[少年監獄] 感受沙咀 Thank you sir Thank you sir

1001 回覆
504 Like 18 Dislike
明明內心唔認同所謂牌頭,但你要守,內心真係好難受,唔知點算

呢個世界就係咁架啦
d阿sir實會睇
咁爆法。 真係好正
Google Play 本書,啲粗口無晒

本書太多粗口會十八禁然後包膠 啲書店會見我新作家又十八禁會唔夠膽入 所以同編輯商量左改左啲。

不過都有用英文簡寫代替既
你未寫完又出到書,即係點? 本書無結局??

無人話未寫完就唔出得㗎嘛 反正一本都出唔曬
由第一個post到而家都一直支持, 一定會買埋書嚟支持你嘅

btw 肥衡成日都唔理我d comment, 嬲鳩你

有理啊 你個名咁貼合我 記得你喇

本書太多粗口會十八禁然後包膠 啲書店會見我新作家又十八禁會唔夠膽入 所以同編輯商量左改左啲。

出番本原版啦 奄割版邊有人睇 唔夠寫實
為別人 個名果然冇改錯
ibook會唔會上
ibook會唔會上

唔會
ibook會唔會上

唔會

都啱既 無理由一揭開本書有一半都係粗口

不過都有用英文簡寫代替既 [img]assets/faces/mf/bouncer.gif[/img]

出番本原版啦 奄割版邊有人睇 唔夠寫實
原來分上下 咁唔買上住
不如出返本粗口version
我覺得會好賣啲......
thank you sir唔該同學
我尋日去書局睇都未有 原來下星期出!一定會買!不過如果唔減粗口會更好 要求同學攪個祭天簽名會 想見肥衡真人

唔好再餅啦 出黎啦
有無d值得幫襯既小書商會有得買,唔想幫大財團
點解用書名/作者名search Google play 搵唔到既

應該有個app係叫 play圖書

我都唔知有邊幾間 果邊淨係話大部分書店會有

你個名
肥衡
我呢 實體書就好少睇
但支持你 就買google play 啦

btw 出文啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞