The Walking Dead Season 8 討論區

1001 回覆
33 Like 4 Dislike

中字?
以為一百集+首集會有d咩爆炸性既劇情睇添

中字?

[url]magnet:?xt=urn:btih:58a66f3ca7e2da9cd55a29cc2b96418e34804fc0&tr=udp://9.rarbg.to:2710/announce&tr=udp://9.rarbg.me:2710/announce&tr=http://tr.cili001.com:8070/announce&tr=http://tracker.trackerfix.com:80/announce&tr=udp://open.demonii.com:1337&tr=udp://tracker.opentrackr.org:1337/announce&tr=udp://p4p.arenabg.com:1337&tr=wss://tracker.openwebtorrent.com&tr=wss://tracker.btorrent.xyz&tr=wss://tracker.fastcast.nz[/url]
神父會唔會俾人教壞架
今集都幾悶下
神父
第一集最後尾神父又係到既? 唔係俾喪屍追同尼根一齊咩 有冇人解釋俾我知
睇到好亂,一黎就開大片,又唔影下尼根入面有幾多人,好可能係伏黎,但係尼根又死出黎,同埋最後rick佢地攻個個花園係咩位黎
今日第一集?
Bang bang bang
神父會唔會俾人教壞架

拎住支m16洗撚驚negan咩屌佢老味
第一集最後尾神父又係到既? 唔係俾喪屍追同尼根一齊咩 有冇人解釋俾我知

係咪唔知咩叫倒敘插敘 你中幾?
屌你老未神父有槍就射低佢啦
神父睇撚到我嘔血
神父睇撚到我嘔血

神父好撚柒
左膠必須死

係咪唔知咩叫倒敘插敘 你中幾?

唔該巴打
神父睇撚到我嘔血

神父好撚柒

睇到燥
睇完係黑人問號樣
唔好同我講成集都ff緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞