The Walking Dead Season 8 討論區

1001 回覆
33 Like 4 Dislike
竟然咁橋追得返把槍...
但kingdom死晒喎....仲邊有戰力.

幾撚驚佢地追唔返把槍,到時又用多幾集去搶枝槍
Btw,到宜家第四集,仲係未肯播rick同negan面對面 55波咁打
仲係舖緊路,各自搶緊野運緊野

要真係正式開打我諗起碼要去到mid season finale
跟住打多幾集negan,saviors章應該就正式完,咁又一季
Ezikel支flag
其實我覺得仲可以寫落去
講佢將來點再做king點定軍心
定係自暴自棄黑化

都好過jesus變大愛左膠

睇got睇住bran隻summer死同頭先睇貓貓死一樣咁傷心

點解會話佢立左flag
ezekiel 其實仲有好多野寫
寫佢東山再起做返king都拍到一集啦
反而carol我覺得危危地,因為佢個角色已經寫到盡
懦弱、人性思考、堅強 都拍過哂,宜家戰力都99%up
都唔知仲可以點拍
今季啲槍戰真係唔多掂 太多無腦鳩射鏡頭
唔想射中都可以 拍得取巧小小
依家搞到個個都好似鳩射 曬子彈咁既款

兩架車追逐都好on9
一早比Carol單機就夠
唔駛死咁多人
Ezikel支flag
其實我覺得仲可以寫落去
講佢將來點再做king點定軍心
定係自暴自棄黑化

都好過jesus變大愛左膠

睇got睇住bran隻summer死同頭先睇貓貓死一樣咁傷心

點解會話佢立左flag
ezekiel 其實仲有好多野寫
寫佢東山再起做返king都拍到一集啦
反而carol我覺得危危地,因為佢個角色已經寫到盡
懦弱、人性思考、堅強 都拍過哂,宜家戰力都99%up
都唔知仲可以點拍

如果唔係今季拍成咁
我都會好似你咁諗
kingdom真係好多野寫
ezekiel都好多野寫

但佢依家拍到咁
明明我係daryl die hard fans
啱啱佢同rick果幕我真係頂唔順
好似返左上個年代tvb咁

仲有唔信佢地夠膽寫死carol
carol其實今集揀人定揀槍果個位拍得唔錯
每之見佢扮無辜個心都好興奮

兩架車追逐都好on9

真係睇到好尷尬
更鍾意dayrl都接受唔到
老虎
終於有得再睇carol開無雙

兩架車追逐都好on9

真係睇到好尷尬
更鍾意dayrl都接受唔到

真係拍得越嚟越膠
今集廢到仆街

幾個人開槍射成幾分鐘 , 好似BB彈咁
呢個SEASON 最大變數係班垃圾佬
同漫畫唔同, 完全原創
漫畫有好多原居民角色, 係電視死左既去創做劇情
但電視既ALEXANDRIA死既都差唔多死晒, 我諗有名既非CAST角色...得返TOBIN?
可能要靠班垃圾佬去創做原創劇情...
唔知最後會搞成點...
會唔會拖到去9上半先完...
今集好好睇喎,四集最正呢集
希望個季就完左佢啦,真係越拍越黎,寧願有 FWD 接落去拍算
唔記得晒D野, 個(戴維斯)去左邊?
射下射下又一集 完全唔知睇左d乜 唔係話唔比你射 但屌你射撚左四集 仲要每集係咁射 你唔厭我都煩啦 每集淨係啪啪啪噠噠噠 駛唔駛用咁多集槍戰鋪最後一戰呀 我寧願佢多番d以前Shane同Hershel呢d人物出黎 講下點樣避開d喪屍 講下人與人之間關係同矛盾仲好啦
屌,宜家班walker 圍死隻老虎攪唔掂幾條友,舊時放屍腸係身先走得,宜家鳩走

以前節奏慢d 好多位都可以詳細好多 又合理 依家d劇情極快講完說算 依家其係咪換左導演呀
射下射下又一集 完全唔知睇左d乜 唔係話唔比你射 但屌你射撚左四集 仲要每集係咁射 你唔厭我都煩啦 每集淨係啪啪啪噠噠噠 駛唔駛用咁多集槍戰鋪最後一戰呀 我寧願佢多番d以前Shane同Hershel呢d人物出黎 講下點樣避開d喪屍 講下人與人之間關係同矛盾仲好啦

啲劇情真係推進得好慢,4集都hea下hea下咁
成集剩係講點樣搶枝機槍

啲劇情真係推進得好慢,4集都hea下hea下咁
成集剩係講點樣搶枝機槍

其實枝機槍真係咁撚重要?
shiva
Shiva bb
唔記得晒D野, 個(戴維斯)去左邊?

冇人知
上季冇影到佢有冇死
但咁耐都冇出返黎你當佢死左啦
老虎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞