The Walking Dead Season 8 討論區

1001 回覆
33 Like 4 Dislike
耶蘇真心on9

本身都覺得佢on9,但係之後影Rick殺左bb老豆,證明佢都錯唔曬,救世軍入面都有好人

雖然呢d戲做左膠通常都出事

有bb唔代表係好人,係交代左殺人既掙扎姐,唔係正邪

個b唔係正正就係比rick殺死個條友嘅咩
佢有d掙扎係因為自己都係人老豆
耶蘇真心on9

本身都覺得佢on9,但係之後影Rick殺左bb老豆,證明佢都錯唔曬,救世軍入面都有好人

雖然呢d戲做左膠通常都出事

有bb唔代表係好人,係交代左殺人既掙扎姐,唔係正邪

個b唔係正正就係比rick殺死個條友嘅咩
佢有d掙扎係因為自己都係人老豆

紅字正解
Rick打生打死都係為左Judith
BB老豆同Rick其實一樣
依家walking dead真係追唔追罷就
技窮又好 導演無料到又好
劇情變左為做而做 根本成季淨係睇頭尾兩集就得

轉台做stranger things fans先
無人講摩根係咪鬼???
佢行出黎個時,比泥根個個人話,乜你調左黎呢邊?
跟住摩根就想殺佢
有冇劇透撚話我知摩根係咪鬼

長頭髮人之前見morgan係kingdom既人
頭先jesus+tara對長頭髮人黎講係生面口
先話morgan過左呢面

嚇撚死我

屌你長頭髮係害死左一個叫BEN J 文既後生仔果個係黎
講起先醒起,長頭髮係去Kingdom收資源果條友來, 第一次收豬

,第二次唔記得收乜嘢...

我諗要睇返s7劇情補一補先得~~
講起先醒起,長頭髮係去Kingdom收資源果條友來, 第一次收豬

收哈密瓜

收哈密瓜

所以摩根想收佢皮
由第一季追到依家 呢兩集真係唔知佢拍左乜鳩出黎 九唔搭八係咁射射射 仲衰過睇鮑姐開槍

完全無解釋 係咪轉左導演呀

今集真係唔知睇左d咩 除左戰神摩根同左膠耶穌 其他人都冇咩印象

以前有事前講計劃 行動過程快靚正 今次分幾隊人 又無解釋要做乜撚 連國王追緊邊個都唔知

今集主要係 兵分三路, 攻打緊三個分站

亞歷山大 班友攻打緊第一個分站, 即係一個女人帶領果個分站, 雙方交火, 個女人比自己友變喪屍咬死左
然後rick, 弓佬 就潛入去武器庫, 想偷武器

摩根 耶穌 班友 攻打緊第二個分站, 即係長毛果個分站, 跟住俘虜左大批敵人,包括長毛

神之國 準備攻打第三個分站, 但攻打前, 要先剷除哨兵........結果哨兵掟左個手榴彈走佬, 想去通風報信, 最後比老虎咬死......但已經用對講機 通左水
神之國 國王演講, 要大家準備發動進攻

屌 睇你仲明過睇劇
今集我覺得睇到冇緊張感 特別係基佬果邊
個個都9射 冇槍中
Rick就算自己一個行 因為有主角光環 完全唔覺得佢會有咩事
最有驚起就係見返第一季條友
Btw 左膠死全家
jesus真係ON9仔黎
救世軍有好人又點, 打仗MERCY姐係想害死自己人
個長毛仔咁撚尻屎都可以放過佢, 係咪傻撚左
今集我覺得睇到冇緊張感 特別係基佬果邊
個個都9射 冇槍中
Rick就算自己一個行 因為有主角光環 完全唔覺得佢會有咩事
最有驚起就係見返第一季條友
Btw 左膠死全家

最尾果條友乜水... 完全無印象....
BB 女老豆有槍rick 死喇畫啦
第一集條友就有槍 B女老豆就冇既

都生存咗七季
偷襲人都仲可以用赤手空拳.....

岩岩喂完奶呀

都生存咗七季
偷襲人都仲可以用赤手空拳.....

可能覺得開槍會嚇親bb
個長毛仔咁撚尻屎都可以放過佢, 係咪傻撚左

其實大奶應該射撚死耶穌算鳩數啦
到底仲係唔係喪屍片黎
由第一季追到依家 呢兩集真係唔知佢拍左乜鳩出黎 九唔搭八係咁射射射 仲衰過睇鮑姐開槍

完全無解釋 係咪轉左導演呀

今集真係唔知睇左d咩 除左戰神摩根同左膠耶穌 其他人都冇咩印象

以前有事前講計劃 行動過程快靚正 今次分幾隊人 又無解釋要做乜撚 連國王追緊邊個都唔知

今集主要係 兵分三路, 攻打緊三個分站

亞歷山大 班友攻打緊第一個分站, 即係一個女人帶領果個分站, 雙方交火, 個女人比自己友變喪屍咬死左
然後rick, 弓佬 就潛入去武器庫, 想偷武器

摩根 耶穌 班友 攻打緊第二個分站, 即係長毛果個分站, 跟住俘虜左大批敵人,包括長毛

神之國 準備攻打第三個分站, 但攻打前, 要先剷除哨兵........結果哨兵掟左個手榴彈走佬, 想去通風報信, 最後比老虎咬死......但已經用對講機 通左水
神之國 國王演講, 要大家準備發動進攻

屌 睇你仲明過睇劇

感謝巴打,又可以等下一季
到底仲係唔係喪屍片黎

真係要講嘅話呢套根本唔係喪屍片

呢度d人係咪弱智
Morgan係鬼都講得出
第一季重睇啦仆街

仲差Michael 就齊人

Look at the flower

其實第一集有好多畫面都係呼應以前嘅畫面,唔知大家留唔留意到

呢度d人係咪弱智
Morgan係鬼都講得出
第一季重睇啦仆街

可能睇得多使徒行者覺得周街都係鬼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞