The Walking Dead Season 8 討論區

1001 回覆
33 Like 4 Dislike
冇咗辣妹Rosita真係差咁啲
愈黎愈無聊
今集好好睇喎,四集最正呢集

只係無咁衰
今集好好睇喎,四集最正呢集

只係無咁衰

今集唔差啦
有戰神carol係度幾隻屍都搞唔掂 .....

國王快撚d死
冇咗辣妹Rosita真係差咁啲

agger

以前起碼有3~4女睇下,屌而家無左Rosita集集都部講仔
件四眼仔D戲好撚屎

幅眼鏡良到
斬開兩邊

咁撚空擴又會咁岩無聲無息跑到個四眼仔身後
今季啲槍戰真係唔多掂 太多無腦鳩射鏡頭
唔想射中都可以 拍得取巧小小
依家搞到個個都好似鳩射 曬子彈咁既款

兩架車追逐都好on9

真係睇到好尷尬
更鍾意dayrl都接受唔到

真係拍得越嚟越膠

屌人地o係車用機槍 咁都射唔中,兩位神人揸支槍仔就幾下打中

其實係咪換左編劇,導演
連登仔真係好難服侍 上季又話悶到完場拖足成季唔開打 今季集集打又話冇人性矛盾 心路歷程
連登仔真係好難服侍 上季又話悶到完場拖足成季唔開打 今季集集打又話冇人性矛盾 心路歷程

全面開戰又話打四集你唔厭我都煩,寜願講下點避walkers 上季比尼根壓迫槍都無把就話屌你老母幾時開戰 ok u win
今集都算好睇啲
其實我睇故好少反駁故仔 不過見到戰神望著個4號閘嘅時候 心諗你唔係諗著拍佢會郁呀? 屌你無咗電咁多年都識郁 ok u win
今集都算好睇啲
其實我睇故好少反駁故仔 不過見到戰神望著個4號閘嘅時候 心諗你唔係諗著拍佢會郁呀? 屌你無咗電咁多年都識郁 ok u win

個度係救世界據點
個基地一路運作緊唔出奇
Daryl會唔會太神 ......好似孖寶兄弟食左星星咁永遠無事打不死

全面開戰又話打四集你唔厭我都煩,寜願講下點避walkers 上季比尼根壓迫槍都無把就話屌你老母幾時開戰 ok u win

而家唔係講佢打唔打,而係講佢好多唔合理既位呀on9
你唔撚係覺得人地用機槍掃你架車你無事呀
仲有好多唔多講

仲有好多唔多講

今季D犯駁位真係太多

仲有好多唔多講

掃車我覺得已經on9
而家對住一個女人
一個掃其他人上,Carol即刻投降啦

仲有好多唔多講

全部人變哂弱智
一時就徒手殺一堆屍
一時就揸槍都殺唔到個十隻八隻屍

槍戰幾條友對一個女人都要鳩射
話難服侍個啲睇開tvb
與其係度屌屌屌 不如留意下d細節位
例如第一集 rick係救世軍大本營出面同negan對峙 準備倒數個陣
rick話:You're gonna make me count?
呢度係呼應緊第6季第1集 negan要求rick斬carl隻手 都有講同一句對白

我知今季唔好睇 但係仲留得係度嘅都係死忠
例如第一集 rick係救世軍大本營出面同negan對峙 準備倒數個陣
rick話:You're gonna make me count?
呢度係呼應緊第6季第1集 negan要求rick斬carl隻手 都有講同一句對白

係咪rick仲要特登數少個數
隻老虎咁就死左

係咪rick仲要特登數少個數

學前面巴打話齋 今季暫時得哩個位較有張力
SHIVA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞