The Walking Dead Season 8 討論區

1001 回覆
33 Like 4 Dislike
比較可惜既係rick開頭果個老死就係咁簡單就俾Daryl殺左,真係浪費晒呢個角色,仲諗住呢個情節好有可塑性

其實睇左頭三集,導演將三軍反擊既重點,放左o係所有主角心理變化身上

好似

rick 開始由瘋狂報仇到見到bb女之後果種無奈
carl 變得仁心
大波妹 變得堅定
耶穌 變得大愛
摩根 變得凶狠
國王 追求勝利
呀婆 覺得連累人到相信teamwork

仲有好多

可能導演係想表達negan果種痴線令所有人都性格突變

屌你老母垃撚圾,拍埋d閪劇情執撚左佢啦幫唔撚到你兜落去喇

比較可惜既係rick開頭果個老死就係咁簡單就俾Daryl殺左,真係浪費晒呢個角色,仲諗住呢個情節好有可塑性

其實睇左頭三集,導演將三軍反擊既重點,放左o係所有主角心理變化身上

好似

carl 變得仁心
大波妹 變得堅定
耶穌 變得大愛
摩根 變得凶狠
國王 追求勝利

仲有好多

呀婆之前成日都覺得自己成手血腥唔應該再跟大隊

係我表達錯誤
大波妹係指邊個?Tera?我好撚憎佢
成日d態度好似懶係輕挑咁其實好柒。

睇著對奶份上原諒佢啦
追咗八季畀啲咁嘅嘢嚟睇...完啦好嗎

睇著對奶份上原諒佢啦

肥膏黎喎大佬
做乜要整到耶穌咁撚煩膠
明明上季仲揸雙槍
做乜要整到耶穌咁撚煩膠
明明上季仲揸雙槍

死glenn你畀隻咁嘅嘢嚟頂檔
追埋前傳第三季

第四季幾時出??

Fear?我頂唔順,睇左一季多d,好悶

Fear好睇咩 我啲fd話比狗睇

頭1個season都ok
去到第2/3季尾無拿拿燒左人地間屋就放棄左

Fear最新季好睇喎
rosita死左未

好似

carl 變得仁心
大波妹 變得堅定
耶穌 變得大愛
摩根 變得凶狠
國王 追求勝利

仲有好多

老實講我真係唔明第二三集有幾西?講左全面開戰一定係子彈亂飛有死有傷啦,定係想第二集打老崔第三集打Gavin第四集滅垃圾場第五集收negan皮?而家幾面戰缐有人輕取,有人派膠,有人中伏,其實真係無悶場喔(係以西結廢話煩d)
追埋前傳第三季

第四季幾時出??

Fear?我頂唔順,睇左一季多d,好悶

Fear好睇咩 我啲fd話比狗睇

頭1個season都ok
去到第2/3季尾無拿拿燒左人地間屋就放棄左

Fear最新季好睇喎

可唔可以唔追返膠果季開嚟睇?

睇著對奶份上原諒佢啦

肥膏黎喎大佬

欣宜 都大波啦

睇著對奶份上原諒佢啦

肥膏黎喎大佬

欣宜 都大波啦

所以連登仔咪鐘意欣宜囉

睇著對奶份上原諒佢啦

肥膏黎喎大佬

欣宜 都大波啦

佢真實未被人中出 大總統被佢地救番個時真係好撚正
現在不了

睇著對奶份上原諒佢啦

好心你地啦, 人地果d要breast feed先咁大波, 果個係比bb哺乳的, 唔好諗邪野啦

睇著對奶份上原諒佢啦

好心你地啦, 人地果d要breast feed先咁大波, 果個係比bb哺乳的, 唔好諗邪野啦

hahahaha
你係咪真媽媽

上黎呢度唔好同佢地認真討論呢d野
利申 支持母乳同tara

睇著對奶份上原諒佢啦

hahahaha
你係咪真媽媽

of coz, 餵左差唔多一年全母乳媽媽

睇著對奶份上原諒佢啦

hahahaha
你係咪真媽媽

講多少少, 佢應該拍劇果陣要帶泵﹑樽﹑冰袋偷時間泵奶, 如果拍得耐無得泵又會谷 even乳腺炎又痛又發燒, 但又比你地笑佢肥同瞄住佢對波, 真係要過來人先明白果種慘

睇著對奶份上原諒佢啦

hahahaha
你係咪真媽媽

講多少少, 佢應該拍劇果陣要帶泵﹑樽﹑冰袋偷時間泵奶, 如果拍得耐無得泵又會谷 even乳腺炎又痛又發燒, 但又比你地笑佢肥同瞄住佢對波, 真係要過來人先明白果種慘

上連登講人奶好撚on9

申利我老婆餵左差唔多兩年了,加油呀媽媽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞