The Walking Dead Season 8 討論區

1001 回覆
33 Like 4 Dislike
神父同尼根共處一室,神父居然唔立即舉槍射佢反而好驚咁望住尼樓做乜9
講真由中學睇到大學畢業咁多年
真係愈來愈灰心
可唔可以唔好再有d on9 劇情同拖戲

都係governor果季最好睇

今集 ?會唔會對家拎哂槍成村人

nigga都同佢班頭馬企出黎做箭靶?😂😂
Rick喊到咁 唔好話我知今集係FF

我估應該有三個時敘:
1就係今集劇情。
2係喊緊個到,佢講左句 My mercy prevails over my wrath , 可能暗示最後無殺negan???
3就係幾年之後,雖然整到個效果好似ff 咁,但應該係真,唔係我唔明有咩意義。

我估應該有三個時敘:
1就係今集劇情。
2係喊緊個到,佢講左句 My mercy prevails over my wrath , 可能暗示最後無殺negan???
3就係幾年之後,雖然整到個效果好似ff 咁,但應該係真,唔係我唔明有咩意義。

有無漫畫撚可以講下會唔會有d咩關連
on lun 9冇戲搵戲黎做
大把機會啪撚左negan都唔知拍左乜鳩出黎
如果唔係carol bb真係棄劇
愈出愈垃圾
有心殺Negan一早出黎吹水果陣就冷不防開槍啦
倒數數到七就開槍...出奸招都射唔中
Btw Negan隻腳係咪中左槍? 但點解神父見到佢果陣好似無乜事咁
negan真係好悶
governor好睇好多
我估係唔係玩兩個ending?

一個係sad ending. 即係一開頭係個係墳頭
happy ending 就係打贏仗.
有心殺Negan一早出黎吹水果陣就冷不防開槍啦
倒數數到七就開槍...出奸招都射唔中
Btw Negan隻腳係咪中左槍? 但點解神父見到佢果陣好似無乜事咁

求其搵個位用sniper一下ko啦

駁駁下火又要趕住走咁 唔知做乜鳩 明明個大佬就係面前都唔殺埋先
其實睇完成集好迷茫
佢又倒敘又插敘好亂 又未講哂 都唔知咩事
搞到睇完成集 個腦一堆問號
其實睇完成集好迷茫
佢又倒敘又插敘好亂 又未講哂 都唔知咩事
搞到睇完成集 個腦一堆問號

呢集係講緊rick死全家後既回憶

死全家?
即係Maggie Jesus Morgan Carol Carl Daryl呢啲重要角色都死埋?
睇完今集真係唔知想點 唔係全部都係rick ff呀麻
唔係既真係流到爆 咁既戰鬥場面就諗住敷衍了事
有下集預告睇未 睇下究竟想點
明明可以將呢集拍到好好睇,個導演拍到個比例好怪,交代得好亂同埋點解係要整啲bug位出黎 次次都係negan企出黎,冇人夠膽槍射佢,轉頭去射玻璃,黎緊既集數可唔可以比返之前twd既水準我
做乜鳩 咁多機會唔殺negan 係到開talk show傾計?

我估應該有三個時敘:
1就係今集劇情。

有無漫畫撚可以講下會唔會有d咩關連

..
最尾搞到個劇情1999
twd己經由要自己一個慢慢品味到宜家變成一路食飯玩電話既劇
Binge watch都覺得悶
其實

未至於咁差既
rick明顯係為報仇失左理智
怒火令佢帶team開槍示威,再加上got knows裡面實際幾多人,所以無爆入去

你話神父點解要阻止rick殺negan,屍軍殺到,再開槍就算殺到negan都走唔到

你話神父見到negan都唔即刻開槍,都唔係今季既事啦,之前都試過好多次呢d情況都無開啦,敵人氣場太勁手軟正常

『咁易開左槍仲洗拍落去既』
不過進度太慢,剪接太差係真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞