The Walking Dead Season 8 討論區

1001 回覆
33 Like 4 Dislike
好撚垃圾,飛黎飛去,又大頭照,睇完唔知佢想講乜勼

Tvb先岩你睇
老老豆豆 s8 都開得幾撚差,一味打無乜劇情,本身 Negan 個角色好正,演員又演得好,但頭兩集戲份好少......

Look at the flower

其實第一集有好多畫面都係呼應以前嘅畫面,唔知大家留唔留意到

仲有無其他??

我都專登成日留意d細節位
look at the
btw今集尾佔估唔到會出現s1人物重未死
rick重一野認得佢 好震驚
左膠耶穌 連鋸尻你都頂佢唔順
其實s1到s7, 劇情同漫畫最大嘅分別係邊part?

利申,無睇過TWD漫畫
其實s1到s7, 劇情同漫畫最大嘅分別係邊part?

利申,無睇過TWD漫畫

好多細節唔一樣 主線一枝
最大分別係無 Terminus
但T死剩既人變左漫畫既Hunters
今集完全無人講既
睇佐開場
King team好撚輕鬆埋伏
食屎啦耶穌
追埋前傳第三季

第四季幾時出??
追埋前傳第三季

第四季幾時出??

下年屎假
射下射下又一集 等左成個禮拜 點知又係gun fight
屌那媽jesus大愛撚
仲要打鳩morgan,睇到好撚燥
jesus食撚屎
個導演真係玩野

明明jesus 前兩季 都無講過係大愛撚

今季忽然變左大愛撚
king果team
好on9
Morgan做完左膠又輪到Jesus
真係搵戲黎做

國王果面咁中伏法
應該死剩佢同carol喇
耶蘇屌你老味丫
好正 Rick
開始變質
好正 Rick
開始變質

痴線 jesus完全變左大愛左膠
rick都開始變變地,由殺bb老豆去到morales 再到樹後個條友

btw, morales堅死定假死?
原袓角色出兩集唔夠就死?
屌你老母見到Jesus真係好撚燥
仲大愛過morgan以前
拿槍想殺佢都唔殺,把人質想逃跑又唔殺(仲要殺過kingdom啲人)

宜家仲想要收留一大班saviors,係咪痴撚左線
自己hilltop啲食糧已經唔係多
正式爛哂啦依套野
其實元祖回歸之後被殺都有象徵意義
佢話當年亞歷山大個好人警官,已經同班戰友一齊死去了
為生存大家都係evil
假如把槍喺rick手,你都一樣會冧我

我覺得呢幾集係舖陳緊rick反思自己係咪變左個殺人不眨眼既人,no mercy

到季中如果真係一對仔女死亡,佢會再反思係咪應該殺來殺去,有得揀的話係咪可以慈悲勝過憤怒⋯

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞