[少年監獄] 感受沙咀 Thank you sir Thank you sir

1001 回覆
504 Like 18 Dislike
喂閪衡!囉囉嗦嗦呀!用乜殘體字呀,係咪太耐冇俾人找數呀
露條J出黎找十板

找J數,大找

成個S一齊冬青膏
喂閪衡!囉囉嗦嗦呀!用乜殘體字呀,係咪太耐冇俾人找數呀
露條J出黎找十板

有人出書後
明顯感覺想寫得有文彩啲
但係
閪衡你真係無咩天份
由一追到九, 我都係其中一個媽咪級讀者, 我個仔都18歲啦, 由紙言睇到黎呢到。(因為紙言無更新)我有同個仔講叫佢睇你架~但可能佢無在意啦, 所以諗住你出書會送本比佢睇! 仲有, 次次睇親你媽咪來探你時,我都一定會喊, 最感動係你媽媽第一次寫信比你果一段, 真係好催淚! 其實除了介紹比我個仔睇叫佢做人做事要小心外, 亦都同佢講你文筆好好, 好有代入感! 所以亦都係咁多人留言支持你既原因之一, 加油!
子健嗰part寫得好好 我一邊睇個腦就代入左落去班學童度。
比心機 肥衡 寫埋個結局
其實呢個故 文筆好唔好 對我黎講 唔是重點
最緊要係 要肥衡自己回憶一次一段咁既回憶
再次同人分享出黎 比讀者去感受下沙咀其實係點
子健嗰part寫得好好 我一邊睇個腦就代入左落去班學童度。
比心機 肥衡 寫埋個結局

君實sir叫子健探佢老豆果part睇到喊左
Good morning sir 同sir報 請批准學童熊熊正皮轉倉 good morning sir thank you sir
屌那星
圓圓係道友定係衰同人hehe嗰個

道友

道友

同人hehe果個係陳智渲

道友

道友

但陳智渲都係正生出黎架喎......
有冇文呀

一睇就知無

我發覺我次次講完無文之後走去訓
第朝起身會發現原來有文

立flag之王
一講完下個回覆就係文

晚晚都係咁真係好灰
有冇文呀

一睇就知無

第朝起身會發現原來有文

立flag之王
一講完下個回覆就係文

晚晚都係咁真係好灰

今晚唔會既
有冇文呀

一睇就知無

第朝起身會發現原來有文

立flag之王
一講完下個回覆就係文

晚晚都係咁真係好灰

今晚唔會既

而家出啦
有冇文呀

一睇就知無

第朝起身會發現原來有文

立flag之王
一講完下個回覆就係文

晚晚都係咁真係好灰

今晚唔會既

肥仔你仲未答我,華利沙同阿拉達係咪同你地一樣食飯食妹
有冇文呀

一睇就知無

第朝起身會發現原來有文

立flag之王
一講完下個回覆就係文

晚晚都係咁真係好灰

今晚唔會既

食咖喱 三餐都係咖喱
依家出喇

夜訓的鳥兒~
有冇文呀

一睇就知無

第朝起身會發現原來有文

立flag之王
一講完下個回覆就係文

晚晚都係咁真係好灰

今晚唔會既

食咖喱 三餐都係咖喱

加一舊薄餅,餐餐飲奶茶
其實入面有冇人食齋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞