The Walking Dead Season 8 討論區

1001 回覆
33 Like 4 Dislike
Negan 有份參演 the rock 新戲

https://www.facebook.com/warnerbroshk/videos/10154931344797539/

好似幾正

尼根做戲真係好正
點解仲未有人討論既?
就開季喇喎

想問邊度有得Down??
我呢期放緊假, 想睇番晒
直昇機
神父個下奸笑 佢傻左呀
今集小組討論(無negan)果度, 開房門條女飛釘, 有無人見到
今集忽然間高汁好多喎 神父同Negan
架直升機係咩事
連登無人討論
架直升機係咩事

我估係saviors嘅
架直升機係咩事

我估係saviors嘅

會唔會係fear the walking dead 個幕
連登無人討論

得幾個回覆
連登無人討論

得幾個回覆

今集真係無乜話題

救世軍高層開會 > 尼根同神父吹水 > 救世軍高層開會 > 尼根同神父吹水 > 救世軍高層開會 > 尼根同神父走佬 > rick同弓佬 打交 (完)

唯一有討論性, 就係果架 直昇機
前幾季 有時都會出現直昇機 飛過

唔知係唔係想鋪大結局
例如rick 搵到直昇機基地, 原來仲有政府存在, 跟住大結局
唔跟漫畫, 繼續畫落去
其實仲有一個疑問

第一集果陣, 尼根同一班救世軍高層一齊開會, 一齊比rick用槍射, 一齊走番入屋

點解突然 尼根 會自己一個係外面??
Negan 有份參演 the rock 新戲

https://www.facebook.com/warnerbroshk/videos/10154931344797539/

好似幾正

尼根做戲真係好正

尼根,rick同摩根都有演技
今集好左膠呀...又要打人, 又confess 又冇事, 又一齊走....
其實NEGAN呢條線真係寫得好失敗
好差既角色
其實NEGAN呢條線真係寫得好失敗
好差既角色

其實已經算係咁
如果尼根外傳出埋 再駁番條線 係做得幾好
不過好難跟足漫畫

其實仲有一個疑問

第一集果陣, 尼根同一班救世軍高層一齊開會, 一齊比rick用槍射, 一齊走番入屋

點解突然 尼根 會自己一個係外面??

不如你睇多次啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞