The Walking Dead Season 8 討論區

1001 回覆
33 Like 4 Dislike
咁多個保一個

不愧係國王
咁多個保一個

正路嘅 國王黎架嘛
死左點聚人心
睇個角色名已經知佢係on9啦
耶穌

我懷疑個演員同導演有仇
咁多個保一個

見到ezekiel講no one個時已經覺得佢地立緊枝大flag

點估到臨尾拿機關槍掃射咁癲

唔知生還到幾多個
屌你老母, Moarles call完返黎一節就咁死撚左
cover the king

以為有咩故事
有冇人覺得 救世軍 好似星球大戰既白兵
成班好似豬咁蠢..........輕易中伏, 全軍覆沒
開槍果陣又次次射唔中..........主角開兩三槍鞐就打中佢地
又大批大批咁衝出來比人殺
有冇人覺得 救世軍 好似星球大戰既白兵
成班好似豬咁蠢..........輕易中伏, 全軍覆沒
開槍果陣又次次射唔中..........主角開兩三槍就打中佢地
又大批大批咁衝出來比人殺

以為有咩故事

不過佢d戲好屎, 死都正常既...
導演好似同埋fans玩野咁, morales嗱, 有啦! 完啦, 殺左佢啦咁

仲諗住俾多兩集戲佢添....我印象中係s1都幾抽得.
話說, 垃圾婆班人完全冇蒲頭.
完全無意欲追

第一集公司無字幕睇完 返屋企冇再睇
第二集又係咁
今日放工先睇返, 然後先bt返第3集
yet we smile
話說, 垃圾婆班人完全冇蒲頭.

仲有女兒國都係
神之國大佬一講冇人死都似會奶奶地嘢
結果陷家產
下集carol bb死撚左我真係唔撚再睇
已經玩到去第8季
仲係到玩緊逐個逐個變大愛膠內心掙扎
冇哂橋就摺左套劇去啦
其實你地話RICK 開始變質..
會唔會係弓佬變先阿,見到係壞人就想殺

RICK 見弓佬 殺 第1季同鄉條友果下, 好似都呆撚佐咁,
跟住RICK 又應承 救世軍條友講秘密出來, 就放佢走
但弓佬, 一聲唔聲就殺撚埋

個鏡頭又影撚住RICK,
好似心諗, 想阻都阻唔到....

好似得RICK 未變節咁WO
仲有小小大愛之心

暫時得弓佬既態度同做法係最合大部分正常觀眾思維
因為得佢咁做先會推動到劇情發展
否則只會不停放生,不停有D 手尾跟

比你係弓佬,beth死左之後就唔雖要再講咁多啦,佢冇見到d女先姦後殺已經好好
追埋前傳第三季

第四季幾時出??

Fear?我頂唔順,睇左一季多d,好悶
Enid正左好多
痴線 今集高質返 啲對話
同Rick個內心掙扎 好正
不過左膠仆街死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞