The Walking Dead Season 8 討論區

1001 回覆
33 Like 4 Dislike
我覺得今集先有返D walking dead 味

今集暫時成個season最好睇
daryl為左殺saviors要殺埋班workers超越底線
神父同negan個幾段d講野內容其實好好睇
特別係negan話的確係佢殺左glenn同abraham
但get them kill既係rick
當初rick team就係為左交易幫hilltop打savior在先

同意,今集全季最好睇(暫時)
Negan由一個又誇張又unrealistic既角色變番做個立體既人
Rick同D講鎖喉犯規 第一季都好似有岀過呢句對白

yes
Rick第一次去camp同團隊合流,同Shane一齊制服Daryl果幕
Rick重叫Daryl file a complaint,等我重小小期待會唔會有呢句
negan以前似係做d男童院d呀sir

做懲教果D
Thank you sir 唔該同學

學校pe sir wo

佢有講話唔只青年,大人都有

話大人都要管唔係指救世軍入面啲人咩

做懲教果D

學校pe sir wo

佢有講話唔只青年,大人都有

如果跟漫畫, 係體育老師

但電視劇唔知, 可能改左設定

教打棒球?
覺得呢集係今季最好睇

做懲教果D

同sir報

做懲教果D

同sir報

鐘意尼根ge 人可睇睇漫畫獨立故事(一期過) 尼根傳
相信同劇集ge 尼根一樣背景
覺得呢集係今季最好睇

有返啲水準
有冇人仲記得上幾季係監獄果時 收到一個電話問你想唔想去一個安全地方

唔知會唔會同直升機有關係

RICK既幻覺黎

真?

呢個咁on9嘅問題都問得出
自己重睇啦
Hershel已經答過rick

我都唔記得, 可唔可以講下咩事有直升機?
今集好睇過頭幾集
真係有返之前果種刺激緊張感
部直升機會唔會係the whisperer用黎引d喪屍過黎
有冇人仲記得上幾季係監獄果時 收到一個電話問你想唔想去一個安全地方

唔知會唔會同直升機有關係

RICK既幻覺黎

真?

呢個咁on9嘅問題都問得出
自己重睇啦
Hershel已經答過rick

我都唔記得, 可唔可以講下咩事有直升機?

就s1第一集
Rick見到大厦倒影有直昇機
於是騎快d隻馬去追
就係見到一大堆walker然後喱入架坦克
隻老虎好明顯係吸引班walkers唔去咬國王先自願企定定等死
班友仲唔快d走 睇住隻老虎比班屍食
未見過口大場面咪睇埋先
屌你老味隻老虎俾幾隻爛屍圍就死
Gabriel同Negan咁樣俾屍圍仲走得甩

有人話隻老虎突登死引開walker

講真,有10個Abraham都唔可以徒手擒虎啦 幾隻walker 老虎一掃都訓低幾件

講真,有10個Abraham都唔可以徒手擒虎啦 幾隻walker 老虎一掃都訓低幾件

tv表達得衰 漫畫係好順去得
老實講句

呢一季真係推得最慢

以前通常都係一集推爆一個post

家陣五集 先爆post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞