The Walking Dead Season 8 討論區

1001 回覆
33 Like 4 Dislike
神父睇撚到我嘔血

神父好撚柒

睇到燥

啲幾季真係愈黎愈on9 自從Negan出左黎之後無好過 講到啲救世軍幾撚疊馬幾撚勁 但場所謂(大戰)救世軍啲人完全唔見曬 就算話Dwight做內鬼都無可以洗走全部人啦
以前Governor2次打監獄都 都又坦克車

2次都拍得好睇同合理 今次真係極on9同 唔make sense

其實有冇可能 尼根 用空城計??

總部入面根本無人, 只有 尼根幾條友係到
救世軍主力 係哂外面某個地面埋伏.......

當rick班人以為自己已經勝利,放鬆心情
救世軍主力殺到.............
神父睇撚到我嘔血

神父好撚柒

睇到燥

啲幾季真係愈黎愈on9 自從Negan出左黎之後無好過 講到啲救世軍幾撚疊馬幾撚勁 但場所謂(大戰)救世軍啲人完全唔見曬 就算話Dwight做內鬼都無可以洗走全部人啦

2次都拍得好睇同合理 今次真係極on9同 唔make sense

但dwight有通水比daryl
神父走唔甩,轉頭仲同尼根共處一室...
今集真係差
追落去既原因係想睇點殺尼根
但而家完全無哂緊張感
有d想放棄
神父睇撚到我嘔血

神父好撚柒

睇到燥

根本就係慳錢hea拍啦 尼根要贏有100種方法啦 會唔會禁on9要自己身犯險境 以經好幾季啲鏡頭只係影住啲人開槍 但你係見唔到啲目標

所以上面先話空城計, 入面根本無人.............

神父好撚柒

睇到燥

根本就係慳錢hea拍啦 尼根要贏有100種方法啦 會唔會禁on9要自己身犯險境 以經好幾季啲鏡頭只係影住啲人開槍 但你係見唔到啲目標

所以上面先話空城計, 入面根本無人.............

講繄慳水唔拍人中搶呀
咁咪可以請少幾個臨記囉屌
成集好撚on9 明明殺到negan 又文過佢 on9無極限 成套tvb咁

睇到燥

唔係同你 討論空唔空城計呀白痴仔 係佢個拍攝手法 Governor打監獄啲鏡頭你係見到兩邊對打 但迎幾季好鍾意一個大頭影啲角色開槍但無目標 例如上一季最後一集

村落槍戰真係極經典 以前真係電影級數
咁都射唔死negan
左膠神父見到佢又唔開槍
成集係得daryl引爆炸彈幾型
神父既角色 不嬲都係派膠 唔知係度做乜鳩
咁都射唔死negan
左膠神父見到佢又唔開槍
成集係得daryl引爆炸彈幾型

最尾果槍, 前面個火遮曬後面爆炸果下
咁既爛shot都出得街
成集悶到嘔
其實最大bug係
尼根 幾條友企出來, 然後主角班人瘋狂開槍, 竟然打唔中佢地

反而天台有兩個小卒 就比人一人一槍KO
walkers速度突然同架電單車差唔多

好想快d下星期
Rick喊到咁係咪死左個主角
好多bug
講真由中學睇到大學畢業咁多年
真係愈來愈灰心
可唔可以唔好再有d on9 劇情同拖戲
係咪最後一季?
睇完
同埋垃圾婆同女兒國都未出黎
negan應該無咁快玩完
Rick喊到咁 唔好話我知今集係FF
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞