係美國架咩
防水解浸水都唔入 係咪咁堅

話唔定sourcing喺韓國出品呢
不過喺香港無人屌鳩佢
外國真係有人會浸呢啲袋落水
一有入水就叫佢賠
早幾日black fri買咗aer travel pack去旅行用依家到咗 埋單千五都唔使抵到爛
依家又好想買lbb 但又無用
巴打推薦果然無錯

無用唔係一個理由去唔買背囊

屌問下我先嘛
我已訂左

巴打有冇link?
我原本都諗住買102了

佢ig有呀
幫你問緊

係可以用呀
Gr1 同dsptch daypack邊個好d?

你攞黎做咩先?
Gr1係edc/travel
Dsptch camera+travel多啲

拎黎返學 同旅行用
主要成日要帶電腦 筆 簿 水樽
兩個款都好鐘意
唔知點簡好

認真 why not both

你攞黎做咩先?

拎黎返學 同旅行用
兩個款都好鐘意
唔知點簡好

GR0用家,平時返工日日揹,用左年幾,除左夏天長時間揹散熱唔掂之外真係無野好投訴。

Bag Size 37x48x13cm

你攞黎做咩先?

拎黎返學 同旅行用
兩個款都好鐘意
唔知點簡好

GR0用家,平時返工日日揹,用左年幾,除左夏天長時間揹散熱唔掂之外真係無野好投訴。

不過巴打而家過左black friday買gr1有d蝕底喎。同埋goruck強制用DHL直送運費真係好q貴,建議你買既話搵集運

你攞黎做咩先?

拎黎返學 同旅行用
兩個款都好鐘意
唔知點簡好

依家有3個背囊
只可以買多個用
同買兩個太貴
所以只可以簡一個

不過巴打而家過左black friday買gr1有d蝕底喎。同埋goruck強制用DHL直送運費真係好q貴,建議你買既話搵集運

個陣都想買沙色 仲要250$usd特價
最尾諗太耐
依家
Gr0 係再細d?

你攞黎做咩先?

拎黎返學 同旅行用
兩個款都好鐘意
唔知點簡好

依家有3個背囊
只可以買多個用
同買兩個太貴
所以只可以簡一個

最尾諗太耐
依家
Gr0 係再細d?

Bag Size 37x48x13cm

咩黎?
Patagonia啲背囊大家點睇

拎黎返學 同旅行用
兩個款都好鐘意
唔知點簡好

依家有3個背囊
只可以買多個用
同買兩個太貴
所以只可以簡一個

最尾諗太耐
依家
Gr0 係再細d?

Gr0 21L
佢唔成日做大特價架
有就唔好諗太多
我買哥時都係小特價

依家有3個背囊
只可以買多個用
同買兩個太貴
所以只可以簡一個

最尾諗太耐
依家
Gr0 係再細d?

Gr0 21L
佢唔成日做大特價架
有就唔好諗太多
我買哥時都係小特價

無錯,巴打add goruck facebook mon住啦,我記得有d咩紀念節日定假期好似都會有特價。唔知黎緊聖誕有無,如果有就即買啦

依家有3個背囊
只可以買多個用
同買兩個太貴
所以只可以簡一個

最尾諗太耐
依家
Gr0 係再細d?

Gr0 21L
佢唔成日做大特價架
有就唔好諗太多
我買哥時都係小特價

無錯,巴打add goruck facebook mon住啦,我記得有d咩紀念節日定假期好似都會有特價。唔知黎緊聖誕有無,如果有就即買啦

依家有3個背囊
只可以買多個用
同買兩個太貴
所以只可以簡一個

最尾諗太耐
依家
Gr0 係再細d?

Gr0 21L
佢唔成日做大特價架
有就唔好諗太多
我買哥時都係小特價

依家有3個背囊
只可以買多個用
同買兩個太貴
所以只可以簡一個

最尾諗太耐
依家
Gr0 係再細d?

Gr0 21L
佢唔成日做大特價架
有就唔好諗太多
我買哥時都係小特價

sorry 個app神神地,出左四個回覆
放個新淨coulee25 黑色
年中買入, 用左幾次

有S鋪單

@fujjjiii

屌問下我先嘛
我已訂左

巴打有冇link?
我原本都諗住買102了

佢ig有呀
幫你問緊

原來唔係backpack,
咁就唔洗啦,我都係買102
巴打有冇suggest 買咩MOD or EXT?
想問買左 lbb peloton rolltop 既巴打幾個問題

1. 用落方唔方便 因為我個人覺得rolltop拎野比較麻煩
2. 背脊會唔會好焗
3. 整體覺得好唔好用

無言感激
大家點睇north face duffel bag
想入一個但唔知香港賣緊幾錢
依邊賣緊1200hkd 好驚買貴咗sosad

推推

唔好咩架
你買咩size
香港xs $7xx, s $9xx
$1200好撚大正常用唔著
我買左個xs裝拳套著2套衫都有位淨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞