The Walking Dead Season 8 討論區

1001 回覆
33 Like 4 Dislike
屌你個老母 摩根殺班友有乜唔岩
係要阻頭阻勢 你老母閪你無見住班仆街係你身邊殺人就扮聖人
愈來愈膠,清場都應該再去睇下尼根死左未啦
AERON 雖然係基佬
但係最算核核地心角色 死左個愛人
神國班人真係好忠心
其實你地話RICK 開始變質..
會唔會係弓佬變先阿,見到係壞人就想殺

RICK 見弓佬 殺 第1季同鄉條友果下, 好似都呆撚佐咁,
跟住RICK 又應承 救世軍條友講秘密出來, 就放佢走
但弓佬, 一聲唔聲就殺撚埋

個鏡頭又影撚住RICK,
好似心諗, 想阻都阻唔到....

好似得RICK 未變節咁WO
仲有小小大愛之心
描寫rick反思自己係咪殺人狂真係搵戲黎做,弓佬經歷咁多季都一樣咁爽快,真係一直人氣高企原因之一

RICK 見弓佬 殺 第1季同鄉條友果下, 好似都呆撚佐咁,

仲有小小大愛之心

暫時得弓佬既態度同做法係最合大部分正常觀眾思維
因為得佢咁做先會推動到劇情發展
否則只會不停放生,不停有D 手尾跟
好gay

Eric

仲有小小大愛之心

暫時得弓佬既態度同做法係最合大部分正常觀眾思維
因為得佢咁做先會推動到劇情發展
否則只會不停放生,不停有D 手尾跟

不過真係弓佬變得最好,
快而簡, 殺得又好撚合理
話殺就殺, 唔會同你解釋
總之係壞人 就要殺, 洗撚理你
描寫rick反思自己係咪殺人狂真係搵戲黎做,弓佬經歷咁多季都一樣咁爽快,真係一直人氣高企原因之一

呢d內心掙扎場面真係睇到厭
耶穌大愛左膠上身真係好on9 仲要搞到咁好抽既摩根走埋
耶穌大愛左膠上身真係好on9 仲要搞到咁好抽既摩根走埋

rick都開始變左膠
又係佢地想同尼根開戰
而家又唔想殺人
聖人mode
全世界變哂左膠
劇情集集都咁on9
屌你老母耶穌
覺得King啲演講將啲好簡單嘅野講到好中二
鳩射多幾集到2月,又可以break一break

拖到最後一集先見到尼根

利申: 鳩up
咁多個保一個
睇個角色名已經知佢係on9啦
耶穌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞