[背囊撚] 仲煩緊揹咩背囊嘅巴絲入一入黎

1001 回覆
44 Like 12 Dislike
有咩行山背囊好睇又好用 大約25L度
睇過osprey啲款覺得唔錯 想睇下仲有咩推介
放個新淨coulee25 黑色
年中買入, 用左幾次

有S鋪單

留TELEGRAM
山と道mini

山と道 three

山と道 one

一定要走去日本買

做EDC拎野會唔會無咁方便
山と道mini

山と道 three

山と道 one

一定要走去日本買

其實之前諗住用日本集運翻黎 但佢啲產量同幾時先會有係無定向喪心病狂咁款
所以之後就等唔切無買到one/three
Between掉轉左one同three喎
One係大容量啲哥個
Gr1 同dsptch daypack邊個好d?
樓主我等睇你個ks ultralight到左先後開箱

到左 兼第一次field test埋
但近排忙緊自己野 唔得閒做個詳細review住
但我個人覺得可以狗衝
亦都可以等埋我個review睇下點

巴打你有幾多個袋係手 點解款款你都好似有買咁

唔好提啲唔開心野啦
爬左陣文 invisible backup one同rolltop都幾吸引
巴打們有咩評價

啱唔啱矮仔

怕太大我見佢有個ONE MINI
利申我都未用過, 一齊等用過既巴打覆

啱唔啱矮仔

??
想問下如果想買個osprey旅行用背囊,邊到比較平
山と道mini

山と道 three

山と道 one

一定要走去日本買

個mini好似幾正
有無咩途徑入到手

幾多L?

Osprey贏晒

利申 想買talon22
有冇巴打可以同我分享下

幾多L?

40-50L

幾多L?

40-50L

osprey atmos 50
https://www.rei.com/product/878449/osprey-atmos-ag-50-pack-mens
爬左陣文 invisible backup one同rolltop都幾吸引
巴打們有咩評價

啱唔啱矮仔

啱唔啱矮仔

??

巴打們有咩評價

啱唔啱矮仔

啱唔啱矮仔

??

點解唔自己試 你有無揾過香港有無
銅巴另外想問你有無用過mr既booty bag?我想買多個細同輕既去旅行街用。

啱唔啱矮仔

啱唔啱矮仔

??

香港冇

啱唔啱矮仔

??

香港冇

https://www.opposethis.com/collections/shop/products/invisible-backpack-one
??
銅巴另外想問你有無用過mr既booty bag?我想買多個細同輕既去旅行街用。

無呀
買囉 mr通常都唔會令你失望

無呀
買囉 mr通常都唔會令你失望

訂左個coulee 40等緊送黎
遲下去18樓試下個booty bag先!

啱唔啱矮仔

??

香港冇

https://www.opposethis.com/collections/shop/products/invisible-backpack-one
??

冇得試....

啱唔啱矮仔

??

香港冇

你肯定無?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞