[少年監獄] 感受沙咀 Thank you sir Thank you sir

1001 回覆
504 Like 18 Dislike

中秋快樂呀張衝

死肥閪 我諗住睇下寫到邊姐 你點撚樣做校正架

訓低伸直對腳啦屌你老母
中秋都要搞到我比人找數,屌你為別人
中秋都要搞到我比人找數,屌你為別人

最癲讀者

多謝支持
睇完兩章
書版明顯睇得出張衝同學仔細執左好多,多左賣弄詞語同專登搵正字,但做得幾好,無之前大家屌個D咁突兀,改得好自然 仲有搵唔到錯字
(子紅sir真係我求其掀去最後一頁見到)
美工都好用心同抵讚
不過有野樣我真係接受唔到
紙質真係好垃圾,居然用細個睇coco 快樂龍個D紙(其實好少少)
書面標題雖然有凸紋,但係封面底既紙質都好差
上個月去日本銀座買左本小說又係一舊水,唔敢講好靚,但真係天與地
香港地出版社生存係咪真係咁難,如果出第2集可能考慮goolge play版
P無make到應該係第3章 荒誕 大陸字
P106 懸念 用左日文字個意思
P158 申 差個口字
p164 違和 其實呢個日本字我都唔知捉唔捉你好,因為你本小說比人歸做「本格」小說
P181 素質
P209 打數了喎
P214 子紅SIR

自己找板啦
thank you sir,唔該同學,早抖。
肥衡中秋節快樂
肥衡係咪軟化左
之前莊逆天前莊逆天後
而家只係叫逆天
定我諗多左
同埋後面點解會因為偉華一個人而衍生咁多諗法 有D似為寫而寫
Btw 加油 由第一個post追到而家 .
身邊好多朋友都入過去 出番黎真係個個都成排朱古力
想像到入面幾辛苦
P158 申 差個口字
p164 違和 其實呢個日本字我都唔知捉唔捉你好,因為你本小說比人歸做「本格」小說
P181 素質
P209 打數了喎
P214 子紅SIR

自己找板啦

一隻錯字五板
肥衡係咪軟化左
之前莊逆天前莊逆天後
而家只係叫逆天
定我諗多左
想像到入面幾辛苦

應該係唔想佢俾人起底
出左書之後文都無
肥衡係咪軟化左
之前莊逆天前莊逆天後
而家只係叫逆天
定我諗多左
想像到入面幾辛苦

應該係唔想佢俾人起底

本書後記有寫點解華偉個段咁多諗法,只係之前做既伏筆唔太多著墨先似為寫而寫
P158 申 差個口字
P181 素質
P209 打數了喎
P214 子紅SIR

自己找板啦

一隻錯字五板

如果有簽名會 我就發發了
肥衡係咪軟化左
之前莊逆天前莊逆天後
而家只係叫逆天
定我諗多左
想像到入面幾辛苦

我費事打埋個莊字姐

至於第二個問題 , 我諗當你見到一個人既身體係可以鋪滿咁多明顯瘀傷的話, 果個畫面真係會刺激你既惻隱之心 ,佢真係我見俾阿sir找得最多,最誇張的人,所以先對佢諗到咁多嘢(加上又同佢同倉過),點會唔多嘢寫
P158 申 差個口字
P181 素質
P209 打數了喎
P214 子紅SIR

自己找板啦

一隻錯字五板

考慮吓去做出版社編輯

好細心

btw 如果出到第二本我會再睇得仔細啲
P158 申 差個口字
P181 素質
P209 打數了喎
P214 子紅SIR

自己找板啦

一隻錯字五板

考慮吓去做出版社編輯

好細心

btw 如果出到第二本我會再睇得仔細啲

我好期待你搞簽名會比我收板數既時侯
睇完兩章
書版明顯睇得出張衝同學仔細執左好多,多左賣弄詞語同專登搵正字,但做得幾好,無之前大家屌個D咁突兀,改得好自然 仲有搵唔到錯字
美工都好用心同抵讚
紙質真係好垃圾,居然用細個睇coco 快樂龍個D紙(其實好少少)
上個月去日本銀座買左本小說又係一舊水,唔敢講好靚,但真係天與地
香港地出版社生存係咪真係咁難,如果出第2集可能考慮goolge play版

編輯話呢種紙係高質環保紙,其他佢地出既本格小說都係用呢隻 (好似本書最尾有寫到)支持環保 就委屈吓喇

or買 e book
有冇人知商務有無得賣
有冇人知商務有無得賣

頭先經過商務終於俾我見到

好神奇又感動既感覺

一於聽日出文賀賀佢
睇完兩章
美工都好用心同抵讚

編輯話呢種紙係高質環保紙,其他佢地出既本格小說都係用呢隻 (好似本書最尾有寫到)支持環保 就委屈吓喇

or買 e book

係啵 不過環保紙我只係覺得商家用黎賺更多既藉口
仲未答我點解筆名唔叫蔡衡
講咁多, 找板啦聽日先出文?!
無文都要推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞