The Walking Dead Season 8 討論區

1001 回覆
33 Like 4 Dislike
痴線 今集高質返 啲對話
同Rick個內心掙扎 好正
不過左膠仆街死

補充返 雖然rick成日諗自己係咪殺人魔 好似好煩膠 但係今次又唔會做得太過 同埋係有原因 好似佢見到細路女後悔到仆街 因為佢做左人老豆 會身同感受咁
追埋前傳第三季

第四季幾時出??

Fear?我頂唔順,睇左一季多d,好悶

Fear好睇咩 我啲fd話比狗睇
rick都叫合理

耶穌個大愛假得太離譜

末世仲要養一班暴戾既敵軍係自己屋企
rick都叫合理

耶穌個大愛假得太離譜

末世仲要養一班暴戾既敵軍係自己屋企

要留手尾先有得拖戲
神之國立flag太明顯
rick 要鋪 到最後殺唔殺negan
所以要比佢掙扎
弓佬由頭到尾都只係諗rick team
其他人對佢來講同walker無分別
所以先可以無絲毫猶豫就殺
而耶穌就真係on9來
比一個利用自己信任來脅持翻自己既人都唔殺
仲要激走埋戰神二號
諗諗下戰神二號同戰神一號差唔多
又係覺得唔參與就係最好
wa 睇完下集preview carol bb 唔好有事呀

通常預告有事都係會冇事

通常預告有事都係會冇事

睇耶穌睇到好燥
明明上兩季都唔係咁煩膠
今集鮮有地飛黎睇

btw,大波妹應該跟摩根走啦屌

通常預告有事都係會冇事

一個反CUP
比negan睇穿咗,25仔dwight會唔會死呢
追埋前傳第三季

第四季幾時出??

第三季高質過正傳
追埋前傳第三季

第四季幾時出??

頭1個season都ok
去到第2/3季尾無拿拿燒左人地間屋就放棄左

通常預告有事都係會冇事

一個反CUP

又係果句,negan 都死左百鳩幾人,唔通佢真係有成千人出嚟打?
最後得一支重機槍,一陣俾人收皮啦

除非膠到negan 死晒3個outposts 都仲出到幾百人反cap
打左三集 敵方一個頭目都無出現過 剩係提過下 Gavin個哨站
有個john bernecker跌死左
鋪排幾季morgan由左膠變殺神有種終於成才嘅感覺
但見Jesus由智勇雙全忽然間變大愛左膠真係大對比到屌左聲出黎
唔知後面有無解釋下點解咁大轉變, 無嘅話浪費左個角色
鋪排幾季morgan由左膠變殺神有種終於成才嘅感覺
但見Jesus由智勇雙全忽然間變大愛左膠真係大對比到屌左聲出黎
唔知後面有無解釋下點解咁大轉變, 無嘅話浪費左個角色

好明顯搵戲黎做
比negan睇穿咗,25仔dwight會唔會死呢

negan自身都難保啦
btw, 最後Dwight成為左救世軍領袖
比較可惜既係rick開頭果個老死就係咁簡單就俾Daryl殺左,真係浪費晒呢個角色,仲諗住呢個情節好有可塑性

其實睇左頭三集,導演將三軍反擊既重點,放左o係所有主角心理變化身上

好似

rick 開始由瘋狂報仇到見到bb女之後果種無奈
carl 變得仁心
大波妹 變得堅定
耶穌 變得大愛
摩根 變得凶狠
國王 追求勝利
呀婆 覺得連累人到相信teamwork

仲有好多

可能導演係想表達negan果種痴線令所有人都性格突變

屌你老母垃撚圾,拍埋d閪劇情執撚左佢啦幫唔撚到你兜落去喇
比較可惜既係rick開頭果個老死就係咁簡單就俾Daryl殺左,真係浪費晒呢個角色,仲諗住呢個情節好有可塑性

其實睇左頭三集,導演將三軍反擊既重點,放左o係所有主角心理變化身上

好似

carl 變得仁心
大波妹 變得堅定
耶穌 變得大愛
摩根 變得凶狠
國王 追求勝利

仲有好多

識左一兩日咋 咩老死

好似

carl 變得仁心
大波妹 變得堅定
耶穌 變得大愛
摩根 變得凶狠
國王 追求勝利

仲有好多

識左一兩日咋 咩老死

不過堅浪費,話哂原袓角色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞