The Walking Dead Season 8 討論區

1001 回覆
33 Like 4 Dislike
今集死左咁多人
心都痛
不過d劇情
射下射下又一集 完全唔知睇左d乜 唔係話唔比你射 但屌你射撚左四集 仲要每集係咁射 你唔厭我都煩啦 每集淨係啪啪啪噠噠噠 駛唔駛用咁多集槍戰鋪最後一戰呀 我寧願佢多番d以前Shane同Hershel呢d人物出黎 講下點樣避開d喪屍 講下人與人之間關係同矛盾仲好啦

啲劇情真係推進得好慢,4集都hea下hea下咁
成集剩係講點樣搶枝機槍

其實枝機槍真係咁撚重要?

前幾季有坦克tim.........

https://www.youtube.com/watch?v=xnd8VRb4Jf8
睇返以前啲鎗戰 真心覺得而家退步咗

以前d彈殼會飛出嚟

以前d槍戰真係會令我覺得逼到盡路無路可退,今季就淨係覺得好19

今季啲槍戰雖然未停過...但冇晒以前份緊張感
係今集先好返啲

不過今集Shiva死果幕真係四集以黎我最激動

我都係

Beth
Glenn
Sasha
老虎

https://www.youtube.com/watch?v=xnd8VRb4Jf8

以前d彈殼會飛出嚟

以前d槍戰真係會令我覺得逼到盡路無路可退,今季就淨係覺得好19

今季啲槍戰雖然未停過...但冇晒以前份緊張感
係今集先好返啲

除左佢hea左之外
以前個個都up得出名
依家睇連佢邊個鎮我都分唔到
冇乜感情,死左都冇感覺

exact7ly
s3第一次攻入Woodbury,s4 Governor坦克輾壓都睇到勁勁肉緊
我自己最鍾意更加係s5突破Terminus果集
之前三集死晒都wfc,係今集好少少
隻老虎好明顯係吸引班walkers唔去咬國王先自願企定定等死
班友仲唔快d走 睇住隻老虎比班屍食

老虎絕對有能力KO晒班walker 唔洗做餌
射下射下又一集 完全唔知睇左d乜 唔係話唔比你射 但屌你射撚左四集 仲要每集係咁射 你唔厭我都煩啦 每集淨係啪啪啪噠噠噠 駛唔駛用咁多集槍戰鋪最後一戰呀 我寧願佢多番d以前Shane同Hershel呢d人物出黎 講下點樣避開d喪屍 講下人與人之間關係同矛盾仲好啦

成集剩係講點樣搶枝機槍

以前d彈殼會飛出嚟

今季完全係 主角團 屠殺救世軍

幾十個救世軍比 弓佬/女戰神/摩根 瘋狂屠殺
有無人知個男人係Ezekiel塊面畫左3畫係咩意思?

串佢係度扮印第安原住民?係度扮king
9估

不過今集Shiva死果幕真係四集以黎我最激動

我都係

Beth
Glenn
Sasha
老虎

見到老虎死好心up
Ezikel支flag
其實我覺得仲可以寫落去
講佢將來點再做king點定軍心
定係自暴自棄黑化

都好過jesus變大愛左膠

睇got睇住bran隻summer死同頭先睇貓貓死一樣咁傷心

垃圾冇料就收皮啦ezikel
未有rick前冇諗過反抗negan
Rick第一次搵佢又依依哦哦以為自己真係皇帝
打到只係一半就打晒j話一人冇死過
咩都係靠隻老虎同班兵
本身戰鬥力又廢 行動同組織力又廢

好多領導者都唔洗有料 有得力助手就得 但係要有領導個種氣場 ezikel 絕對有喎

真正稱職嘅leader/老細真係唔洗係最有料/top果個。 知人善任或人地信服你就已經夠

ezikel已經做得好好,靠佢凝聚到咁大班人

重點係咁多人為佢死

冇啦,佢地以為重機槍喺另一個outpost,換轉係rick都可能會中伏死哂啲人
係就係死好多人 不過死果d都係廢卒
死shiva呢個預左 本身鏡頭都唔比多個就知CG用完即棄

反而槍戰車戰真係鳩左好多倍 係經費問題定導演問題?

問題係 神之國無哂卒仔, 得番幾丁友, 點樣再打落去

反而救世軍先係最痴線, 比人滅完一個團, 又有新團出現
到時救世軍有幾多人嫁.............??

問題係 神之國無哂卒仔, 得番幾丁友, 點樣再打落去

反而救世軍先係最痴線, 比人滅完一個團, 又有新團出現
到時救世軍有幾多人嫁.............??

點解啲人咁效忠legan? 因為恐懼?

成集剩係講點樣搶枝機槍

以前d彈殼會飛出嚟

追咗咁耐 仲係覺得governor個一季半最好睇

OT:啱啱先發現俾Liz殺嗰條女係新black canary
劇情真係左膠到極點,居然兩大主角意見不合打交
呢季真係垃圾到極點 個導演想點呀 再咁落去棄劇無咁嬲 反而睇返ftwd S3仲好睇
呢季真係垃圾到極點 個導演想點呀 再咁落去棄劇無咁嬲 反而睇返ftwd S3仲好睇

ftwd s3真係無得輸 雖然Madison好難頂

ftwd s3真係無得輸 雖然Madison好難頂

由S1開始已經覺得佢好煩膠 不過佢實有光環有排睇

以前d彈殼會飛出嚟

追咗咁耐 仲係覺得governor個一季半最好睇

OT:啱啱先發現俾Liz殺嗰條女係新black canary

邊條女比佢殺
今季飛住黎睇都覺得無聊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞