The Walking Dead Season 8 討論區

1001 回覆
33 Like 4 Dislike
追左8 季, 都會keep住追既, 雖然今季真係有d tvb feel。
btw想知negan既心路力程
連登仔真係好難服侍 上季又話悶到完場拖足成季唔開打 今季集集打又話冇人性矛盾 心路歷程

全面開戰又話打四集你唔厭我都煩,寜願講下點避walkers 上季比尼根壓迫槍都無把就話屌你老母幾時開戰 ok u win

而家唔係講佢打唔打,而係講佢好多唔合理既位呀on9
你唔撚係覺得人地用機槍掃你架車你無事呀
仲有好多唔多講

全部人變哂弱智
一時就徒手殺一堆屍
一時就揸槍都殺唔到個十隻八隻屍

槍戰幾條友對一個女人都要鳩射
話難服侍個啲睇開tvb

好多人都覺得睇得就唔好屌,要屌就唔好睇
屌,都要睇左先知洗唔洗屌架嘛
與其係度屌屌屌 不如留意下d細節位
例如第一集 rick係救世軍大本營出面同negan對峙 準備倒數個陣
rick話:You're gonna make me count?
呢度係呼應緊第6季第1集 negan要求rick斬carl隻手 都有講同一句對白

我知今季唔好睇 但係仲留得係度嘅都係死忠

第6季撚有negan
例如第一集 rick係救世軍大本營出面同negan對峙 準備倒數個陣
rick話:You're gonna make me count?
呢度係呼應緊第6季第1集 negan要求rick斬carl隻手 都有講同一句對白

第6季撚有negan

Season 7 negan 扑人個集
Thx巴打提醒
個4眼仔講晒我想講既野
垃圾有隻老虎就以為自己真係king
Ezikel支flag
其實我覺得仲可以寫落去
講佢將來點再做king點定軍心
定係自暴自棄黑化

都好過jesus變大愛左膠

睇got睇住bran隻summer死同頭先睇貓貓死一樣咁傷心

垃圾冇料就收皮啦ezikel
未有rick前冇諗過反抗negan
Rick第一次搵佢又依依哦哦以為自己真係皇帝
打到只係一半就打晒j話一人冇死過
咩都係靠隻老虎同班兵
本身戰鬥力又廢 行動同組織力又廢
Ezikel支flag
其實我覺得仲可以寫落去
定係自暴自棄黑化

睇got睇住bran隻summer死同頭先睇貓貓死一樣咁傷心

咩都係靠隻老虎同班兵

好多領導者都唔洗有料 有得力助手就得 但係要有領導個種氣場 ezikel 絕對有喎
今集RICK渣車係前面突然扭軚之後Daryl係後面拔槍好撚型
射下射下又一集 完全唔知睇左d乜 唔係話唔比你射 但屌你射撚左四集 仲要每集係咁射 你唔厭我都煩啦 每集淨係啪啪啪噠噠噠 駛唔駛用咁多集槍戰鋪最後一戰呀 我寧願佢多番d以前Shane同Hershel呢d人物出黎 講下點樣避開d喪屍 講下人與人之間關係同矛盾仲好啦

啲劇情真係推進得好慢,4集都hea下hea下咁
成集剩係講點樣搶枝機槍

其實枝機槍真係咁撚重要?

前幾季有坦克tim.........
唔記得晒D野, 個(戴維斯)去左邊?

冇人知
上季冇影到佢有冇死
但咁耐都冇出返黎你當佢死左啦

乜水??

係唔係垃圾場女首領??
睇預告, 佢遲D出番來

第6季撚有negan

第六季點會無??

negan 係第六季最後十分鐘出場
點解negan都唔care佢d手下, 但點解係d o靚又會咁效忠佢晚?
唔記得晒D野, 個(戴維斯)去左邊?

冇人知
上季冇影到佢有冇死
但咁耐都冇出返黎你當佢死左啦

乜水??

係唔係垃圾場女首領??
睇預告, 佢遲D出番來

應該講緊Heath,去左拍劇
Rosita生仔,Michonne拍黑豹 Carl唔知
Ezikel支flag
其實我覺得仲可以寫落去
定係自暴自棄黑化

咩都係靠隻老虎同班兵

好多領導者都唔洗有料 有得力助手就得 但係要有領導個種氣場 ezikel 絕對有喎

真正稱職嘅leader/老細真係唔洗係最有料/top果個。 知人善任或人地信服你就已經夠
Ezikel支flag
其實我覺得仲可以寫落去
定係自暴自棄黑化

咩都係靠隻老虎同班兵

真正稱職嘅leader/老細真係唔洗係最有料/top果個。 知人善任或人地信服你就已經夠

ezikel已經做得好好,靠佢凝聚到咁大班人
射下射下又一集 完全唔知睇左d乜 唔係話唔比你射 但屌你射撚左四集 仲要每集係咁射 你唔厭我都煩啦 每集淨係啪啪啪噠噠噠 駛唔駛用咁多集槍戰鋪最後一戰呀 我寧願佢多番d以前Shane同Hershel呢d人物出黎 講下點樣避開d喪屍 講下人與人之間關係同矛盾仲好啦

成集剩係講點樣搶枝機槍

https://www.youtube.com/watch?v=xnd8VRb4Jf8
睇返以前啲鎗戰 真心覺得而家退步咗

成集剩係講點樣搶枝機槍

https://www.youtube.com/watch?v=xnd8VRb4Jf8

以前d彈殼會飛出嚟

不過今集Shiva死果幕真係四集以黎我最激動

成集剩係講點樣搶枝機槍

以前d彈殼會飛出嚟

以前d槍戰真係會令我覺得逼到盡路無路可退,今季就淨係覺得好19

不過今集Shiva死果幕真係四集以黎我最激動

我都係
追車人地用重機槍射你都冇事 你手槍就射得死人
幾百磅老虎比幾隻發水walker圍得死

咪係

老虎咁撚易死
個編劇真係食撚左屎

算啦唔好拗呢到啦 宜家拎得返枝機槍咪幾好
唔通你想rick真係比人重機槍射停,之後又拎幾集出黎搶咩
隻老虎好明顯係吸引班walkers唔去咬國王先自願企定定等死
班友仲唔快d走 睇住隻老虎比班屍食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞